KOBIS GORENG TELUR ASIN

5/31/2010 10:10:00 PM
Salam semua, jumpa lagi di N3 terkahir malam ini, nak share masakan senang sangat, sebab apa senang, sebab rasa macam ter"malas" ...
KOBIS GORENG TELUR ASIN KOBIS GORENG TELUR ASIN Reviewed by Mat Gebu on 5/31/2010 10:10:00 PM Rating: 5

GULAI NANGKA MUDA

5/31/2010 01:53:00 PM
Assalammualaikum semua, salam Isnin, aikk lemah longlai jee, mesti sebab saki-baki cuti melekat kat body memasing kaannn... Ok hari ni sepe...
GULAI NANGKA MUDA GULAI NANGKA MUDA Reviewed by Mat Gebu on 5/31/2010 01:53:00 PM Rating: 5

TERIMA KASIH DARI "MAT GEBU"..

5/30/2010 08:21:00 PM
Assalammualaikum semua, minta maaf lah sebab 2 hari tak update blog, exceli kan tenet ni mcm slow leer, di samping tu mat ala2 sibuk sikit.....
TERIMA KASIH DARI "MAT GEBU".. TERIMA KASIH DARI "MAT GEBU".. Reviewed by Mat Gebu on 5/30/2010 08:21:00 PM Rating: 5

PUFF TUNA KELOPAK.

5/30/2010 10:01:00 AM
Salam pagi Ahad semua, dah bangun tidur keee...yelah kan hujung2 minggu ni kalau bermalas2 memang bess....golek2 kat tilam, ada tu golek2 k...
PUFF TUNA KELOPAK. PUFF TUNA KELOPAK. Reviewed by Mat Gebu on 5/30/2010 10:01:00 AM Rating: 5

INDULGENCE CHOCOLATE CAKE

5/29/2010 10:30:00 PM
Ok last N3 for tonite sebelum pak tua mu ini masuk beradu melenakan diri, mat nak share salah satu kek yang mat buat hari tu masa menjamu t...
INDULGENCE CHOCOLATE CAKE INDULGENCE CHOCOLATE CAKE Reviewed by Mat Gebu on 5/29/2010 10:30:00 PM Rating: 5

OHH!!...NASI LEMAK..

5/29/2010 11:24:00 AM
Assalammualaikum, salam Sabtu untuk semua. Kemeriahan semalam semasa berbual sakan dengan teman2 blogger yang berkunjung masih terasa, kada...
OHH!!...NASI LEMAK.. OHH!!...NASI LEMAK.. Reviewed by Mat Gebu on 5/29/2010 11:24:00 AM Rating: 5

KERAPU SWEET SOUR

5/28/2010 11:50:00 PM
Salam semua, ini bukan lagi hidangan baru, cuma masa mat nak publish hari Rabu lepas, tiba2 aku tertidur koo, tau dah pagi, bila nak sambun...
KERAPU SWEET SOUR KERAPU SWEET SOUR Reviewed by Mat Gebu on 5/28/2010 11:50:00 PM Rating: 5

PASTA GORENG PEDAS..

5/25/2010 08:00:00 PM
Salam Selasa semua, apa khabar...dah makan malam ke?....Hari ni, merupakan hari malas sedunia, bila dah kata hari malas, kena lah faham2......
PASTA GORENG PEDAS.. PASTA GORENG PEDAS.. Reviewed by Mat Gebu on 5/25/2010 08:00:00 PM Rating: 5
SITI RAHAYU, JAJA'Z & CIKGU ISZA...MENGE"TAG".. SITI RAHAYU, JAJA'Z & CIKGU ISZA...MENGE"TAG".. Reviewed by Mat Gebu on 5/24/2010 10:01:00 PM Rating: 5

LAXSAMANA MENGAMUK

5/24/2010 11:43:00 AM
Assalammualaikum semua, salam Isnin....Panasnya cuaca, kalau keluar kejap je dahh berpeluh, kat kampung cuaca pun dah hangat, apa lagi di b...
LAXSAMANA MENGAMUK LAXSAMANA MENGAMUK Reviewed by Mat Gebu on 5/24/2010 11:43:00 AM Rating: 5

IKAN TAUCHO PEDAS

5/23/2010 02:00:00 PM
Assalammualaikumm...dah makan tengah hari ke u all semuaa....Waaa, ada tu sibuk cuci2 pinggan segala, nak bercerita pasal cuci pinggan mang...
IKAN TAUCHO PEDAS IKAN TAUCHO PEDAS Reviewed by Mat Gebu on 5/23/2010 02:00:00 PM Rating: 5

HOT CROSS BUNS..

5/22/2010 10:00:00 PM
Salam semua, N3 sebelum masuk tidur (tapi kan kata je masuk tidur, akhirnya jam 3 atau 4 pagi baruu lenaaaa.....aduhhh, insomnia gamaknya a...
HOT CROSS BUNS.. HOT CROSS BUNS.. Reviewed by Mat Gebu on 5/22/2010 10:00:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS IKAN & NENAS

5/22/2010 01:20:00 PM
Salam Sabtu semua, kann dah kataaa...mesti lauk ulang tayang, betul takkk?...Hehehe, apa nak buat yang tu je mat masak hari ni selain tu ka...
ASAM PEDAS IKAN & NENAS ASAM PEDAS IKAN & NENAS Reviewed by Mat Gebu on 5/22/2010 01:20:00 PM Rating: 5
BEN ASHAARI...JELAJAH BLOG VERSI 4.0.. BEN ASHAARI...JELAJAH BLOG VERSI 4.0.. Reviewed by Mat Gebu on 5/20/2010 08:01:00 PM Rating: 5

AYAM HALIA LADA HITAM

5/20/2010 04:10:00 PM
Salam Khamis semua, apa khabar anda semua, sihat ke... Hari ni jom kita makan lauk ala2 orang berpantang, saja lah sebab nak bagi perhangat...
AYAM HALIA LADA HITAM AYAM HALIA LADA HITAM Reviewed by Mat Gebu on 5/20/2010 04:10:00 PM Rating: 5

UBI REBUS & SAMBAL TUMIS

5/19/2010 05:00:00 PM
Salam petang Rabu semua, eh..eh..eh..tau2 dahh petang..kejap lagi dah malam pulak...hahaha, time so fast lahh now days..betul tak?...Kadang...
UBI REBUS & SAMBAL TUMIS UBI REBUS & SAMBAL TUMIS Reviewed by Mat Gebu on 5/19/2010 05:00:00 PM Rating: 5

KERABU BUAH KUINI

5/19/2010 12:09:00 PM
Assalammualaikum semua, dari awal pagi dah hujan kat kampung mat ni..tempat anda macam mana pulak?....Langit pun mendung je, hmmm, tak bole...
KERABU BUAH KUINI KERABU BUAH KUINI Reviewed by Mat Gebu on 5/19/2010 12:09:00 PM Rating: 5

SOSEJ ROLL

5/19/2010 05:30:00 AM
Salam pagi Rabu untuk semua...terkejut ke tengok pepagi dah muncul N3 baru...hahaha saja jee. Kadang2kan kalau mat buat resipi ulang tayang...
SOSEJ ROLL SOSEJ ROLL Reviewed by Mat Gebu on 5/19/2010 05:30:00 AM Rating: 5

KARI LAKSA

5/18/2010 07:30:00 PM
Salam semua...hari ni kan mat rasa malass 200% nak update. Cuaca panas, badan pun rasa macam tak selesa, mata berair (bukan sedey, atau mak...
KARI LAKSA KARI LAKSA Reviewed by Mat Gebu on 5/18/2010 07:30:00 PM Rating: 5

AYAM "OH"

5/17/2010 08:22:00 PM
Salam untuk semua, selamat malam....hari ni terrlambat masukkan N3, sebenarnya lepas masak pagi tadi, mat pi lah melawat sedara-mara waris2...
AYAM "OH" AYAM "OH" Reviewed by Mat Gebu on 5/17/2010 08:22:00 PM Rating: 5

AYAM SAMBAL TOMATO

5/16/2010 10:30:00 PM
Salam semua...amboi melepak depan TV nampak...Ok N3 terakhir malam ni nak share masakan siang tadi..lauk biasa2 jee, mudah dan senang. Baya...
AYAM SAMBAL TOMATO AYAM SAMBAL TOMATO Reviewed by Mat Gebu on 5/16/2010 10:30:00 PM Rating: 5

SOTONG LADA HITAM

5/16/2010 03:30:00 PM
Assalamualaikum semua, selamat petang, buat apa tuuu...hari ni mat masak yang simple2 saja. Hari tu masak meround2 ke blog kak ummi kuantan...
SOTONG LADA HITAM SOTONG LADA HITAM Reviewed by Mat Gebu on 5/16/2010 03:30:00 PM Rating: 5
AWARD LAGI!!...DARI "TOM".. AWARD LAGI!!...DARI "TOM".. Reviewed by Mat Gebu on 5/16/2010 02:49:00 PM Rating: 5
TERIMA KASIH "BEN ASHAARI".. TERIMA KASIH "BEN ASHAARI".. Reviewed by Mat Gebu on 5/16/2010 11:04:00 AM Rating: 5

HAPPY TEACHER'S DAY!..

5/15/2010 11:30:00 PM
Esok 16 May ialah hari guru, sempena menyambut hari guru esok, mat mengucapkan selamat hari guru pada semua guru di Malaysia dan tak lupa r...
HAPPY TEACHER'S DAY!.. HAPPY TEACHER'S DAY!.. Reviewed by Mat Gebu on 5/15/2010 11:30:00 PM Rating: 5

BUN SAMBAL TUNA

5/15/2010 09:00:00 PM
Salam semua, jumpa lagi dengan N3 terakhir malam ni, hari ni kan mat rasa stress sikit lah, tapi normal lah kita manusia rasa stress, kalau...
BUN SAMBAL TUNA BUN SAMBAL TUNA Reviewed by Mat Gebu on 5/15/2010 09:00:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.