KOBIS GORENG TELUR ASIN

May 31, 2010
Salam semua, jumpa lagi di N3 terkahir malam ini, nak share masakan senang sangat, sebab apa senang, sebab rasa macam ter"malas" ...
KOBIS GORENG TELUR ASIN KOBIS GORENG TELUR ASIN Reviewed by Mat Gebu on May 31, 2010 Rating: 5

GULAI NANGKA MUDA

May 31, 2010
Assalammualaikum semua, salam Isnin, aikk lemah longlai jee, mesti sebab saki-baki cuti melekat kat body memasing kaannn... Ok hari ni sepe...
GULAI NANGKA MUDA GULAI NANGKA MUDA Reviewed by Mat Gebu on May 31, 2010 Rating: 5
TERIMA KASIH DARI "MAT GEBU".. TERIMA KASIH DARI "MAT GEBU".. Reviewed by Mat Gebu on May 30, 2010 Rating: 5

PUFF TUNA KELOPAK.

May 30, 2010
Salam pagi Ahad semua, dah bangun tidur keee...yelah kan hujung2 minggu ni kalau bermalas2 memang bess....golek2 kat tilam, ada tu golek2 k...
PUFF TUNA KELOPAK. PUFF TUNA KELOPAK. Reviewed by Mat Gebu on May 30, 2010 Rating: 5

INDULGENCE CHOCOLATE CAKE

May 29, 2010
Ok last N3 for tonite sebelum pak tua mu ini masuk beradu melenakan diri, mat nak share salah satu kek yang mat buat hari tu masa menjamu t...
INDULGENCE CHOCOLATE CAKE INDULGENCE CHOCOLATE CAKE Reviewed by Mat Gebu on May 29, 2010 Rating: 5

OHH!!...NASI LEMAK..

May 29, 2010
Assalammualaikum, salam Sabtu untuk semua. Kemeriahan semalam semasa berbual sakan dengan teman2 blogger yang berkunjung masih terasa, kada...
OHH!!...NASI LEMAK.. OHH!!...NASI LEMAK.. Reviewed by Mat Gebu on May 29, 2010 Rating: 5

KERAPU SWEET SOUR

May 28, 2010
Salam semua, ini bukan lagi hidangan baru, cuma masa mat nak publish hari Rabu lepas, tiba2 aku tertidur koo, tau dah pagi, bila nak sambun...
KERAPU SWEET SOUR KERAPU SWEET SOUR Reviewed by Mat Gebu on May 28, 2010 Rating: 5

PASTA GORENG PEDAS..

May 25, 2010
Salam Selasa semua, apa khabar...dah makan malam ke?....Hari ni, merupakan hari malas sedunia, bila dah kata hari malas, kena lah faham2......
PASTA GORENG PEDAS.. PASTA GORENG PEDAS.. Reviewed by Mat Gebu on May 25, 2010 Rating: 5
SITI RAHAYU, JAJA'Z & CIKGU ISZA...MENGE"TAG".. SITI RAHAYU, JAJA'Z & CIKGU ISZA...MENGE"TAG".. Reviewed by Mat Gebu on May 24, 2010 Rating: 5

LAXSAMANA MENGAMUK

May 24, 2010
Assalammualaikum semua, salam Isnin....Panasnya cuaca, kalau keluar kejap je dahh berpeluh, kat kampung cuaca pun dah hangat, apa lagi di b...
LAXSAMANA MENGAMUK LAXSAMANA MENGAMUK Reviewed by Mat Gebu on May 24, 2010 Rating: 5

IKAN TAUCHO PEDAS

May 23, 2010
Assalammualaikumm...dah makan tengah hari ke u all semuaa....Waaa, ada tu sibuk cuci2 pinggan segala, nak bercerita pasal cuci pinggan mang...
IKAN TAUCHO PEDAS IKAN TAUCHO PEDAS Reviewed by Mat Gebu on May 23, 2010 Rating: 5

HOT CROSS BUNS..

May 22, 2010
Salam semua, N3 sebelum masuk tidur (tapi kan kata je masuk tidur, akhirnya jam 3 atau 4 pagi baruu lenaaaa.....aduhhh, insomnia gamaknya a...
HOT CROSS BUNS.. HOT CROSS BUNS.. Reviewed by Mat Gebu on May 22, 2010 Rating: 5

ASAM PEDAS IKAN & NENAS

May 22, 2010
Salam Sabtu semua, kann dah kataaa...mesti lauk ulang tayang, betul takkk?...Hehehe, apa nak buat yang tu je mat masak hari ni selain tu ka...
ASAM PEDAS IKAN & NENAS ASAM PEDAS IKAN & NENAS Reviewed by Mat Gebu on May 22, 2010 Rating: 5
BEN ASHAARI...JELAJAH BLOG VERSI 4.0.. BEN ASHAARI...JELAJAH BLOG VERSI 4.0.. Reviewed by Mat Gebu on May 20, 2010 Rating: 5

AYAM HALIA LADA HITAM

May 20, 2010
Salam Khamis semua, apa khabar anda semua, sihat ke... Hari ni jom kita makan lauk ala2 orang berpantang, saja lah sebab nak bagi perhangat...
AYAM HALIA LADA HITAM AYAM HALIA LADA HITAM Reviewed by Mat Gebu on May 20, 2010 Rating: 5

UBI REBUS & SAMBAL TUMIS

May 19, 2010
Salam petang Rabu semua, eh..eh..eh..tau2 dahh petang..kejap lagi dah malam pulak...hahaha, time so fast lahh now days..betul tak?...Kadang...
UBI REBUS & SAMBAL TUMIS UBI REBUS & SAMBAL TUMIS Reviewed by Mat Gebu on May 19, 2010 Rating: 5

KERABU BUAH KUINI

May 19, 2010
Assalammualaikum semua, dari awal pagi dah hujan kat kampung mat ni..tempat anda macam mana pulak?....Langit pun mendung je, hmmm, tak bole...
KERABU BUAH KUINI KERABU BUAH KUINI Reviewed by Mat Gebu on May 19, 2010 Rating: 5

SOSEJ ROLL

May 19, 2010
Salam pagi Rabu untuk semua...terkejut ke tengok pepagi dah muncul N3 baru...hahaha saja jee. Kadang2kan kalau mat buat resipi ulang tayang...
SOSEJ ROLL SOSEJ ROLL Reviewed by Mat Gebu on May 19, 2010 Rating: 5

KARI LAKSA

May 18, 2010
Salam semua...hari ni kan mat rasa malass 200% nak update. Cuaca panas, badan pun rasa macam tak selesa, mata berair (bukan sedey, atau mak...
KARI LAKSA KARI LAKSA Reviewed by Mat Gebu on May 18, 2010 Rating: 5

AYAM "OH"

May 17, 2010
Salam untuk semua, selamat malam....hari ni terrlambat masukkan N3, sebenarnya lepas masak pagi tadi, mat pi lah melawat sedara-mara waris2...
AYAM "OH" AYAM "OH" Reviewed by Mat Gebu on May 17, 2010 Rating: 5

AYAM SAMBAL TOMATO

May 16, 2010
Salam semua...amboi melepak depan TV nampak...Ok N3 terakhir malam ni nak share masakan siang tadi..lauk biasa2 jee, mudah dan senang. Baya...
AYAM SAMBAL TOMATO AYAM SAMBAL TOMATO Reviewed by Mat Gebu on May 16, 2010 Rating: 5

SOTONG LADA HITAM

May 16, 2010
Assalamualaikum semua, selamat petang, buat apa tuuu...hari ni mat masak yang simple2 saja. Hari tu masak meround2 ke blog kak ummi kuantan...
SOTONG LADA HITAM SOTONG LADA HITAM Reviewed by Mat Gebu on May 16, 2010 Rating: 5
AWARD LAGI!!...DARI "TOM".. AWARD LAGI!!...DARI "TOM".. Reviewed by Mat Gebu on May 16, 2010 Rating: 5
TERIMA KASIH "BEN ASHAARI".. TERIMA KASIH "BEN ASHAARI".. Reviewed by Mat Gebu on May 16, 2010 Rating: 5

HAPPY TEACHER'S DAY!..

May 15, 2010
Esok 16 May ialah hari guru, sempena menyambut hari guru esok, mat mengucapkan selamat hari guru pada semua guru di Malaysia dan tak lupa r...
HAPPY TEACHER'S DAY!.. HAPPY TEACHER'S DAY!.. Reviewed by Mat Gebu on May 15, 2010 Rating: 5

BUN SAMBAL TUNA

May 15, 2010
Salam semua, jumpa lagi dengan N3 terakhir malam ni, hari ni kan mat rasa stress sikit lah, tapi normal lah kita manusia rasa stress, kalau...
BUN SAMBAL TUNA BUN SAMBAL TUNA Reviewed by Mat Gebu on May 15, 2010 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.