D . T . S -- "TOP MAKAN2 EXPERT"

Assalammualaikum...Musim mengundi datang lagi..haha, saja je suka2. Ben syor kan sertai contest Digi WWWOW Awards, dalam kategori "Top Makan2 Expert"... Jadi kalau ada ehsan anda nak mengundi DTS-MAT GEBU boleh klik di SINI... Terlanjur tu apa kata bagi sokongan juga pada jiran ku ini BEN ASHAARI di SINI... dan juga blogger muda YUYU ZULAIKHA di SINI.....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...
D . T . S -- "TOP MAKAN2 EXPERT" D . T . S  -- "TOP MAKAN2 EXPERT" Reviewed by Mat Gebu on 5/29/2011 04:00:00 PM Rating: 5

70 comments:

  1. okeyy saye undi mat gebu jer tau,. tak undi org lain dah sbb mat gebu tak sombong ngan saye,. :)

    ReplyDelete
  2. dah 1 undi dari saya buat mat gebu mekaseh sbb tak sombong walopon dah femes :)

    ReplyDelete
  3. saye ingat boleh vote banyak kali :(

    saye try vote yang abang beng dengan cik mat tak berapa gebu.. dah tak leh! uwarrrr! apa punn, good luckkk! yuyu akan promote habes hebasan untuk kita bertiga! tengok belog yuyu!

    ReplyDelete
  4. dah undi dah..hehehe!!!~

    insyaALLAH boleh..aminnnn~~~


    dan dah buat entry khas utk uncle gebu..mai2 singgah blog..tQ!


    ^__^v

    ReplyDelete
  5. 1 hari 1 x je VOTE...aku dah vote ko td..hehehhe

    Gud luck...aku masih belum layak nak submit Mat...:)

    ReplyDelete
  6. pssstttt! abg ady pun ade tau! hahahaha~ pi baca entry baru kat blog!

    ReplyDelete
  7. umi dah vote untuk Mat Gebu dan Ben tapi untuk Yuyu dah tak boleh...kesian la pulak

    ReplyDelete
  8. Gud luck EMG !

    Bila nak masak western? Nak resepi hehe

    ReplyDelete
  9. Akak pun dah vote utk Ben dngn Mat....bila nak vote Yuyu takleh plk....agaknya kena hari lain plk kot...apa pun good luck....

    ReplyDelete
  10. waa..tahniah2..zla voteeeeeeeeee:)

    ReplyDelete
  11. akak dh undi utk cik mat.....teruskan berblog ye mat....

    ReplyDelete
  12. pcm : nak tumpang 1 link nak jemput member2 blogger baru dan yg lama sy ade buat segmen yg mudah,. segmen jejak menjejaki,. klik link ni --->

    Tukang Urut Tradisional: Tinggal Jejak Untuk Dijejaki : http://macamnilahkita.blogspot.com/2011/04/tinggal-jejak-untuk-dijejaki.html

    ReplyDelete
  13. Assalamulaikum Mat.. ko lah sifu ku sampai akhir hayat.. so k.ct VOTE untuk Mat :D

    ReplyDelete
  14. k.ct VOTE Ben lengan ketul2 sekali ya.. hihihi sori Ben :D

    ReplyDelete
  15. @ terima kasih semuaa....kak ct...kita nak terai eggless cekelet kek tu esokkk....

    ReplyDelete
  16. As-salam abg. mat... u got my vote... and sya dah buat n3 for this... sudi2 la visit ya...

    http://lavendalady.blogspot.com/2011/04/vote-for-abg-mat-gebu.html

    ReplyDelete
  17. @ lavenderlady - terima kasihh..terharu nihh..

    ReplyDelete
  18. Salam Cik Mat,
    insyaALLAH saya akan undi Cik Mat,esok.

    Undi saya pasti untuk Cik Mat!

    ReplyDelete
  19. terima kasih kepada yang sudi undi kami !! Menang belum tentu tapi sekurang-kurangnya membuktikan blogger biasa cam kami boleh memberi saingan ! tu yang sepatutnya..

    Terima kasih .. anda semua terbaik.. Undi anda adalah ikhlas !

    ReplyDelete
  20. segmen ''jejak dan dijejaki'' masih buka lagi kepada umum jom kita try

    ReplyDelete
  21. segmen ''jejak dan dijejaki'' masih buka lagi kepada umum jom kita try

    ReplyDelete
  22. Saya mesti pilih!!!!! Hehehee...dah undi dah tuk adinda sorang nih...hehehe

    ReplyDelete
  23. Ak baru vote dirimu... Jom vote diriku pula... Lain kategori :D http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=240411033852302

    ReplyDelete
  24. Salaams Cik Mat, Kak Jamelah harap Mat sekeluarga sihat. Sudah lama, Kak tak baca blog Mat. Kak cuba undi tapi gagal, will try again.

    ReplyDelete
  25. hmmm sedapnya telur itik...dah lama tak pekena...saya suka buat pakai telur masin...sedap.. tapi garam letak skit jelah...

    p/s: skrg kena jauh dr telur sbb anak kena chicken pox.

    ReplyDelete
  26. kenapa kjee bingai sangat hah? dah banyak kali cuba tapi tak reti2 nak undi camner!

    ReplyDelete
  27. dah vote Good Luck CMG......

    ReplyDelete
  28. udah vote PCM..caiyok2..menu yg sodap2 belako..

    ReplyDelete
  29. Woot! You have successfully voted ;)

    Chaiyok!

    ReplyDelete
  30. oh tu mesti. Dah banyak ilmu Che Mat disedut, kena la balas jasa

    ReplyDelete
  31. Selama ni jd pembaca senyap. Suka sangat baca entri MG walaupun tgh diet (konon) tp bila lepak sini rasa kenyang sangat dan 50 saat kemudian rasa lapar as hungry as an elephant momma!!

    ReplyDelete
  32. @ mizz coki - kannn..tulah masalahnyaa..apa nak buat dah nama blog masak2..terima kasih sudi singgah..

    ReplyDelete
  33. salam MG; exam dah abes..so eq start balik buat GA...
    nnt kalau MG buat entry boleh tolong 'slot in' GA ni...boleh? uar2kan kat kawan2 kita...hehe. link eq letak kat bawah ni:


    http://www.eqbalzack.com/2011/05/jom-join-giveaway-i-light-u.html

    ReplyDelete
  34. @ Eq - ok..tak de masalahh...

    ReplyDelete
  35. InsyAllah,semoga berjaya CMG

    bace blog BA tadi,ade berita gembira

    double tahniah!!!utk cmg :)

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/top-10-chef-yang-mendapat-bayaran.html
    korang aboy dah post entry baru dalam blog kami, dapur bujang...
    info yang sangat menarik untuk dikongsi.
    harap ini mampu menghiburkan anda.
    top 10 chef mendapat bayaran termahal di amerika...
    jom tengok2... tapi jgn lupa follow blog aboy yer...
    bukan susah sgt...
    harap anda akan membantu kami di Dapur Bujang...

    ReplyDelete
  38. saya pon dah vote abang ben.. tup2.. nak vote abang mat dengan yuyu dah tak bleh.. :(

    ReplyDelete
  39. done abe mat!

    lurve u so much!
    keep on blogging walo u nak blog psl masak telur goreng sekalipon.. enjoi looking at the vivid food pictures too!

    muehhhh

    ReplyDelete
  40. Huhu..terima kasih semuaaa....

    ReplyDelete
  41. GOOD LUCK !!!
    singgah,datang dari blog abg ben =))

    TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

    personal blog :
    expire-date.blogspot.com

    blogshop :
    old-stuffresale.blogspot.com

    THANK YOU !!!

    ReplyDelete
  42. Angkat Tangan ... Nak tanya cekur tu apa?bila time masukan cekur tu?

    ReplyDelete
  43. saya pun dah undi MG... good luck..

    bagus tau blog ni, kalau saya nak masak mesti mau jalan2 sini cari idea... sangat kagum dengan MG...

    http://epixsdaniel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. good luck untuk pertandingan digi tu.

    Sila lawat: Kaoshi Troll

    ReplyDelete
  45. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete
  46. saya tulis tentang blog anda :)

    http://syafiqahayramohdyusof.blogspot.com/2011/05/i-love-blogger-boy.html

    ReplyDelete
  47. terima kasihh semuaa..and hayra jugaa...thanks a lot yeaa..

    ReplyDelete
  48. salam mat..tahniah ye..x sabar akak nk dengar soremu yg merdu itew di radio era esok..hehe! gud luck ye mat!

    ReplyDelete
  49. @ Dr Inahar - hahaha..akak punn, sabar jee lahh...terima kasih..

    ReplyDelete
  50. tgah dgr mat gebu kat Era skang... cute arr

    ReplyDelete
  51. dah dengar mat gebu dekat era..heheh..suara gigil ye..

    ReplyDelete
  52. alahai .. aritu miss nak dengar suaramu di era. ada u-tube kat sini tak?

    ReplyDelete
  53. dah vote jugak...sudi-sudilah jengah ke blog saya juga...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. assalamualaikum dik gebu,
    kak amie dah vote yea.. moga terus sukses...

    ReplyDelete
  55. dah beberapa kali undi Cik Mat dengan Ben... promot kat radio Era pun kita tunggu juga... die-hard fan....

    Semoga berjaya anda berdua... kejayaan anda pemangkin semangat kami semua...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.