AGAR-AGAR MILO.

July 31, 2010
Assalammualaikum, salam petang Sabtu...hari ni mesti tak ramai kan ngadap depan PC atau Laptop, yelah masa2 hujung minggu ni mesti lah nak ...
AGAR-AGAR MILO. AGAR-AGAR MILO. Reviewed by Mat Gebu on July 31, 2010 Rating: 5
NOSTALGIA "BLACK FONDANT CAKE"... NOSTALGIA "BLACK FONDANT CAKE"... Reviewed by Mat Gebu on July 31, 2010 Rating: 5
ROSE TART.... BUAT KU MENANGIS.. ROSE TART.... BUAT KU MENANGIS.. Reviewed by Mat Gebu on July 31, 2010 Rating: 5
KEMBONG GORENG SAMBAL TEMPOYAK. KEMBONG GORENG SAMBAL TEMPOYAK. Reviewed by Mat Gebu on July 30, 2010 Rating: 5
LAPORAN HARI KE-2....MAT - BEN. LAPORAN HARI KE-2....MAT - BEN. Reviewed by Mat Gebu on July 30, 2010 Rating: 5

BEBOLA TAUHU AYAM

July 29, 2010
Salam semua, sebelum mat masuk beradu lena dibuai mimpi2 indah, mimpi soping teko, pinggan mangkuk antik segala, nak juga lah share satu re...
BEBOLA TAUHU AYAM BEBOLA TAUHU AYAM Reviewed by Mat Gebu on July 29, 2010 Rating: 5
BLOG TIFFINBIRU 3 TAHUN HARI INI.... BLOG TIFFINBIRU 3 TAHUN HARI INI.... Reviewed by Mat Gebu on July 29, 2010 Rating: 5

BOK CHOY BERKUAH DAGING

July 29, 2010
Assalammualaikum semua, salam Khamis....Dah makan tengah hari?, hari ni mat masak yang senang dan ringkas, jenis untuk orang2 sibuk dan tak...
BOK CHOY BERKUAH DAGING BOK CHOY BERKUAH DAGING Reviewed by Mat Gebu on July 29, 2010 Rating: 5

JELAJAH BLOG RAMADHAN.

July 28, 2010
JELAJAH BLOG RAMADHAN "1431" Salam sejahtera semua....Erkk, kenal ke muka budak muda tu...hahaha, pleasee jangan loya dan muntah...
JELAJAH BLOG RAMADHAN. JELAJAH BLOG RAMADHAN. Reviewed by Mat Gebu on July 28, 2010 Rating: 5

KEPINGAN BADAM BERKRIM.

July 28, 2010
Assalammualaikum semua, salam sejahtera. Hari ni Rabu kan...hmm sekejap jee dah Rabu. Teringat mat pada teman blogger "Sis_Linn "...
KEPINGAN BADAM BERKRIM. KEPINGAN BADAM BERKRIM. Reviewed by Mat Gebu on July 28, 2010 Rating: 5

MEE GORENG MUDAH

July 28, 2010
Assalammualaikum semua, salam sejahtera.. Dah malam baru ada N3, tu pun kalau tak takde, tadi petang tiba2 abah mat nak makan mee goreng. O...
MEE GORENG MUDAH MEE GORENG MUDAH Reviewed by Mat Gebu on July 28, 2010 Rating: 5
LEMAK CILI PADI TERUNG TELUNJUK.. LEMAK CILI PADI TERUNG TELUNJUK.. Reviewed by Mat Gebu on July 27, 2010 Rating: 5

KURMA AYAM YOGURT

July 26, 2010
Assalammualaikum, salam petang Isnin....Hehe, N3 mula tadi salam pagi Isnin, yang ni petang pulak yea...Ok hari ni mat masak "kurma ay...
KURMA AYAM YOGURT KURMA AYAM YOGURT Reviewed by Mat Gebu on July 26, 2010 Rating: 5

MUFFIN PISANG BERKELAPA

July 26, 2010
Cakkk!!....Assalammualaikum, selamat pagi semuaa...Uikk, ada yang menonggeng atas katil tu, bangun weyy pi siap2 hari ni Isnin..Kerjaaaa!!!...
MUFFIN PISANG BERKELAPA MUFFIN PISANG BERKELAPA Reviewed by Mat Gebu on July 26, 2010 Rating: 5

BUBUR NASI TOM YAM

July 25, 2010
Salam Ahad semua, dah sarapan ke u all. Hari ni kan jam 4 pagi pak tua dah bangun, tidur pulak jam 2 pagi, bukan apa, semalam kan berkemas2...
BUBUR NASI TOM YAM BUBUR NASI TOM YAM Reviewed by Mat Gebu on July 25, 2010 Rating: 5

LEMAK NENAS IKAN MASIN

July 24, 2010
Assalammualaikum semua, salam Sabtu. Hari ni kan mat dok seko2 kat rumah, mereka semua ke Kemaman menziarah abg mat yang dok diam di sana, ...
LEMAK NENAS IKAN MASIN LEMAK NENAS IKAN MASIN Reviewed by Mat Gebu on July 24, 2010 Rating: 5

RENDANG AYAM GAHARU.

July 23, 2010
Assalammualaikum....semua ok ke?..Mat ok..ok je lah, cuma sakit mulut (ulser), tapi tak pe, kesabaran tu penting, sakit sikit yang kita ter...
RENDANG AYAM GAHARU. RENDANG AYAM GAHARU. Reviewed by Mat Gebu on July 23, 2010 Rating: 5

KUE TEOW KICAP KERANG..

July 22, 2010
Assalammualaikum semua, salam Khamis, petang ni kan, mat goreng kue teow yang ada berbaki dalam peti sejuk. Kebetulan ada sedikit stok dagi...
KUE TEOW KICAP KERANG.. KUE TEOW KICAP KERANG.. Reviewed by Mat Gebu on July 22, 2010 Rating: 5

KENANGAN RAMADHAN BERSAMA...

July 22, 2010
Salam semua, mat kan sebenarnya segan juga nak share cerita2 atau peristiwa2 yang berlaku dulu, erkk segan leer, macam mana nihh..Hmm tak pe...
KENANGAN RAMADHAN BERSAMA... KENANGAN RAMADHAN BERSAMA... Reviewed by Mat Gebu on July 22, 2010 Rating: 5
BLACKPEPPER BEEF WITH CAPSICUM BLACKPEPPER BEEF WITH CAPSICUM Reviewed by Mat Gebu on July 21, 2010 Rating: 5

ASAM PEDAS BEREMPAH

July 21, 2010
Salam pagi Rabu semua, ehem ehem...kan dah kata, lauk ulang tayang, tu lahh tak caya...Haa, tu dah ada yang gossip kata cik mat dah kering ...
ASAM PEDAS BEREMPAH ASAM PEDAS BEREMPAH Reviewed by Mat Gebu on July 21, 2010 Rating: 5

TAUGEH KUPANG BELACAN.

July 20, 2010
Assalammualaikum semua, salam bersiaran kembali... Mesti ada yang ingat mat gebu dah nak tukar dari blog masak2 ke blog berita harian kan.....
TAUGEH KUPANG BELACAN. TAUGEH KUPANG BELACAN. Reviewed by Mat Gebu on July 20, 2010 Rating: 5
TABUNG KAMI BERSAMAMU - "LYA" TABUNG KAMI BERSAMAMU - "LYA" Reviewed by Mat Gebu on July 18, 2010 Rating: 5
GULAI UDANG DENGAN REBUNG JERUK. GULAI UDANG DENGAN REBUNG JERUK. Reviewed by Mat Gebu on July 17, 2010 Rating: 5

KARI UDANG KAPITAN

July 16, 2010
Assalammualaikum, salam Jumaat yang mulia...Dah makan ke semua. Hari ni kan mat nak share satu resipi typical peranakan nya masakan, Kari U...
KARI UDANG KAPITAN KARI UDANG KAPITAN Reviewed by Mat Gebu on July 16, 2010 Rating: 5

APAM BALIK

July 15, 2010
Salam petang Khamis, apa khabar...Sekarang ni mat perhatikan ramai sungguh orang dilanda demam, sakit tekak dan selsema.. Mungkin perubahan...
APAM BALIK APAM BALIK Reviewed by Mat Gebu on July 15, 2010 Rating: 5

DAGING GORENG DAUN SELASIH.

July 14, 2010
Assalammualaikum, salam Rabu untuk semua, dah makan tengah hari ke u all. Ok hari ni kan mat nak share satu resipi senang dan sedap dan bes...
DAGING GORENG DAUN SELASIH. DAGING GORENG DAUN SELASIH. Reviewed by Mat Gebu on July 14, 2010 Rating: 5

PANDAN EGG TART

July 13, 2010
Salam sejahtera untuk semua... Sebelum mat mulakan N3 terakhir malam ni, nak ucapkan selamat berangkat pada "Ben Ashaari" dan i...
PANDAN EGG TART PANDAN EGG TART Reviewed by Mat Gebu on July 13, 2010 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.