CHICKEN LUNCHEON ROLLS

3/31/2010 03:57:00 PM
Salam Rabu buat semua, dah minum petang ke. Rasa2 macam dah lama tak buat roti, alah buat gunakan perkhidmatan "Bread Maker" ni m...
CHICKEN LUNCHEON ROLLS CHICKEN LUNCHEON ROLLS Reviewed by Mat Gebu on 3/31/2010 03:57:00 PM Rating: 5

PENTING!!!...HARUS BACA!!....

3/31/2010 02:28:00 PM
TERKINI!!! - DIN BERAMBOI DISYAKI DENGGI BERDARAH...BUKAN DIJANGKITI VIRUS KENCING TIKUS SEPERTI YANG DIGEMBAR-GEMBURKAN...... KLIK SIN...
PENTING!!!...HARUS BACA!!.... PENTING!!!...HARUS BACA!!.... Reviewed by Mat Gebu on 3/31/2010 02:28:00 PM Rating: 5
TERUNG SOS HOISIN & SOTONG SWEET SOUR. TERUNG SOS HOISIN & SOTONG SWEET SOUR. Reviewed by Mat Gebu on 3/30/2010 12:11:00 PM Rating: 5
CERITA POKOK NAGA & AWARD DARI LIN.. CERITA POKOK NAGA & AWARD DARI LIN.. Reviewed by Mat Gebu on 3/30/2010 11:44:00 AM Rating: 5
NASI BERIANI JUS OREN & ACAR NENAS.. NASI BERIANI JUS OREN & ACAR NENAS.. Reviewed by Mat Gebu on 3/29/2010 08:35:00 PM Rating: 5

CHICKEN VANDALOO

3/28/2010 10:58:00 AM
Salam hujung minggu semua....buat apa tu, sambung tidur kee..geng2 antik mesti dok melilau kat amcorp, biasa lah hunting....Ok hari ni nak ...
CHICKEN VANDALOO CHICKEN VANDALOO Reviewed by Mat Gebu on 3/28/2010 10:58:00 AM Rating: 5

LEMPENG PEKAK & KARI DAGING..

3/27/2010 09:30:00 PM
Salam Sabtu semua, dah tutup lampu ke tadi?.... Mula2 kat FB, mat cakap malas nak masak, tapi memang betul, malas sungguh nak masak. Namun ...
LEMPENG PEKAK & KARI DAGING.. LEMPENG PEKAK & KARI DAGING.. Reviewed by Mat Gebu on 3/27/2010 09:30:00 PM Rating: 5

EARTH HOUR 2010

3/27/2010 03:59:00 PM
EARTH HOUR IS A GLOBAL EVENT CREATED BY SYMBOLIZED THAT EACH ONE OF US, WORKING TOGETHER, CAN MAKE A POSITIVE IMPACT ON CLIMATE CHANGE - NO ...
EARTH HOUR 2010 EARTH HOUR 2010 Reviewed by Mat Gebu on 3/27/2010 03:59:00 PM Rating: 5

KUETEOW SUP AYAM

3/26/2010 04:00:00 PM
Salam petang Jumaat semua...tau2 dahh petang, kejap nooo...kang tau2 dahh malam.. ..Jom makan kueteow sup ayam, alahh ni resipi2 biasa jeee...
KUETEOW SUP AYAM KUETEOW SUP AYAM Reviewed by Mat Gebu on 3/26/2010 04:00:00 PM Rating: 5

AWARD DARI "BEN ASHAARI".....

3/26/2010 11:30:00 AM
Salam Jumaat yang mulia...Psttt, dapat award hari ni, rasa2 mat ramai dah kenal dia ni, walau pun dia berada diluar lingkungan dunia masakk...
AWARD DARI "BEN ASHAARI"..... AWARD DARI "BEN ASHAARI"..... Reviewed by Mat Gebu on 3/26/2010 11:30:00 AM Rating: 5

BISTIK DAGING.

3/25/2010 12:13:00 PM
Salam Khamis buat semua.... Hari ni kan tiba2 rasa malass teramat sangat. Tapi tak boleh malas, kena rajinnn...betul tak..ok..ok...berseman...
BISTIK DAGING. BISTIK DAGING. Reviewed by Mat Gebu on 3/25/2010 12:13:00 PM Rating: 5

TAUHU LEMBUT KUKUS.

3/24/2010 01:04:00 PM
Salam Rabu untuk semua, mesti dah makan tengah hari..betul tak?...Kadang2kan idea memasak ni sungguh meluas, apa yang perlu, kretiviti masi...
TAUHU LEMBUT KUKUS. TAUHU LEMBUT KUKUS. Reviewed by Mat Gebu on 3/24/2010 01:04:00 PM Rating: 5

AWAR DARI "CINDERELLA...

3/23/2010 11:43:00 PM
Assalammualaikum pada semua. Terima kasih mat ucapkan pada "Cinderella" dari blog "name me poison, name me passion" ......
AWAR DARI "CINDERELLA... AWAR DARI "CINDERELLA... Reviewed by Mat Gebu on 3/23/2010 11:43:00 PM Rating: 5

NASI DAGANG

3/23/2010 11:00:00 AM
Assalammualaikum semuaa, jom makan nasi dagang....rasa dah lama juga tak buat, tapi dalam stok mat tak de beras nasi dagang yang kaler cokl...
NASI DAGANG NASI DAGANG Reviewed by Mat Gebu on 3/23/2010 11:00:00 AM Rating: 5
GULAI IKAN TONGKOL & UDANG II... GULAI IKAN TONGKOL & UDANG II... Reviewed by Mat Gebu on 3/23/2010 09:30:00 AM Rating: 5

ROTI KISMIS GEBU.

3/22/2010 11:00:00 AM
Salam Isnin semua, dah sarapan ke... Hari ni nak share resipi roti kismis gebu, nama asal cuma roti kismis, yang "gebu" tu mat le...
ROTI KISMIS GEBU. ROTI KISMIS GEBU. Reviewed by Mat Gebu on 3/22/2010 11:00:00 AM Rating: 5

BLUEBERRY CHIFFON CAKE.

3/21/2010 11:00:00 AM
Salam hujung minggu untuk semua.. Buat apa pagi2 Ahad ni....mesti dah plan macam2..tul tak?, terutama untuk bersama keluarga. Rasa dah lama...
BLUEBERRY CHIFFON CAKE. BLUEBERRY CHIFFON CAKE. Reviewed by Mat Gebu on 3/21/2010 11:00:00 AM Rating: 5

ASAM PEDAS TUKA.

3/21/2010 10:30:00 AM
Assalammualaikum semua, selamat pagi Ahad. Hari ni mat masak awal, sebab ada benda yang perlu ku beres kan sebentar lagi. Tak lupa N3 "...
ASAM PEDAS TUKA. ASAM PEDAS TUKA. Reviewed by Mat Gebu on 3/21/2010 10:30:00 AM Rating: 5

MEE SANGGUL KUAH KICAP

3/20/2010 06:08:00 PM
Salam Sabtu semua, hari ni cuaca dingin sepanjang hari, hujan rahmat membasahi bumi di kampung kami.... dah lama juga tak rasa sejuk macam ...
MEE SANGGUL KUAH KICAP MEE SANGGUL KUAH KICAP Reviewed by Mat Gebu on 3/20/2010 06:08:00 PM Rating: 5

BINGKA UBI 2..

3/19/2010 05:46:00 PM
Salam petang Jumaat yang mulia....Dah minum petang ke...Kat kampung mat, hujan sekarang ni, sejuk....rasa macam dah lama tak sejuk macam ni...
BINGKA UBI 2.. BINGKA UBI 2.. Reviewed by Mat Gebu on 3/19/2010 05:46:00 PM Rating: 5

SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN

3/19/2010 11:00:00 AM
Assalammualaikum untuk semua...Pernah makan ikan haruan?...Bukan haruan makan anak yeaa...tapi ikan haruan atau omputeh panggil "snake...
SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN Reviewed by Mat Gebu on 3/19/2010 11:00:00 AM Rating: 5

RENDIDIH AYAM BERKICAP.

3/18/2010 12:40:00 PM
Salam Khamis semua, tau2 dahh Khamis...cepat betul kan masa sekarang ni, plan makan apa tengah hari ni?... Hari ni mat nak share satu resip...
RENDIDIH AYAM BERKICAP. RENDIDIH AYAM BERKICAP. Reviewed by Mat Gebu on 3/18/2010 12:40:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.