CHICKEN LUNCHEON ROLLS

March 31, 2010
Salam Rabu buat semua, dah minum petang ke. Rasa2 macam dah lama tak buat roti, alah buat gunakan perkhidmatan "Bread Maker" ni m...
CHICKEN LUNCHEON ROLLS CHICKEN LUNCHEON ROLLS Reviewed by Mat Gebu on March 31, 2010 Rating: 5
PENTING!!!...HARUS BACA!!.... PENTING!!!...HARUS BACA!!.... Reviewed by Mat Gebu on March 31, 2010 Rating: 5
TERUNG SOS HOISIN & SOTONG SWEET SOUR. TERUNG SOS HOISIN & SOTONG SWEET SOUR. Reviewed by Mat Gebu on March 30, 2010 Rating: 5
CERITA POKOK NAGA & AWARD DARI LIN.. CERITA POKOK NAGA & AWARD DARI LIN.. Reviewed by Mat Gebu on March 30, 2010 Rating: 5
NASI BERIANI JUS OREN & ACAR NENAS.. NASI BERIANI JUS OREN & ACAR NENAS.. Reviewed by Mat Gebu on March 29, 2010 Rating: 5

CHICKEN VANDALOO

March 28, 2010
Salam hujung minggu semua....buat apa tu, sambung tidur kee..geng2 antik mesti dok melilau kat amcorp, biasa lah hunting....Ok hari ni nak ...
CHICKEN VANDALOO CHICKEN VANDALOO Reviewed by Mat Gebu on March 28, 2010 Rating: 5
LEMPENG PEKAK & KARI DAGING.. LEMPENG PEKAK & KARI DAGING.. Reviewed by Mat Gebu on March 27, 2010 Rating: 5

EARTH HOUR 2010

March 27, 2010
EARTH HOUR IS A GLOBAL EVENT CREATED BY SYMBOLIZED THAT EACH ONE OF US, WORKING TOGETHER, CAN MAKE A POSITIVE IMPACT ON CLIMATE CHANGE - NO ...
EARTH HOUR 2010 EARTH HOUR 2010 Reviewed by Mat Gebu on March 27, 2010 Rating: 5

KUETEOW SUP AYAM

March 26, 2010
Salam petang Jumaat semua...tau2 dahh petang, kejap nooo...kang tau2 dahh malam.. ..Jom makan kueteow sup ayam, alahh ni resipi2 biasa jeee...
KUETEOW SUP AYAM KUETEOW SUP AYAM Reviewed by Mat Gebu on March 26, 2010 Rating: 5
AWARD DARI "BEN ASHAARI"..... AWARD DARI "BEN ASHAARI"..... Reviewed by Mat Gebu on March 26, 2010 Rating: 5

BISTIK DAGING.

March 25, 2010
Salam Khamis buat semua.... Hari ni kan tiba2 rasa malass teramat sangat. Tapi tak boleh malas, kena rajinnn...betul tak..ok..ok...berseman...
BISTIK DAGING. BISTIK DAGING. Reviewed by Mat Gebu on March 25, 2010 Rating: 5

TAUHU LEMBUT KUKUS.

March 24, 2010
Salam Rabu untuk semua, mesti dah makan tengah hari..betul tak?...Kadang2kan idea memasak ni sungguh meluas, apa yang perlu, kretiviti masi...
TAUHU LEMBUT KUKUS. TAUHU LEMBUT KUKUS. Reviewed by Mat Gebu on March 24, 2010 Rating: 5
AWAR DARI "CINDERELLA... AWAR DARI "CINDERELLA... Reviewed by Mat Gebu on March 23, 2010 Rating: 5

NASI DAGANG

March 23, 2010
Assalammualaikum semuaa, jom makan nasi dagang....rasa dah lama juga tak buat, tapi dalam stok mat tak de beras nasi dagang yang kaler cokl...
NASI DAGANG NASI DAGANG Reviewed by Mat Gebu on March 23, 2010 Rating: 5
GULAI IKAN TONGKOL & UDANG II... GULAI IKAN TONGKOL & UDANG II... Reviewed by Mat Gebu on March 23, 2010 Rating: 5

ROTI KISMIS GEBU.

March 22, 2010
Salam Isnin semua, dah sarapan ke... Hari ni nak share resipi roti kismis gebu, nama asal cuma roti kismis, yang "gebu" tu mat le...
ROTI KISMIS GEBU. ROTI KISMIS GEBU. Reviewed by Mat Gebu on March 22, 2010 Rating: 5

BLUEBERRY CHIFFON CAKE.

March 21, 2010
Salam hujung minggu untuk semua.. Buat apa pagi2 Ahad ni....mesti dah plan macam2..tul tak?, terutama untuk bersama keluarga. Rasa dah lama...
BLUEBERRY CHIFFON CAKE. BLUEBERRY CHIFFON CAKE. Reviewed by Mat Gebu on March 21, 2010 Rating: 5

ASAM PEDAS TUKA.

March 21, 2010
Assalammualaikum semua, selamat pagi Ahad. Hari ni mat masak awal, sebab ada benda yang perlu ku beres kan sebentar lagi. Tak lupa N3 "...
ASAM PEDAS TUKA. ASAM PEDAS TUKA. Reviewed by Mat Gebu on March 21, 2010 Rating: 5

MEE SANGGUL KUAH KICAP

March 20, 2010
Salam Sabtu semua, hari ni cuaca dingin sepanjang hari, hujan rahmat membasahi bumi di kampung kami.... dah lama juga tak rasa sejuk macam ...
MEE SANGGUL KUAH KICAP MEE SANGGUL KUAH KICAP Reviewed by Mat Gebu on March 20, 2010 Rating: 5

BINGKA UBI 2..

March 19, 2010
Salam petang Jumaat yang mulia....Dah minum petang ke...Kat kampung mat, hujan sekarang ni, sejuk....rasa macam dah lama tak sejuk macam ni...
BINGKA UBI 2.. BINGKA UBI 2.. Reviewed by Mat Gebu on March 19, 2010 Rating: 5

SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN

March 19, 2010
Assalammualaikum untuk semua...Pernah makan ikan haruan?...Bukan haruan makan anak yeaa...tapi ikan haruan atau omputeh panggil "snake...
SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN SINGGANG PEDAS IKAN HARUAN Reviewed by Mat Gebu on March 19, 2010 Rating: 5

RENDIDIH AYAM BERKICAP.

March 18, 2010
Salam Khamis semua, tau2 dahh Khamis...cepat betul kan masa sekarang ni, plan makan apa tengah hari ni?... Hari ni mat nak share satu resip...
RENDIDIH AYAM BERKICAP. RENDIDIH AYAM BERKICAP. Reviewed by Mat Gebu on March 18, 2010 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.