BUBUR PULUT HITAM

8/31/2010 11:59:00 PM
Assalammualaikum semua...ni hari, jadual padat, mana tak padat..part "malas" pun aku masukkan sekali, jadi terlebih padat lah...p...
BUBUR PULUT HITAM BUBUR PULUT HITAM Reviewed by Mat Gebu on 8/31/2010 11:59:00 PM Rating: 5

BISKUT CORNFLAKES LEMAK

8/31/2010 10:00:00 AM
Ok..nak share resipi biskut derhaka..hahaha, mat gebu, kaki derhaka yeaa...aiman tak kesah..."kamesah"..kan mamafami. Tapi ini bi...
BISKUT CORNFLAKES LEMAK BISKUT CORNFLAKES LEMAK Reviewed by Mat Gebu on 8/31/2010 10:00:00 AM Rating: 5

IKAN KUAH LADA.

8/31/2010 05:25:00 AM
Salam sahur semua..Apa khabar, mesti ngantuk kan, yelah hari ni orang cuti..Tau tak, mat sampai lupa orang bercuti hari ni, dah tentu hari ...
IKAN KUAH LADA. IKAN KUAH LADA. Reviewed by Mat Gebu on 8/31/2010 05:25:00 AM Rating: 5

SALAM MERDEKA

8/30/2010 11:58:00 PM
Salam Merdeka untuk semua. Tahun 2010 ini kita menyambut hari kemerdekaan yang ke - 53 dalam bulan Ramadhan. Tema tahun ini ialah " 1 M...
SALAM MERDEKA SALAM MERDEKA Reviewed by Mat Gebu on 8/30/2010 11:58:00 PM Rating: 5
ALMOND LONDON..SAMA SEPERTI DULU.. ALMOND LONDON..SAMA SEPERTI DULU.. Reviewed by Mat Gebu on 8/30/2010 10:11:00 PM Rating: 5
BENZILA LOVE COOKIES "LIMITED EDITION" BENZILA LOVE COOKIES "LIMITED EDITION" Reviewed by Mat Gebu on 8/30/2010 10:00:00 AM Rating: 5

BUNCIS GORENG RAMPAI

8/30/2010 05:30:00 AM
Salam sahur semua, uikk tertonggeng jee, letih eks..biasa lah dah nak hujung2 ni kan. Ok pagi ni mat share lauk sahur yang simple teramat s...
BUNCIS GORENG RAMPAI BUNCIS GORENG RAMPAI Reviewed by Mat Gebu on 8/30/2010 05:30:00 AM Rating: 5

KUE TEOW SEMPOI

8/29/2010 09:30:00 PM
Assalammualaikum semua, salam Ramadhan. Amacam N3 biskut sebelum ni..ok tak?..Yelah dulu ada yang tanya, cik mat mana N3 biskut raya..ha ja...
KUE TEOW SEMPOI KUE TEOW SEMPOI Reviewed by Mat Gebu on 8/29/2010 09:30:00 PM Rating: 5

BISKUT KELAPA DELIMA

8/29/2010 06:30:00 PM
Jom kita lihat biskut ulang tayang..Hahaha, salam untuk semua..Belum mula apa2 lagi, intro terus kata biskut ulang tayang. Memang betul, se...
BISKUT KELAPA DELIMA BISKUT KELAPA DELIMA Reviewed by Mat Gebu on 8/29/2010 06:30:00 PM Rating: 5

BISKUT BINTANG KEJORA

8/29/2010 10:00:00 AM
Assalammualaikumm...buat apa tu, pingsan kae.. Ok kali ni nak share satu lagi biskut, tapi bukan ulang tayang punya. Yang ni baru mat nak t...
BISKUT BINTANG KEJORA BISKUT BINTANG KEJORA Reviewed by Mat Gebu on 8/29/2010 10:00:00 AM Rating: 5

BISKUT BADAM RANGUP

8/29/2010 05:00:00 AM
Salam semua, hehehe. dah kata dahh...biskut sama macam tahun lepasss..betul, tak tipu punyaa!!!..Excelikan mat akan buat biskut yang selalu...
BISKUT BADAM RANGUP BISKUT BADAM RANGUP Reviewed by Mat Gebu on 8/29/2010 05:00:00 AM Rating: 5

BISKUT NESTUM GAJUS

8/28/2010 09:00:00 PM
Assalammualaikum, salam sejahtera..Cakk..hehehe, hari ni bermulalah mat akan share resipi biskut raya..ada tu resipi baru, resipi ulang tay...
BISKUT NESTUM GAJUS BISKUT NESTUM GAJUS Reviewed by Mat Gebu on 8/28/2010 09:00:00 PM Rating: 5

ROTI SARDINE GULUNG

8/28/2010 05:30:00 AM
Salam sahur semua, hmm, dah buat kueh raya ke?...Mat sebenarnya malam semalam nak letak N3 biskut raya, tapi gambar belum sempat ambik, ins...
ROTI SARDINE GULUNG ROTI SARDINE GULUNG Reviewed by Mat Gebu on 8/28/2010 05:30:00 AM Rating: 5

TAUHU TELUR BERKUAH DAGING

8/27/2010 09:00:00 PM
Assalammualaikum semua, apa khabar?...Malam semalam mat tak masukkan apa2 N3, tapi petang ada kan. Bukan apa, semalam dan hari ni juga, kea...
TAUHU TELUR BERKUAH DAGING TAUHU TELUR BERKUAH DAGING Reviewed by Mat Gebu on 8/27/2010 09:00:00 PM Rating: 5

DAGING TOMATO PANDAN

8/26/2010 03:30:00 PM
Sangap dah ni..aduhh kelip mata ternampak tilam empuk, bantal gebu dan kenyamanan aircon..erkk..rupanya sekadar mimpi...N3 kuih raya esok2 ...
DAGING TOMATO PANDAN DAGING TOMATO PANDAN Reviewed by Mat Gebu on 8/26/2010 03:30:00 PM Rating: 5

PANDAN LEMON HONEY TEA

8/26/2010 10:30:00 AM
Sejak beberapa hari ni kan, mat kena pantang terutama air batu (adoiii makk, tak tahan lah nampak ais krim raspberyy dalam freezer...), lep...
PANDAN LEMON HONEY TEA PANDAN LEMON HONEY TEA Reviewed by Mat Gebu on 8/26/2010 10:30:00 AM Rating: 5

ACAR NENAS

8/26/2010 05:25:00 AM
Salam sahur semua.. Hari ni dah masuk 16 ramadhan dan bermakna tinggal 2 minggu lagi bulan Syawal akan menjelma, insya allah..cepatnya masa...
ACAR NENAS ACAR NENAS Reviewed by Mat Gebu on 8/26/2010 05:25:00 AM Rating: 5

NASI MENTEGA KISMIS

8/25/2010 10:15:00 PM
Assalammualaikum semua....aduhh letihnya hari ni, panas, dengan keadaan kesihatan yang kurang memberangsangkan, suara yang masih teramat la...
NASI MENTEGA KISMIS NASI MENTEGA KISMIS Reviewed by Mat Gebu on 8/25/2010 10:15:00 PM Rating: 5

SOSEJ ROLL..ERKK

8/25/2010 03:30:00 PM
Mesti jemu kan, hahaha, apa nak buat nak...pak tua tak de idea dah, ni je yang boleh ku buat. Sosej roll. Selain tu boleh juga nak buat ben...
SOSEJ ROLL..ERKK SOSEJ ROLL..ERKK Reviewed by Mat Gebu on 8/25/2010 03:30:00 PM Rating: 5

PENGAT KELADI

8/25/2010 10:00:00 AM
Salam semua, n3 sebelum petang, mat nak share pengat keladi. Kalau di Johor kan, orang dia suka makan pengat tika berbuka puasa. Ada macam2...
PENGAT KELADI PENGAT KELADI Reviewed by Mat Gebu on 8/25/2010 10:00:00 AM Rating: 5

SOTONG GORENG KARI

8/25/2010 05:25:00 AM
Salam sahur..Dah sahur...Terlepas sahur..Haa tak bangun langsung..kalau nak Mat kejutkan sila tinggalkan no telefon anda di YM yeaa...hahah...
SOTONG GORENG KARI SOTONG GORENG KARI Reviewed by Mat Gebu on 8/25/2010 05:25:00 AM Rating: 5

LEMAK PEDAS TERUNG TELUNJUK

8/24/2010 09:22:00 PM
Assalammualaikum semua, hari ni agak lewat mat letak N3, bukan apa, keadaan sungguh tidak mengizin kan, tekak dah ok, selsema dah ok, demam...
LEMAK PEDAS TERUNG TELUNJUK LEMAK PEDAS TERUNG TELUNJUK Reviewed by Mat Gebu on 8/24/2010 09:22:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS NYONYA

8/23/2010 08:30:00 PM
Assalammualaikum, dah selamat berbuka puasa?...Sama lah, mat pun dah selesai tadi, tapi tulah makan dengan penuh adap, sopan..lagi dalam ke...
ASAM PEDAS NYONYA ASAM PEDAS NYONYA Reviewed by Mat Gebu on 8/23/2010 08:30:00 PM Rating: 5

CUCUR UDANG TEMBAM

8/23/2010 11:30:00 AM
Salam semuaaa..Cakk!!..Alaaa bucuk...uikk memasing macaam nak pingsan je rupa..haha, psttt, mat pun sebenarnya nyaris2 nak pingsan juga, eh...
CUCUR UDANG TEMBAM CUCUR UDANG TEMBAM Reviewed by Mat Gebu on 8/23/2010 11:30:00 AM Rating: 5

BUBUR SOM-SOM PANDAN

8/22/2010 05:40:00 PM
Salam semua, hari ni mat buat satu resipi khas untuk mereka2 yang kurang sihat, tapi kalau melantak tak ingat pun, benda ni boleh juga mena...
BUBUR SOM-SOM PANDAN BUBUR SOM-SOM PANDAN Reviewed by Mat Gebu on 8/22/2010 05:40:00 PM Rating: 5

BLOG IBARAT DIRI ANDA.

8/22/2010 01:35:00 PM
Assalammualaikum semua, salam berhujung minggu...Sehat ke?...mat ok cuma batuk ni agak serius laa, tekak sampai rasa macam luka, pagi tadi t...
BLOG IBARAT DIRI ANDA. BLOG IBARAT DIRI ANDA. Reviewed by Mat Gebu on 8/22/2010 01:35:00 PM Rating: 5

LEMAK CILI PADI TETEL

8/21/2010 05:40:00 PM
Assalammualaikum, salam sabtu, diam tak diam dah masuk 11 Ramadhan hari ni, cepatnya... mat pun dah beransur sihat, cuma batuk saja yang ma...
LEMAK CILI PADI TETEL LEMAK CILI PADI TETEL Reviewed by Mat Gebu on 8/21/2010 05:40:00 PM Rating: 5

SAMBAL SOTONG

8/21/2010 05:30:00 AM
Ingat tak N3 nasi lemak semalam?...Mat buat sambal sotong untuk digandingkan sama, jadi pagi ni nak share lah style mat gebu nya sambal sot...
SAMBAL SOTONG SAMBAL SOTONG Reviewed by Mat Gebu on 8/21/2010 05:30:00 AM Rating: 5
LAGI BLOG CURI RESIPI!!!...TAK SERIK-SERIK!.. LAGI BLOG CURI RESIPI!!!...TAK SERIK-SERIK!.. Reviewed by Mat Gebu on 8/20/2010 11:30:00 PM Rating: 5

NASI LEMAK

8/20/2010 09:15:00 PM
Assalammualaikum semua, salam sejahtera..semua ok ke?..mat tak berapa ok lah, semalam 1 hari tak boleh nak lelap mata, resah dan bila tidur...
NASI LEMAK NASI LEMAK Reviewed by Mat Gebu on 8/20/2010 09:15:00 PM Rating: 5

BLUEBERRY CRISS CROSS PUFF

8/20/2010 05:30:00 AM
Salam sahur semuanya...waaa ngantuknyaaa. Nak share satu resipi mudah, mat buatkan untuk budak berbuka puasa tadi. Ada berbaki sikit, mat s...
BLUEBERRY CRISS CROSS PUFF BLUEBERRY CRISS CROSS PUFF Reviewed by Mat Gebu on 8/20/2010 05:30:00 AM Rating: 5
KEK KUKUS BUAH -BUAHAN KONTROVERSI... KEK KUKUS BUAH -BUAHAN KONTROVERSI... Reviewed by Mat Gebu on 8/19/2010 09:15:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.