ROTI EPAL BELANDA.

April 30, 2010
Salam semua, N3 terakhir malam ni mat nak share resipi roti yang mat ambik dari buku masakkan dari chef tersohor negara, sapa lagi kalau bu...
ROTI EPAL BELANDA. ROTI EPAL BELANDA. Reviewed by Mat Gebu on April 30, 2010 Rating: 5

TERUNG SAMBAL SOTONG.

April 30, 2010
Salam Jumaat yang mulia untuk semua, apa khabar, hari ni mat masukkan N3 awal sikit....N3 semalam ada komen dari Puan Siti Rahayu , suruh m...
TERUNG SAMBAL SOTONG. TERUNG SAMBAL SOTONG. Reviewed by Mat Gebu on April 30, 2010 Rating: 5
PUDDING MANGGA SOS STARWBERRY. PUDDING MANGGA SOS STARWBERRY. Reviewed by Mat Gebu on April 29, 2010 Rating: 5

SAMBAL BENDI

April 28, 2010
Salam Rabu untuk semua, apa khabar...kadang2kan terfikir juga tau, hari2 ayat pembuka bicara samaaaa jeee....mat sendiri kadang2 boring.......
SAMBAL BENDI SAMBAL BENDI Reviewed by Mat Gebu on April 28, 2010 Rating: 5

SAMBAL GORENG JAWA

April 27, 2010
Salam semua, berjumpa lagi kita...Ok untuk N3 terakhir malam ni, mat letak lah resipi biasa2...Exceli masak siang tadi, saja je nak letak m...
SAMBAL GORENG JAWA SAMBAL GORENG JAWA Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2010 Rating: 5

KENA "TAG" LAGI!!....

April 27, 2010
PakTua di tag lagi....semalam buat tag dari "aibaks" . .ari ni dari "puan siti rahayu" pulak....Cuba koo tengok, konon2...
KENA "TAG" LAGI!!.... KENA "TAG" LAGI!!.... Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2010 Rating: 5

ASAM REBUS NENAS..

April 27, 2010
Salam Selasa untuk semua, dah makan tengah hari ke?...Ok hari ni mat share satu lauk ulang tayang dan boleh dikategorikan dalam makanan sih...
ASAM REBUS NENAS.. ASAM REBUS NENAS.. Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2010 Rating: 5
KENA TAG DARI "AIBAKS DOT COM"... KENA TAG DARI "AIBAKS DOT COM"... Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2010 Rating: 5

SULTANA SCONES

April 26, 2010
Salam Isnin untuk semua, kejap kan, dah habis 1 minggu, masuk pulak minggu baru....pantas sungguh masa sekarang ni. Ok hari ni mat share re...
SULTANA SCONES SULTANA SCONES Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2010 Rating: 5

MIX VEGE SAUSAGE BUN

April 25, 2010
Assalammualaikum semua, ok untuk N3 terakhir malam ni, mat nak share satu roti yang boleh dikatakan femes lah juga. Mix vege sausage bun ni...
MIX VEGE SAUSAGE BUN MIX  VEGE SAUSAGE BUN Reviewed by Mat Gebu on April 25, 2010 Rating: 5

SATE HATI GORENG

April 25, 2010
Salam hujung minggu semua, apa khabar, jom makan hati...habis lah lepas ni semua kurus kering, yelah makan hati...ahaks!...Sebenarnya mat s...
SATE HATI GORENG SATE HATI GORENG Reviewed by Mat Gebu on April 25, 2010 Rating: 5

MARBLE CAKE

April 24, 2010
Assalammualaikum semua dan salam pagi Sabtu....Aduhh legaaaa...sebab apa tau, semalam mat 1 hari tak dapat 0n-line, server kawasan mat ni d...
MARBLE CAKE MARBLE CAKE Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2010 Rating: 5

GULAI NANGKA DAUN SALAM.

April 22, 2010
Salam semua, ok N3 terakhir malam ni mat nak share satu masakan kampung yang femes lah tak kira dibandar atau kampung. Rasa2 mat negara sep...
GULAI NANGKA DAUN SALAM. GULAI NANGKA DAUN SALAM. Reviewed by Mat Gebu on April 22, 2010 Rating: 5
BEN ASHAARI BUAT HAL LAGI!!!!! BEN ASHAARI BUAT HAL LAGI!!!!! Reviewed by Mat Gebu on April 22, 2010 Rating: 5

SAMBAL JANTUNG PISANG

April 22, 2010
Salam untuk semua, hari hari Khamis kan....hmm sekejap sungguh masa zaman sekarang ni. Hari ni masa agak terbatas, kerja macam dok menunggu...
SAMBAL JANTUNG PISANG SAMBAL JANTUNG PISANG Reviewed by Mat Gebu on April 22, 2010 Rating: 5

SWEET & SOUR SOSEJ

April 21, 2010
Assalammualaikum semua, dah makan malam ke u all semua...Ok hari ni kan, saja nak share satu resipi yang begitu meriahhhh mak ngahhhh....be...
SWEET & SOUR SOSEJ SWEET & SOUR SOSEJ Reviewed by Mat Gebu on April 21, 2010 Rating: 5
AWARD AND TAG FROM "CITARASA RINDUAN". AWARD AND TAG FROM "CITARASA RINDUAN". Reviewed by Mat Gebu on April 20, 2010 Rating: 5

APPLE ALMOND PUFF PIE

April 20, 2010
Salam Selasa semua, semalam hujan lebat kat Sedenak ni, dah leer aku tinggal seko2 kat rumah, boring gilaaa...lepas tu yang menambah kan ke...
APPLE ALMOND PUFF PIE APPLE ALMOND PUFF PIE Reviewed by Mat Gebu on April 20, 2010 Rating: 5

PIZZA GEBU

April 19, 2010
Assalammualaikum semua, pa khabar...Buat apa tuu..Jom makan pizza, yelah kan, pak tua ni kalau nak makan2 luar ni agak "tak biasa"...
PIZZA GEBU PIZZA GEBU Reviewed by Mat Gebu on April 19, 2010 Rating: 5

AWARD DARI "RINIEE"...

April 19, 2010
Salam pagi Isnin semua, ok hari ni mat ambik award yang diberi oleh "Riniee" dari blog "Cadarimpianku" ...Dia menjalanka...
AWARD DARI "RINIEE"... AWARD DARI "RINIEE"... Reviewed by Mat Gebu on April 19, 2010 Rating: 5

RENDANG PEDAL AYA,M BERKICAP

April 18, 2010
Salam dan jumpa lagi dengan N3 terakhir untuk hari ni.....Masakan ni mat masak saing2 dengan assam kari ikan duri, cuma yang ni memang mat ...
RENDANG PEDAL AYA,M BERKICAP RENDANG PEDAL AYA,M BERKICAP Reviewed by Mat Gebu on April 18, 2010 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.