MISZLULLABY "MOSCOW" GIVEAWAY...

Weeee wettt...cakkk!!..hehe, demam ni tapi demi itu aweks dari Moscow, pakcik mat buat juga lah giveaway ni...minta maaf sebab tak prasan kena TAG...menarik nih...Syarat2 dia anda boleh baca kat sini... dan semuanya telah mat buat...cuma syarat no. 5 tu jee mat tulis kat sini...Kena TAG 5 blogger. Tarikh tutup mungkin 30.08.2011..phewww lama lagi tuuu...pstt tah2 hadiah dia kete kebal russia..haha sapa tau kan.. Ok meh sini tengok sapa mat TAG....

Post a Comment

12 Comments

  1. Aku dengan tangisan mata darah sahut cabaran ini!!!!!!

    ReplyDelete
  2. lama tak komen kat sini,.. nti sy cuba try join

    ReplyDelete
  3. lama tak komen kat sini,.. nti sy cuba try join

    ReplyDelete
  4. @ ADY - YEAHHHH...CAYA LAH BEB!..THANKS ADY.

    ReplyDelete
  5. uiks, pcm da submit link ke blom kat ML?

    ReplyDelete
  6. timer kaseyh cik mat~nih sayang cik mat lebih ni ^___^

    ReplyDelete
  7. ayoyo... amak! adeiiii..ni yang perit campur sakit nak buat entri ni.. hihihi

    ReplyDelete
  8. cabaran dah selamat disempurnakan hehe..

    http://taman-syurga-abadi.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

    ReplyDelete
  9. Maaaaaaaaaatt...sori x perasaaa...aaann laaa...hehehe...ok la nnt akak wat gak...best gak kot dpt hadiah dr Moscow eh..hehehhee

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.