ANDA SEMUA MEMANG HEBAT....TERIMA KASIH!

P1260192
Perghhh....ni masih kemas2 rumah, tapi curi masa sat update blog sementara berita masih panas berasap macam dapur mat gebu. Plan yang kami rancang sejak 2 minggu lagi, terlaksan sudah dengan izin Allah swt. syukur alhamdulillah...Mat tabik lah pada semua blogger yang hadir, nampak sangat keakraban antara satu sama lain, blogger lama bertemu blogger baru, blogger masakan bertemu blogger personal, bukan blogger beramah mesra dengan blogger...kan bess macam tu...

Terima kasih mat pada Ben Ashaari sebagai tunggak utama pertemuan kali ni, dan mat sebagai tuan rumah rasa terharu dengan sambutan ini. Bukan belanja yang menjadi isu, bukan kepenatan yang menjadi masalah, tapi keikhlasan itu amat penting, mat sendiri rasa seronok dan terharu....huhu...

Akhir kata mat minta maaf jika ada terkasar bahasa, terusik kata dan pelakuan yang kurang menyenangkan, jika ada. Pada 1tube juga terima kasih mat ucapkan pada anda...moga lebih suksess dalam masa akan datang...sebelum mat tamatkan n3 ini, terima lah serangkap pantun...

ANAK AYAM DISAMBAR HELANG,
TAPI SAYANG TERSANGKUT GALAH,
MAAF KU PINTA JIKA ADA TERKURANG,
ADA USIA BERTEMU LAGI, INSYA ALLAH...

Post a Comment

41 Comments

  1. Mat.. ko lah satu-satunya blogger yang aku respek.. sanggup bersengkang mata tu menyiapkan juadah utk kami semua (Mak Yah kata sampai kul 2 pagi tu).. semoga dimurahkan lagi rezki untuk kamu Mat..

    mmg seronok jmpa blogger.. dah ler aku ni malas nak berblog.. tambah smgat balik nak blog.. hehe..

    ReplyDelete
  2. fiu fiu~~ terima kasih che mat yang ____ dan ____!!!!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  3. Mat.. mana wajah aku ??? ramai yang nak follow kang.. haha

    ReplyDelete
  4. @ kasawari - haha, biasa jee tuu, apa2 pun terima kasih juga pada abg burung sudi datang sedenak..

    ReplyDelete
  5. @ sunah - hehe, terima kasih juga pada sunah sudi datang...ady budika ke yang sorang lagi tu..

    @ kasawari - erkk, tak de pulakkk, tadi pic kat blog ben wajah lin tak de..hmm

    ReplyDelete
  6. bukan lerrr... ish! tu che mat gebu dan comel! ops! terbagitau pulak kat sini jawapan dia...hahaha~

    ReplyDelete
  7. like!!!!!!!like!!!!!!!!!!!!!!!


    hehehe walaupun tak pegi tapi tumpang terharu....

    ReplyDelete
  8. congrate cik matt!!!berjaya mempopularkan sedenak..hehhe..proud to be kulairian..heehehehehehe..

    ReplyDelete
  9. mesti best! cikgu masrini karim pergi x tadi cikgu? huhu..kalau cikgu pergi tadi x bawak saya sedih nye hati..hehe..

    ReplyDelete
  10. oohh.. itu ke jawapannya 2 tmpt kosong tu... lalala~.


    psstt che mat.. bile agaknya cik pulau boleh merasa masakan che mat ni??

    ReplyDelete
  11. untungnya diorang dpt merasa masakan cik mat....bestnya....

    ReplyDelete
  12. cik mat.....
    terima kasih atas layanan kamu..
    daku terharu..

    ehem...kasawari...nak GEGAR BLOG kamu ker???hehehe

    ReplyDelete
  13. mak oi mat ooh
    ramainya!!!!

    sape gadis ditepi ben tu?
    jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  14. ada gmbr masakan x cikmat?kot2 leh bg idea utk yg lain kalo buat gather2 gini..hihi..best laa tgk dpt jumpa blogger lain..

    ReplyDelete
  15. Alahai kalau la saya dapat ikut serta senai sedenak tak jauh tu...

    ReplyDelete
  16. Salam CheMat. Kalau Along di jemput, sanggup Along terbang dari Miri nak merasa masakan Mat & berjumpa jejaka hebat ni...ehem2.... hehe. Bila lah nak nampak kelibat CM kita ni, jgn ler malu2, posing ler sikit kat kami semua, kot2 terjumpa kat mana2 kan boleh bertegur sapa...hehe.

    ReplyDelete
  17. alamak terlepaslah saya ke jamuan tu

    ReplyDelete
  18. canteknye umah ko mat. i loike.

    ReplyDelete
  19. Assalam CMG, mmg meriah best kalau dpt join :)

    ReplyDelete
  20. thnks bg makan sedap2!!hehe..
    perut mmg bg kosong sebelum pg umah CMG..hehehe

    ReplyDelete
  21. bestnyer dapat rasa masakan cik mat nih

    ReplyDelete
  22. terima kasih CMG...w'pun x sempat nak pulun sakan makan semalam..ehehe..sibuk dgn anak2....

    http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2011/03/kenangan-ke-sedenak.html

    ReplyDelete
  23. huwaaaaaaaaaaaaa jeles..nak jmp Mat Gebu jugak.nnt LM nak jmp..MG sudi tak?

    ReplyDelete
  24. hehe.. thks.. CMB!!!.. sedap mskan.. tp malu~.. hehe...
    kasi can kat org lain mkn..
    papepom mavelous la...

    ~dr cikali n da group..

    ReplyDelete
  25. Terima kasih bt Mat sekeluarga...sungguh terharu dgn layanan yg di berikan..tanpa letih dan merungut tetap melayan tetamu dgn penuh senyuman...

    Moga tuhan murahkan rezki bt Mat sekeluarga..Aminnn

    ReplyDelete
  26. sama2 pada semuaaa...nanti raya kita jumpa lagi, insya allahh jika diizinkan Allah swt...linn..eh nanti lah aku crita kat koo..

    ReplyDelete
  27. bestnya klu dapat joint, apakan daya... xpe mungkin rezeki lain kali... anyway, congrats to che mat... (hurm, bilalah dapat rasa air tangan che mat kan?)

    ReplyDelete
  28. wahh....meriah..bila nak jemput saya pula ni abang mat? hik3..

    ReplyDelete
  29. yg penting sodappppp.. waaa...

    ReplyDelete
  30. kenangan tersanggggat lah manis waktu ni sbb dapat jumpa ramai blogger2 terkenal... ntah bila lah dapat ke sedenak lagi...

    terima kasih atas layanan mesra cik mat n keluarga... :)

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.