AWARD DARI "JAJA'Z"..

Salam semua..ok sebelum mat masuk beradu, nak letak lah award dari "Jaja'z"....Hahaha jangan memain, dalam senarai penerima tu, aku seko je lelaki, yg lain semua "gadis2" (awwww tak rela i!!..ahaks), adehh tak boleh pak tua nak bayangkan, masak atau baking pakai apron kaler pink, tali polka dot....pas tu ada poket ropol2 pulakk tuuu....hahaha, sure orang datang minang aku lepas tu...hahahahaaaa...Apa2 pun mat ucapkan terima kasih pada "Jaja'z. Ohh ada kena jawab soalan juga yeaa...tak de masalahh...

1 :- 3 JENIS LAUK YANG SUKA DIMASAK....
  • Asam pedas
  • Kerabu
  • Singgang ikan
2 :- 3 PENCUCI MULUT YANG PALING BEST PERNAH BUAT....
  • Dadih strawberry
  • Agar-agar lumut
  • Rich cocoa pudding
3 :- 3 JENIS BISKUT KEGEMARAN TIME RAYA....
  1. Tat nenas
  2. Biskut badam
  3. Almond London
4 :- Bagi 3 award pada rakan anda yang juga rajin masak....
  • Kak Ummi Kuantan
  • Ika Bangkok
  • Kak Nor64
AWARD DARI "JAJA'Z".. AWARD DARI "JAJA'Z".. Reviewed by Mat Gebu on 5/02/2010 10:46:00 PM Rating: 5

10 comments:

  1. salam encik mat...
    3 jenis biskut kegemaran time raya tu, saya juga sukakannya...tersangat2 suka dan terlampau suka...tak raya pun suka juga...

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. tengah imagine baik punyah, Mat pakai apron tu memasak. Nanti ada orang masuk meminang tengok si cute berapron pink tu! Hihihihi....

    ReplyDelete
  3. muahahahah cam syomelll je b'apron pink

    ReplyDelete
  4. Salam En. Mat,
    Comelnya apron 2, sesuai dengan orangnya.

    ReplyDelete
  5. slmt t'hari CMG...nampaknyer 3 jenis lauk yg suka di masak tu lbh kurang jer dgn apa yg lieya suka...k'btlan..selera kita sama... ;)

    ReplyDelete
  6. salam norain...
    Ye ke, tapi biskut2 tu antara yg wajib ada kan masa hari raya...

    salam mamafami...
    hahaha, erkk tak rela i, mama perasan tak dulu kat FB muna, ada seko jantan pakai gaun, pastu bulu dada's dia berserabut u, cuma sayang kepala dia botak, muna kata rambut atas dah pindah ke dada..hahahaha

    salam lelord...
    erkk...tak relaaaaaa...hahahaha

    salam sariyusa...
    hehehee, laa tak makan lagi keee..

    salam mamaeita...
    hahaha, kalau i pakai tu, sah2 leer jadi bahan bualan...dan gossipan...naheee...nahee..

    salam mamamya...
    Saya masak lauk yang org lain suka makan, jadi senang tak payah byk sgt menu....

    ReplyDelete
  7. salam..
    fuh, singgah sini tiba2 rasa lapar...sedapnya...:)

    bolehlah lepas ni bljr masak memasak kat sini...hehe...:)

    thniah tu,dapat award banyak betul ye...

    ReplyDelete
  8. Mat, kalau dah kena apron beropol atas bawah ni mmg elok sangat bawak2 pi menari sewang..wakakaaa...akak xleh bayang "ter"tengok bulu betis ko yang kerinting tu...ahaaaksss! Apapun time kasih sebab pass apron ni kat akak..masalahnya ntah sampai ke idak tali tu nak ikat belakang akak, tang leher tu boleh la jugak..adeeeiiii

    ReplyDelete
  9. salam cik bulan...
    Boleh2..insya allah, apa2 yg saya tau boleh saja berkongsi ilmu..tak de masalah..

    salam kak ummi....
    Amboihh....kak, mana koo tau betis i keriting, kita keturunan betis tak de bulu u, licin bak baldu..awwww, tak rela i..ahak2, lagi pakai apron pink poket ropol2 itewwww....menari sewang pun sewang leerrr....

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.