SALAM AIDIL ADHA........EDISI TERLEWAT!! SALAM AIDIL ADHA........EDISI TERLEWAT!! Reviewed by Mat Gebu on 11/29/2009 03:20:00 PM Rating: 5
SAMBAL DAGING, KENTANG DAN PETAI SAMBAL DAGING, KENTANG DAN PETAI Reviewed by Mat Gebu on 11/24/2009 08:36:00 PM Rating: 5

SUP AYAM HADNYAI

11/19/2009 12:01:00 PM
As;laikum semua, salam Khamis...dah makan tengah hari ke semua. Cuaca sekarang ni hujan memanjang. Jadi mana kawasan yang banjir tu harap2 ...
SUP AYAM HADNYAI SUP AYAM HADNYAI Reviewed by Mat Gebu on 11/19/2009 12:01:00 PM Rating: 5

ROTI SIPUT

11/18/2009 05:11:00 PM
Selamat petang semua, jemput minum dan makan roti.... Hari ni kan, angin rajin datang bertiup kencang, cuaca pulak hujan, lembap dan dingin...
ROTI SIPUT ROTI SIPUT Reviewed by Mat Gebu on 11/18/2009 05:11:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS UBI KAYU

11/18/2009 01:24:00 PM
As'laikum semua, dah makan tengah hari ke. Hari ni mat masak satu menu orang lama, iaitu asam pedas ubi kayu....kalau nak buat asam rebu...
ASAM PEDAS UBI KAYU ASAM PEDAS UBI KAYU Reviewed by Mat Gebu on 11/18/2009 01:24:00 PM Rating: 5

LEMPAP HATI LEMBU

11/17/2009 03:32:00 PM
Ini masakan kegemaran abah mat, hati lembu ni elok bagi mereka yang kurang darah, tapi tak begitu sesuai bagi mereka yang ada darah tinggi ...
LEMPAP HATI LEMBU LEMPAP HATI LEMBU Reviewed by Mat Gebu on 11/17/2009 03:32:00 PM Rating: 5

KERABU TOMATO

11/17/2009 03:15:00 PM
As'laikum semua, dah makan ke.....Hari ni mat buat kerabu tomato, mat guna tomato yang muda dan setengah masak. Tomato yang muda sediki...
KERABU TOMATO KERABU TOMATO Reviewed by Mat Gebu on 11/17/2009 03:15:00 PM Rating: 5

SINGGANG PEDAS

11/12/2009 04:50:00 PM
Salam Khamis untuk semua....Buat apa tu, dah minum petang ke....Hari ni mat masak biasa2 jee, lauk pun ala2 rancangan ulangan yang dah tah b...
SINGGANG PEDAS SINGGANG PEDAS Reviewed by Mat Gebu on 11/12/2009 04:50:00 PM Rating: 5

KORMAK BADAM

11/11/2009 12:45:00 PM
As'laikum dan selamat tengah hari semua.....dah makan tengah hari ke.... Hari ni mat nak share satu resipi masakan kurma atau orang2 joh...
KORMAK BADAM KORMAK BADAM Reviewed by Mat Gebu on 11/11/2009 12:45:00 PM Rating: 5

BINGKA ROTI BERLAUK

11/04/2009 05:08:00 PM
Salam sejahtera untuk semua dan as'laikumm, apa khabar, sihat ke?...Hari ni mat cuba2 buat "bingka roti berlauk" yang resipi ...
BINGKA ROTI BERLAUK BINGKA ROTI BERLAUK Reviewed by Mat Gebu on 11/04/2009 05:08:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.