SALAM AIDIL ADHA........EDISI TERLEWAT!! SALAM AIDIL ADHA........EDISI TERLEWAT!! Reviewed by Mat Gebu on November 29, 2009 Rating: 5
SAMBAL DAGING, KENTANG DAN PETAI SAMBAL DAGING, KENTANG DAN PETAI Reviewed by Mat Gebu on November 24, 2009 Rating: 5

SUP AYAM HADNYAI

November 19, 2009
As;laikum semua, salam Khamis...dah makan tengah hari ke semua. Cuaca sekarang ni hujan memanjang. Jadi mana kawasan yang banjir tu harap2 ...
SUP AYAM HADNYAI SUP AYAM HADNYAI Reviewed by Mat Gebu on November 19, 2009 Rating: 5

ROTI SIPUT

November 18, 2009
Selamat petang semua, jemput minum dan makan roti.... Hari ni kan, angin rajin datang bertiup kencang, cuaca pulak hujan, lembap dan dingin...
ROTI SIPUT ROTI SIPUT Reviewed by Mat Gebu on November 18, 2009 Rating: 5

ASAM PEDAS UBI KAYU

November 18, 2009
As'laikum semua, dah makan tengah hari ke. Hari ni mat masak satu menu orang lama, iaitu asam pedas ubi kayu....kalau nak buat asam rebu...
ASAM PEDAS UBI KAYU ASAM PEDAS UBI KAYU Reviewed by Mat Gebu on November 18, 2009 Rating: 5

LEMPAP HATI LEMBU

November 17, 2009
Ini masakan kegemaran abah mat, hati lembu ni elok bagi mereka yang kurang darah, tapi tak begitu sesuai bagi mereka yang ada darah tinggi ...
LEMPAP HATI LEMBU LEMPAP HATI LEMBU Reviewed by Mat Gebu on November 17, 2009 Rating: 5

KERABU TOMATO

November 17, 2009
As'laikum semua, dah makan ke.....Hari ni mat buat kerabu tomato, mat guna tomato yang muda dan setengah masak. Tomato yang muda sediki...
KERABU TOMATO KERABU TOMATO Reviewed by Mat Gebu on November 17, 2009 Rating: 5

SINGGANG PEDAS

November 12, 2009
Salam Khamis untuk semua....Buat apa tu, dah minum petang ke....Hari ni mat masak biasa2 jee, lauk pun ala2 rancangan ulangan yang dah tah b...
SINGGANG PEDAS SINGGANG PEDAS Reviewed by Mat Gebu on November 12, 2009 Rating: 5

KORMAK BADAM

November 11, 2009
As'laikum dan selamat tengah hari semua.....dah makan tengah hari ke.... Hari ni mat nak share satu resipi masakan kurma atau orang2 joh...
KORMAK BADAM KORMAK BADAM Reviewed by Mat Gebu on November 11, 2009 Rating: 5

BINGKA ROTI BERLAUK

November 04, 2009
Salam sejahtera untuk semua dan as'laikumm, apa khabar, sihat ke?...Hari ni mat cuba2 buat "bingka roti berlauk" yang resipi ...
BINGKA ROTI BERLAUK BINGKA ROTI BERLAUK Reviewed by Mat Gebu on November 04, 2009 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.