BEN ASHAARI

Sunday, May 9, 2010

BEN ASHAARI - KELAB BLOGGER

Assalammualaikum semua, buat apa tu, dah makan tengah hari ke?..Ok saja lah nak bagi tau kat semua pengunjung, tak kesah lah yang dah tau kee, atau yang baru tau, atau yang belum tau...Ben Ashaari ada buat satu kelab blogger di "Facebook" atau "Mukabuku" kata orang2 melayu. Bagus juga, kat situ kan, sesiapa je boleh join dan promosi blog memasing, tak kesah leer apa jenis blog koo orang (asal jangan blog lucah, udah leerrrrr yeopp!!!), mat pun ada juga join, saja memeriahkan majlis, lagi ramai lagi bess. Untuk tau kesah sebenar pasal kelab blogger ni, silalah ke sini..... dan situ ada peta hendak ke "Facebook" kelab blogger tu yeaa......khidmat pesanan ini akan berada dalam keadaan "sticky mode" selama 3 hari bermula jam ini...harap maklum....

6 comments:

BEN ASHAARI said...

terima kasih mat .. ben dah add mat dalam muka buku lucah tu.. hahaha...

"MULAN" said...

segan la sebab blog kita takde citer menarik.. tapi kita sokong mr ben punya muka buku itu.. best best..!!

Mat Gebu said...

salam ben...
Sama-sama dan terima kasih juga utk Ben....

salam kak mulan...
Tak menarik pada kita, tapi menarik pada orang lain..akak kan selalu gi nyelam2 tu. mesti ramai orang suka..cepat kak mulan pi join kelab tuuu...

MamaFaMi said...

Ma tak ada akaun Facebook. Dan rasanya, tak nak ada pun.. jadinya, ma jengah kot tingkap je la aktiviti korang ye...

Mat Gebu said...

salam mamafami...
Alaaaaaaaaaaaa, maa, buat lah..buat lahh...(dengan gatainyaaa!!!...)..haha, tak de pun mama suruh abg buat kan, tak pun anak mama buat kan...

lynda_hani said...

salam che mat.. thanks sebab kasi info ni.. for ur info i dh add ur blog kat belog i.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.