KONTROVERSI - KENAPA "BABI" JADI BAHAN MENCARUT.

Nampak N3 macam lain jee kan, exceli mat dapat dari email, mula2 malas nak ambik kesah, tapi kan bila baca...adehhh kelakoo weyyy!!..saja lah nak share...tapi blog ini masih blog masak2 okeyyy!!!.....Layannnnn ("klik" imej untuk lebih jelas).....

Post a Comment

11 Comments

  1. slmlkm mat...smga dberkati Allah slalu..
    Mat.. kalo maki beruk cmana plak? agak2nya beruk tuu la yg amik pisang dari en caveman tu kan? hahaha...

    Pe2 pun kak sue ucapkan slamat hari ibu kpd ibunda mat keyh...wsslm n tk care..

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    astaghafirullahalazim... astaghafirullahalazim. Letih ma gelak la Mat... ko ni ada-ada je! Memang sahih ko ni cikgu sejarah! Sampaikan kenapa perkataan 'si pink' ni masuk kategori mencarut pun ko tahu salah silah dia! Hihihhi....

    ReplyDelete
  3. tula, kenapa orang sekarang kalau cakap BABI semua orang cakap mencarut. tapi cakap tikuss ke, anjing kee, tupai kee, tak mencarut pulakss.. padahal same2 haiwan. kesian BABI..

    ReplyDelete
  4. lol
    klu kucing camne?

    xkan kucingggg
    kekeke

    jom layan komik
    ;)

    ReplyDelete
  5. Huk alooooohhh gitu rupanyaaa...nak gelak guling2 la ni..wakakakaa..wakakaa...wakakaaa..emmm....orang putih sebut melayu ke bila marah kat b**i tu eh...dia terlupa kot dalam bahasa inggeris sebut apa ya Mat..hehee..memaaaanggg kelakorrr...

    ReplyDelete
  6. itulah pasal kan kak ummi, org putih marah bleh sebut melayu plak ya... tapi yg penting ayam mesti sembelih ya.. hik2

    ReplyDelete
  7. Minyak Wangi Aura Tanpa Alkohol bergabung dengan tenaga getaran Aura yang boleh merawat,memulihara aura dan Pil Aura Minda yang dapat meningkatkan IQ( akal ),EQ(emosi),SQ(jiwa) serta menjana pendapatan yang berbaloi-baloi.... Kini kami membawa peluang kepada anda : 1.Peluang menjana pendapatan yang lumayan 2.Peluang menjaga kecantikan di dalam Aura diri anda 3.Membantu anak atau diri sendiri meningkatkan IQ, EQ dan SQ.
    http://www.auraharum.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam Mat. Pasal Babi di dah jointlah dengan benda yang salah. Mencarut! salah
    Babi! Haram
    memang patut pon.
    tapi jangan di amalkan, tak manis! kita orang melayu penuh dengan sopan santun.

    ReplyDelete
  9. ermmm..:-)...chek Mat nak coppy k...ampunn..yer..tqsmmm

    ReplyDelete
  10. hehehe...lawak sejarah la ni kiranya Cik Mat..

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.