JERUK MANDAI TUMIS CILI..

7/26/2014 09:00:00 PM
Assalammualaikum. Salam semua, mungkin masa ni anda sudah berada di kampung, atau dijalan raya menuju ke kampung, moga selamat sampai. Ch...
JERUK MANDAI TUMIS CILI.. JERUK MANDAI TUMIS CILI.. Reviewed by Mat Gebu on 7/26/2014 09:00:00 PM Rating: 5
GULAI UDANG HARIMAU SAMA NENAS... GULAI UDANG HARIMAU SAMA NENAS... Reviewed by Mat Gebu on 7/22/2014 02:30:00 PM Rating: 5

TERUNG SALAI BERLADO..

7/21/2014 02:05:00 PM
Assalammualaikum, che mat dah mula sibuk sekarang, nak update blog pun bila ada masa terluang macam sekarang ni. Menu pun simple2 sahaja....
TERUNG SALAI BERLADO.. TERUNG SALAI BERLADO.. Reviewed by Mat Gebu on 7/21/2014 02:05:00 PM Rating: 5

UDANG HARIMAU MASAM MANIS...

7/20/2014 01:45:00 PM
Assalammualaikum, ehemm...apa khabar anda, mesti ada yang tengah sibuk bikin biskut raya. Ok, hari ini che mat berkesempatan nak kongsi d...
UDANG HARIMAU MASAM MANIS... UDANG HARIMAU MASAM MANIS... Reviewed by Mat Gebu on 7/20/2014 01:45:00 PM Rating: 5
AGAR-AGAR SOYA YEO'S LAPIS COKLAT AGAR-AGAR SOYA YEO'S LAPIS COKLAT Reviewed by Mat Gebu on 7/18/2014 02:30:00 PM Rating: 5

BISKUT BUNGA 'ZAHRA'.

7/17/2014 02:30:00 PM
Assalammualaikum, salam 19 Ramadan. Tahun ni che mat buat biskut yang mudah2, simple2 dan senang2. Takde biskut yang dicelop coklat atau...
BISKUT BUNGA 'ZAHRA'. BISKUT BUNGA 'ZAHRA'. Reviewed by Mat Gebu on 7/17/2014 02:30:00 PM Rating: 5
BISKUT SENYUM @ BISKUT KELAPA WARISAN.. BISKUT SENYUM @ BISKUT KELAPA WARISAN.. Reviewed by Mat Gebu on 7/14/2014 08:30:00 PM Rating: 5
MASAK LEMAK KETAM SAMA PERIA KAMBAS.. MASAK LEMAK KETAM SAMA PERIA KAMBAS.. Reviewed by Mat Gebu on 7/14/2014 04:50:00 PM Rating: 5
KERABU MANGGA SOTONG KEMBANG.. KERABU MANGGA SOTONG KEMBANG.. Reviewed by Mat Gebu on 7/13/2014 03:30:00 PM Rating: 5

BISKUT KELAPA CONFLAKES

7/12/2014 08:30:00 PM
Assalammualaikum, hari ni, hari pertama che mat bikin biskut raya. Tahun ni rasa entah kenapa rasa keterujaan agak kurang. Mungkin sebab...
BISKUT KELAPA CONFLAKES BISKUT KELAPA CONFLAKES Reviewed by Mat Gebu on 7/12/2014 08:30:00 PM Rating: 5
MISTERI NASI LEMAK 6.30 PETANG.... MISTERI NASI LEMAK 6.30 PETANG.... Reviewed by Mat Gebu on 7/12/2014 02:00:00 PM Rating: 5

UDANG MASAM MANIS LAICI YEO'S

7/11/2014 03:30:00 PM
Assalammualaikum, salam semua. Diam tak diam dah masuk minggu ke-2 kita menjalankan ibadah puasa. Mesti pelbagai juadah telah anda cuba m...
UDANG MASAM MANIS LAICI YEO'S UDANG MASAM MANIS LAICI YEO'S Reviewed by Mat Gebu on 7/11/2014 03:30:00 PM Rating: 5
YANG MASAM BERAROMA - TOMYAM AYAM YANG MASAM BERAROMA - TOMYAM AYAM Reviewed by Mat Gebu on 7/10/2014 01:30:00 PM Rating: 5

GULAI UDANG BUNGA KANTAN...

7/09/2014 01:30:00 PM
Assalammualaikum, apa khabar anda?..Che mat masih batuk2 lagi nih, hadoi macam nak putus urat perut gebu bila batuk..geramm sangat. Mood ...
GULAI UDANG BUNGA KANTAN... GULAI UDANG BUNGA KANTAN... Reviewed by Mat Gebu on 7/09/2014 01:30:00 PM Rating: 5
ROTI SARDINE GORENG CELOP TELUR.. ROTI SARDINE GORENG CELOP TELUR.. Reviewed by Mat Gebu on 7/06/2014 12:35:00 PM Rating: 5
AGAR-AGAR SOYA YEO'S SERI RAMADAN.. AGAR-AGAR SOYA YEO'S SERI RAMADAN.. Reviewed by Mat Gebu on 7/05/2014 06:58:00 PM Rating: 5
ASAM PEDAS IKAN PARI 5 RAMADAN... ASAM PEDAS IKAN PARI 5 RAMADAN... Reviewed by Mat Gebu on 7/04/2014 01:45:00 PM Rating: 5
MASAK LEMAK CILI PADI BABAT SAMA REBUNG... MASAK LEMAK CILI PADI BABAT SAMA REBUNG... Reviewed by Mat Gebu on 7/03/2014 12:30:00 PM Rating: 5

IKAN MASAK TAUCO PEDAS..

7/02/2014 12:30:00 PM
Assalammualaikum, salam 4 Ramadan 1435 Hijrah. Perasan tak akhir2 zaman ni, waktu begitu pantas, rasa macam baru semalam puasa, tau2 ni h...
IKAN MASAK TAUCO PEDAS.. IKAN MASAK TAUCO PEDAS.. Reviewed by Mat Gebu on 7/02/2014 12:30:00 PM Rating: 5
KANGKUNG BELACAN TETAP DI HATI... KANGKUNG BELACAN TETAP DI HATI... Reviewed by Mat Gebu on 7/01/2014 10:04:00 PM Rating: 5

PACERI BOMBAY

7/01/2014 04:06:00 PM
Paceri Bombay satu resipi yang amat ringkas dan senang dimasak. Paceri ini selalu digandingkan dengan nasi minyak atau nasi briyani. Di J...
PACERI BOMBAY PACERI BOMBAY Reviewed by Mat Gebu on 7/01/2014 04:06:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.