NAK CARI PUBLISITI MURAHAN?....

(Gambar Ehsan Google)

Kadang2 kesian aku tengok blog DTS-MAT GEBU..bukan lah nak kata blog aku ni bagus, tapi bila fikir2 balik, aku tak mintak pun blog ni dikenali ramai, bila aku menulis resipi, hakikatnya hanya untuk diri aku dan mereka2 yang memerlukan. Dan bila ada benda yang aku rasa harus aku bagi tau pada blogger lain agar mereka berhati2...aku wajib tulis....bukan aku nak publisiti, lagi2 publisiti murahan, aku tau lah dah nak dekat hujung tahun, Malaysia pun mula nak buat jualan murah..habis tu ingat aku pun join sama ke program jualan murah tu?..

Bila aku up satu entri2 yang panas. Alah panas pun takdelah sampai 1 -2 ribu sekali on9..Blog masak2, yang singgah pun orang2 yang terlibat dalam dunia masakan dan mereka2 yang berminat. Blogger2 femes lain aku tak harap pun, entahlah kalau mereka hanya silent readers, aku ucapkan terima kasih pada mereka. Entri panas bukan apa, cuma nak menunjukkan belang manusia yang konon2 bijak, tapi plagiat hasil orang lain. Komen2 membina dari teman blogger, aku ucapkan terima kasih, sebab ada antara mereka dari golongan berpengalaman,

Isu publisiti murahan ni aku serius kata, memang aku tak suka, apa aku tulis, berdasarkan bukti, gilaa tulis isu2 tanpa bukti. Satu lagi bab2 femes ni semua, aku tak hadap benda2 tu, sungguh cakap ni, aku bukan jenis terhegeh2 promot blog aku merata2...dan aku bila BACKLINK entri dari blog lain, aku tak kira dari blog mana, macam blog ini.., asal aku suka aku buat..dannn sekelumit pun aku tak harap balasan, sampai nak suruh mereka buat entri khas untuk aku....kalau mereka buat, aku ucap terima kasih....tu saja....Jadi tolong yea, entri aku bukan untuk cari publisiti murahan......Sekian...

Post a Comment

16 Comments

  1. biaQ p kat depa PCM. kami tau PCM bukan lagu tu. :D snyum kaih.. tamo masam2 muka tu. nt lauk tak sedap. :P

    ReplyDelete
  2. Jangan macamnie pakcik mat ( :
    Senyummmm

    ReplyDelete
  3. Alaaa..ojo koyo ngono la...

    Bio je depa2 tu...

    senyummmm..muah2

    ReplyDelete
  4. SENYUM..X PERLU KATA APA2..SENYUM..:)

    ReplyDelete
  5. biarkan ajer langau-langau tu berterbangan. mereka sebenarnya jeles dgn kamulah mat

    ReplyDelete
  6. sabar jerlah cik mat...berani kerana benar kan...insyaAllah cik mat di pihak yg benar:)

    ReplyDelete
  7. che mat...di namakan manusia memang lagu tu la...jgn cepat mengalah..che mat tetap sifu kami...

    ReplyDelete
  8. depa dePA TU GILER GLAMER...biarkan depa depa semer tu dgn buah labu labunya...

    ReplyDelete
  9. ala..CMG tak buat publisiti murahan pun org tetap cari blog CMG...sbb penuh dgn resepi best2...

    ReplyDelete
  10. Saya antara silent reader DTS. Bagi saya, walaupun resepi Cik Mat ni nampak simple aje, ianya berguna buat kami-kami yg baru berjinak-jinak dengan dapur atau yg tak terer memasak ni. Lauk-pauk seharian yg Cik Mat type tulah yg kami ikut, walaupun sekadar lauk Taugeh Goreng atau Telo masak sambal tumis.

    Saya pernah terbaca Cik Mat kata, sekalipun resepi tak grand, ianya dapat dimanfaatkan mereka yg memerlukan. Saya setuju sgt! Contohnya, saya lah! Hehe.

    T/kasih sebab selalu kasi idea. Budi Cik Mat biarlah Allah saja yg membalasnya. Biarlah apa org nak kata, bagi saya, Cik Mat mmg World!

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.