HAZMAN HALID, ZULFIKAR DAN PAYEDD87....SIAPA MEREKA INI?

Sebelum lena dibuai mimpi, dan sebagai entri terakhir malam ni, nak letak 3 blog kaum Adam. Pertama sekali blogger Hazman Halid....cukup berbakat dalam bidang muzik dan fotografi. .teringat gambar yang aku cukup2 berkenan dulu iaitu, hidangan makanan dalam dulang enamel lama. Blog beliau di sini.....

Ke dua, blogger Payedd Hanafi, yang ni mat jumpa semasa google nama "mat gebu"... Seorang pendidik, tapikan sebab apa mat pilih blog dia malam ni, kerana...kerana...haha, ni sesuai untuk makcik2 kantin yang punya anak2 dara...erkk..nak kata pun tak pandai, sendiri tengok di sini.....

Dann yang terakhir, ini dia Encik Zulfikar, anak tokey kilang air batu...jangan memain, mau beku sorang2 kang...tulisan dia sekali naik kat entri...perghh hambik ala2 cerita 1001 malam, but seriously, i like, menarik, kelakar dan ada kala terselit sindiran sinis....blog dia di sini..... Ok tu saja untuk entri penghabisan malam ini....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU... Jumpa esok, Insya Allah....

Post a Comment

8 Comments

  1. Mama memang suka dengar alunan keyboard yang dimainkan oleh Hazman. Very talented guy.

    ReplyDelete
  2. @ mamafami - kann mama, tapi saya dulu suka tgk gambar2 dia ambik...

    ReplyDelete
  3. saya suka alnan piano hazman halid... best je dgr.. dgr kata nk buat album tp blum kompem lg kot .. bnyk halangan

    ReplyDelete
  4. @ mohd khairi - terima kasih komen anda..

    @ jiji - kenalan di alam maya saja jiji....

    ReplyDelete
  5. Best nyer dpt kena promote. Promote blog kita gak bleh? Hehe...

    ReplyDelete
  6. hahah.. mat! tq..

    dapat jodoh nnti, kita bg hadiah beso2 kat mat..

    walaweh**

    ReplyDelete
  7. terima kasih banyak2 cik Mat Gebu, (pau kaya)... terharu sungguh aihhh,

    anak tokey kilang air batu tu.. tak menahannn.. :)

    sekali lagi, terima kasih...

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.