GEGAR BLOG (JULAI 2011) BERMULA!!...

Tiba2 blog DTS bergegar, ingatkan pesal, bila tegok kat feed url, rupanya jiran DTS buat segmen Gegar Blog (Julai 2011)., bukan suka suki buat yea, ada perezen beb!!..Tarikh tutup Isnin, 4 hb Julai 2011 jam 2 petang. Kalau nak tau apa lagi pasal Gegar Blog ni, sila baca kat sini... Aku nak join nie, mana tau esok2 dapat hadiah teko antik harga RM 2000!!!....haha..sebab mat gebu tengah rajin kan, meh sini tengok apa yang perlu anda buat....

1 - Buat satu entri khas
- Macam mat buat kat entri ni.....

2 - Letak header BEN ASHAARI.COM..
- Settle..dah letak.

3 - Tajuk GEGAR BLOG (JULAI 2011) dan link ke entri ini..
- Entri yang ini...

4 - Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
- Berapa berat telur ayam gred A?..

5 - Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..
- Ruang komen di link ini..

Sudi2 kan lah join sama, hadiah menarik, cuma satu je, nak join ikut keikhlasan, jangan lepas join ada cerita tak sedap dibelakang hari....sertai nya dengan tanpa ada rasa keterpaksaan yea..Geng masak2 kalau ada masa sila lah...kita pun blogger juga kann....

Post a Comment

22 Comments

  1. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    ReplyDelete
  2. cayala abg mat..sy dh pun join..:)

    ReplyDelete
  3. haah la.. bergegar rase singgah sini

    ReplyDelete
  4. salam cik mat....harap2 u menang nanti

    ReplyDelete
  5. nk gegar gegar dgn CMG


    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  6. yuuhuuuuuuuuuuuuuu..ekeke terjah abg mattt! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  7. kasi gegar blog u plak..hehehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  9. haaa, gegar sini...... my feberet no.. 166.. HAHA..

    ReplyDelete
  10. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    ReplyDelete
  11. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  12. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  13. singah jugak dr blog abg ben...

    http://ceriterahafizah.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  14. woot2..datang gegar :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  15. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow lg bgos....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  16. datang sini menggegar blog anda
    http://osixninemomia.blogspot.com/2011/07/mai-la-tengok-kalau-boring.html

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.