TAHNIAH UNTUK SUNAH....BEN BUAT AKU JELES!!

Erkkk..salam..hehe, ingat kan nak tidur dahh, tapi mata belum ngantuk's. Jadi nak letak n3 selingan sekejap. Ada 2 judul kat atas tu. Pertama kali DTS mengucapkan TAHNIAH pada Sunah, diam tak diam 3 tahun rupanya dia berblog, kira DTS tuaa sikit lah kan dari blog Sunah dan kira blog Sunah, kakak pada blog Ben. Pakcik Mat doakan moga blog sunah makin mantap, nak2 lagi kalau bergabung dengan Ady Budika (siapa dia ni?..macam bagusss jeeek..erkk hehe), mesti lebih suksess nanti... Ok seterusnnya.....

(GAMBAR KIDNAP DARI BLOG B.A)

Tahniah juga pada ben ashaari...Sahh ada yang kata, si mat tah hapa2, benda macam ni pun nak buat N3..yea tak yea kan...betul gak, tapi sila baca blog ni sapa punya?..Pak Leman punya?..Bukann.. Pak Pandir punya?.. Pun bukan juga... Siapa?..haa bijak Pakcik Mat punya kann , jadi tak salah lah kan n3 ni. Mat hari ni ter jeless dengan Ben, tengok lah blog dia punya panass...pengsan kann...psstt..caya ke mat gebu jeles...adehh geli tau tekak ai, nak jeles2 dengan Ben. Sini mat nak cerita... DTS - BA, kami jiran berlainan blog, jadi takde apa2 yang perlu dicemburu kan.. Sebagai seorang blogger mat tanamkan satu sikap dalam diri..."Mereka yang berusaha dengan gigih layak kecapi hasilnya". Kita tak seharusnya rasa iri hati, bengkak jiwa raga dan sebagainya...fokus dan cuba pelajari gaya mereka yang hebat, bukan blog BA saja, tapi banyak blog2 lain...Arghh..ngantuk lahh..ok semua salam sayang dari DTS - MAT GEBU...jumpa pagi nanti, insya Allah...
TAHNIAH UNTUK SUNAH....BEN BUAT AKU JELES!! TAHNIAH UNTUK SUNAH....BEN BUAT AKU JELES!! Reviewed by Mat Gebu on April 09, 2011 Rating: 5

16 comments:

  1. kih3..
    kak sunah lg tua dr abg ben..haha

    ReplyDelete
  2. pcm!!!!!!!!!!!!!!!!!! terima kasih!!!!!!!!!!!!!!! huhuhuhuhu....terharu nak nanges da niiiiiii!!! T___________T

    ReplyDelete
  3. blog along.. dah dekat 2 taon.. tapi baru bape bulan ni xtif.. p

    smude sukses!! =)

    ReplyDelete
  4. blog saya.....6 bulan pon xsampai..kak sunah mmg otai blogger..hehee...

    yeahh..memang terbaik la bro ben..alhamdulillah..rezeki masing2 ^__^v

    ReplyDelete
  5. baru deqdeq tau dh lama rupanya sunah berblog....sunah plak jiran sepagar deqdeq

    ReplyDelete
  6. Ramainya online. blog saya sehari dapat 200+ camtu je. dia dah dapat 400 visitor online pada satu-satu masa. Abg Ben memang hebat.

    ReplyDelete
  7. tu lah pasal..mmng mantap lah!
    I dah lama berblog pun tak naik2 mcm sunah. abg ben jgn cakap la.... mmng suspect giler kat dia. tiffin biru ni pun tak kurnag hebat sebenarnya kan??

    ReplyDelete
  8. tahniah buat sunah...mmg kakak saya jugak belog dia ni...

    perggghhh...belog bro BA mmg MANTOP!!! betul kata CMG tak perlu jeles2 kan... kita semua serupa~

    ReplyDelete
  9. selamat pagi cik mat

    tahniah utk sunnah..
    tahniah juga utk ben,,
    terbaiklah

    ReplyDelete
  10. @ Ayu - panjang umur, malam tadi baru saya dengan sunah sebut2 nama ayu, sekali pagi ni ayu tinggal komen sudahh....

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada kak Sunah.. Mentor saya..hehehe...

    Tahniah juga pada PCB..walaupun muda dari blog kak Sunah, tapi mantap beb...

    ReplyDelete
  12. terima kasih semua...doakan agar blog itu mampu untuk terus memberi manfaat...:)

    ReplyDelete
  13. Salam CMG, tahniah juga pada SUNAH ... blog beliau mmg hebat.
    New Entry "Wanita pengsan disebat."

    ReplyDelete
  14. tahniah utk mereka yg berusaha....pasti akan kecapi manisnya kejayaan itu.

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.