GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL....BERMULA !

Jom sertai Gegar 1 Ribu Blog April oleh Ben Ashaari....Sekadar memeriahkan dunia blog...Anda bila lagi?..Blog2 masakan pun mat sarankan sertai segmen ini...cara ada di sini....

Post a Comment

26 Comments

  1. Assalam CMG. aah biar betul nanti runtuh blog hehehe :)
    New Entry "Gambar erotik Elizabeth Taylor"

    ReplyDelete
  2. @ AAP - haha, sekadar memeriahkan majlis dan memberi sokongan moral pada jiran DTS...encik yassin jom lah sertai...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Cik Mat,
    Sy ni sekejap ada sekejap tak der, teringin gak nak join segmen ni, nanti nak try. Sambil tu nak jemput Cik Mat rasa Kek Mocha Devil hasil kerastangan saya pulak, sama ka rasanya ngan Cik Mat punya, jemput singgah ya.

    ReplyDelete
  4. hai. Naa datang singgah dari segmen abang Ben Ashaari. sudi-sudilah jenguk blog Naa yang tak seberapa nie. :)

    ReplyDelete
  5. Singgah Sini :D ....GeGar Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  6. assalam :D satu geng dari kumpulan 3 . singgah dan follow :)

    ReplyDelete
  7. salam...golek2 dr segmen BA 1000 belog tu...gegar grup 3.....

    kite grup 3 gak...nom38....sila2 mai belog kite.....

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  8. gegar sini pulak....
    bersatu dlm group 3 =)
    fahmi list ke-61..

    ReplyDelete
  9. assalam :D satu geng dari kumpulan 3 . saya nombo 7 . singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
  10. ehem ehem...datang singgah! saya dari group 3 no 99.. kasi gegar! ;))

    ReplyDelete
  11. Terima kasih pada yg sudi singgah, follow dan juga yang sudi join segmen Ben Ashaari tu...anda semua kami amat hargai...

    ReplyDelete
  12. salam singgah!
    Mas ni silent reader blog ini dan sangat mengagumi semua masakan CMG!

    Mas nak gegar blog ni utk segmen gegar 1000 blog Ben Ashaari

    ReplyDelete
  13. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hallowww...singgah dengan izin abg ben

    mengeggarrrrrkaannn 1 ribu blog

    n follow u...hik3

    mehla jenguk

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

    ReplyDelete
  16. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS TuK aBG MaT... DaTaNG GeGaR DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaraH RaKaN2 BLoGGeRS... RiNDu RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  17. hai singah2 group 3..

    Jom2 join segmen bloglist kat blog saye?hehe

    ReplyDelete
  18. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. beta putera negara pertama..
    dtg melwat rakyat kampung ke-3...

    sudikah kiranye tuan hamba menjadi teman sepermainan beta??

    p/s..tlg undi header beta boleh??

    http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/jom-mengundi-tolong-undi-untuk-header.html

    ReplyDelete
  20. hai...dtg sini dr blog BA...salam kenal... :)

    ReplyDelete
  21. misiku menggegar blog kumpulan 3 :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-4.html

    jemput singgah ke blogies ku juga yer :)

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.