TERIMA KASIH KU PADA BLOGGER2 INI....

(GAMBAR EHSAN GOOGLE)

Salam semua, selamat berhujung minggu. Sebelum tu mat minta maaf pada blogger2 yang hadir ke rumah mat pada 12 March 2011 lepas, sebab mat belum berkesempatan mengucapkan terima kasih dan meletakkan lelaman sesawang masing2. Jadi di pagi minggu ini dengan izin Allah, mat letak yeaa...Walaupun dah lewat seminggu, dah basi pun...dah tengok "1 tube" tu...psst nak tau tak, mat belum tengok lagi...hahaha, teruknya aku...Oh yeaa terima kasih mat pada Ayu Citarasa Rinduan dan Cikgu Areff sebab link2 ni dari blog mereka berdua...Tocey lauser!!...ok ni antara senarai blog..blogger yang hadir...antaranya ialah...
Dan juga pada mereka2 yang ikut serta, terima kasih sekali lagi mat ucapkan, atas kesudian anda2 semua hadir ke Sedenak, bumi 1001 misteri....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...
TERIMA KASIH KU PADA BLOGGER2 INI.... TERIMA KASIH KU PADA BLOGGER2 INI.... Reviewed by Mat Gebu on 3/20/2011 10:10:00 AM Rating: 5

21 comments:

  1. kl tak mesti nama sy ade sekalik kat situ...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. Sama-sama Mat.. sepatutnya kami ucap terima kasih pada Mat..

    memang Sedenak bumi 1001 misteri.. hehe

    ReplyDelete
  3. sama-sama <--- pak cik mat suruh ucap cepat2..tapi terlambat jugak...hahaha~

    ReplyDelete
  4. Assalam CMG, nama kita x de kat atas tu tapi hari2 jumpa kat sini aje :) semoga anda dan DTS ceria sentiasa :)
    Jom Singgah " AKUANAKPAHANG "

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Mat,
    Terima kasih yg tak terhingga dari kami semua buat Mat sekeluarga atas layanan yg di berikan....DTS mmng best dan sentiasa tetap di hati kami..

    ReplyDelete
  6. sifu mat

    sy da realisasikan cte2 anda

    sile singgh sini
    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/part-1-aku-dia-dan-paparazzi.html

    ReplyDelete
  7. same2.. saje nk menyibok..
    pdahal tak pegi pun aritu.. lalala.~

    ReplyDelete
  8. insyaAllah satu ketika nanti sy pulak boleh sampai ke sini..!

    ReplyDelete
  9. assalamu 'alaikum,

    u r welcome cik mat...

    alah, patuny kiteorg yg ucap terima kasih kat cik mat...

    yelah, kiteorg dtg bw perut jer, cik mat yg bersusah payah masak tuk kiteorg, sedap2 pulak tu... tp tk sempat nk rasa semua, hehehe...

    ReplyDelete
  10. wuuuu T_T nak ikut... tapi saye kat langkawi T_T

    ReplyDelete
  11. Salam .. uhh ada makan2 ke? Aisey ... tak terperasan la pulak

    ReplyDelete
  12. cik mat..terima kasih jua daun keladi..

    daku terharui dengan setiap layanan dan makanan yang terhidang..

    sangat2 terharu..

    ReplyDelete
  13. tentu meriah tak de rezeki nak ke sana.

    ReplyDelete
  14. salam..seronoknya..semua orang dah berpeluang ke rumah CMG..bilalah saya diizinkanNya untuk kesana..seronoknya kalau dapat..

    ReplyDelete
  15. hahaha~ takde orang perasan kot pak cik mat!! :p

    ReplyDelete
  16. terima kasih kerana menerima kunjungan saya n family tempohari....w'pun x dapat nak sembang2 dgn cik mat..insya'allah di lain kesempatan nnti jumpa lagi....

    ReplyDelete
  17. Terima Kasih jua dari mak et n d geng atas layanan dan hidangan yg lazat..semoga persahabatan ini terus terjalin,AMIN..

    ReplyDelete
  18. erk....
    syer dak baru lagi cik mat...
    time kasih la sudi letak nmer syer dalam lis tu...
    tapi mknan cik mat pergh!!!
    sedap btol la...
    yg kek cheese tu...
    lagi sdap dari kat kdai..
    yg karipap tu...
    mkan 5...
    mmng sedap...
    thankz to cikali sbb ajk den pegi umah cik mat...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.