AWARD DARI SUE JOSHUA DAN AEINI.

Jeng..jeng..jeng....ingat ada musim derian, musim rambutan jee kee, musim award pun ada...macam ni ha, mat dapat dari Sue Joshua dan Aeini. Sue dok di Denmark manakala Aeini dari Kerteh (woww...orang minyak nihh!!), terima kasih pada sue dan aeini atas kesudian memberi pak tua mu ini award, Interesting Blog Award, Sue ni orang Johor, kira sekampung dengan teman leer gamaknya..tak gitu sue, blog dia kalau u all pi tengok, hmm meriah dengan makanan2 lazat tau...terrer dia masak, tak cakap bohong ni...seriusss beb!! boleh tengok kat sini..., Manakala Aeini dari blog "aeini's at AT HOME, ke sini untuk jalan2 ke blog aeini....Ok lah, mat panjang2kan award ni pada semua followers di blog mat ni yea..sudi2 kan lah ambik dan letak di blog atau FB masing2....Terima kasih pada yang sudi..
AWARD DARI SUE JOSHUA DAN AEINI. AWARD DARI SUE JOSHUA DAN AEINI. Reviewed by Mat Gebu on 5/03/2010 04:05:00 PM Rating: 5

5 comments:

  1. salam petang abang mat

    itu namanya, abang mat memang clas....popular sampai ramai tanya sapa abang mat tau...

    jawapan ayu chef....(boleh gitu?)

    ReplyDelete
  2. salam siti...
    kah..kah...kah...adehh, saya ni biasa2 jeee..tak pandai mana pun..setakat masak boleh2 jeee....serius nihhh....

    ReplyDelete
  3. Amboihhh Mat, puji hakak tahap gaban nampak! aku kenvang ni, alamak terkoyak sikit! malu ah! hehe

    ReplyDelete
  4. jelez bila tak pandai masak..hihi

    ReplyDelete
  5. salam sue...
    Hahaha puji tu idak leerr, cuma kata yang betul jeeee...tapi serius waa cakap ni suee..luu mmg pandai masak!!..

    salam ismail...
    Erkk..jangan jeles bro..pandai masak air?...ha ok lah tu..kalau pandai masak nasi..lagi dah ok bangett!!!...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.