GULAI NANGKA DAGING SALAI...

1/29/2010 02:59:00 PM
As'alikum, salam Jumaat untuk semua..dah makan ke u all... Hari ni mat masak lauk senang, tapi rumit sikit kerja dia. Tak kesah, apa ya...
GULAI NANGKA DAGING SALAI... GULAI NANGKA DAGING SALAI... Reviewed by Mat Gebu on 1/29/2010 02:59:00 PM Rating: 5

KERABU KACANG BOTOL

1/24/2010 11:00:00 AM
Salam hujung minggu semua, apa khabar...Plan masak apa hari ni?...Kebetulan rumah mat ada stok kacang botol, yang ditanam sendiri oleh bond...
KERABU KACANG BOTOL KERABU KACANG BOTOL Reviewed by Mat Gebu on 1/24/2010 11:00:00 AM Rating: 5

DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE

1/23/2010 02:00:00 PM
Salam Sabtu semua, buat apa tuu...waa ada tu tengah cuci kasut sekolah yeaa...Uikk, yg dok berkepit pun ada jugakk...hahaha, gasak leer, ja...
DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE Reviewed by Mat Gebu on 1/23/2010 02:00:00 PM Rating: 5

SULTAN JOHORE MANGKAT......

1/22/2010 08:11:00 PM
ALMARHUM SULTAN ISKANDAR IBNI ALMARHUM SULTAN ISMAIL 1932 - 2010 UCAPAN TAKZIAH UNTUK KAUM KERABAT DI-RAJA JOHORE SERTA RAKYAT NEGERI JOH...
SULTAN JOHORE MANGKAT...... SULTAN JOHORE MANGKAT...... Reviewed by Mat Gebu on 1/22/2010 08:11:00 PM Rating: 5
SELAMAT HARI LAHIR BONDA KU..... SELAMAT HARI LAHIR BONDA KU..... Reviewed by Mat Gebu on 1/22/2010 12:05:00 AM Rating: 5

UDANG SERI RAMPAI

1/21/2010 09:42:00 PM
Salam untuk semua....Musim udang galah kembali, jangan mareee....Kadang2 kan pening juga tau kepala nak memikirkan menu. Resipi ni mat masa...
UDANG SERI RAMPAI UDANG SERI RAMPAI Reviewed by Mat Gebu on 1/21/2010 09:42:00 PM Rating: 5

KUETIAU DAGING HALIA

1/21/2010 08:15:00 PM
As'laikum semuaa..apa khabar, hari ni petang mat buat kuetiau daging halia, saya nak menghabiskan stok daging korban. Resipi ni mat dap...
KUETIAU DAGING HALIA KUETIAU DAGING HALIA Reviewed by Mat Gebu on 1/21/2010 08:15:00 PM Rating: 5
TAKZIAH UNTUK KAK SITI DELIMA...... TAKZIAH UNTUK KAK SITI DELIMA...... Reviewed by Mat Gebu on 1/19/2010 11:47:00 PM Rating: 5

NYONYA SAMBAL TERUNG

1/18/2010 12:24:00 PM
As'alikum dan salam sejahtera semua, dah makan tengah hari ke....mesti kaum ibu sibuk menguruskan persekolahan anak2. Hari ni mat tak m...
NYONYA SAMBAL TERUNG NYONYA SAMBAL TERUNG Reviewed by Mat Gebu on 1/18/2010 12:24:00 PM Rating: 5

MEE TOM YAM LEMAK.

1/13/2010 03:57:00 PM
Salam petang Rabu semua, dah minum petang?...Hari ni kan tiba2 macam nak makan mee tom yam, tapi jenis letak santan. Sebenarnyakan ni kes n...
MEE TOM YAM LEMAK. MEE TOM YAM LEMAK. Reviewed by Mat Gebu on 1/13/2010 03:57:00 PM Rating: 5

KERABU SOO HOON

1/12/2010 02:00:00 PM
Salam Selasa untuk semua....dah makan ke?...Tiba2 teragak nak makan kerabu, alaaa, kerabu biasa2 saja....ikut apa yang ada dalam peti sejuk...
KERABU SOO HOON KERABU SOO HOON Reviewed by Mat Gebu on 1/12/2010 02:00:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS HARUM...

1/11/2010 08:09:00 PM
Salam semua, apa khabar....Hari ni mat masak asam pedas (asam pedas lagiiii!!!!)...tapi apa nak buat dah tu yang kita suka dan gemar makan, ...
ASAM PEDAS HARUM... ASAM PEDAS HARUM... Reviewed by Mat Gebu on 1/11/2010 08:09:00 PM Rating: 5
HAPPY BIRTHDAY JANUARY!!!...... HAPPY BIRTHDAY JANUARY!!!...... Reviewed by Mat Gebu on 1/08/2010 12:01:00 AM Rating: 5

MEE SUP TOMATO..

1/07/2010 08:45:00 PM
As'laikum semua, buat apa tuu...minta maaf lah sebab dah malam baru masukkan n3. Sejak2 ni kan mood memasak merudum betul lahhh, risau j...
MEE SUP TOMATO.. MEE SUP TOMATO.. Reviewed by Mat Gebu on 1/07/2010 08:45:00 PM Rating: 5
PANCAKE @ LEMPENG INGGERIS.... PANCAKE @ LEMPENG INGGERIS.... Reviewed by Mat Gebu on 1/05/2010 12:50:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.