GULAI NANGKA DAGING SALAI...

January 29, 2010
As'alikum, salam Jumaat untuk semua..dah makan ke u all... Hari ni mat masak lauk senang, tapi rumit sikit kerja dia. Tak kesah, apa ya...
GULAI NANGKA DAGING SALAI... GULAI NANGKA DAGING SALAI... Reviewed by Mat Gebu on January 29, 2010 Rating: 5

KERABU KACANG BOTOL

January 24, 2010
Salam hujung minggu semua, apa khabar...Plan masak apa hari ni?...Kebetulan rumah mat ada stok kacang botol, yang ditanam sendiri oleh bond...
KERABU KACANG BOTOL KERABU KACANG BOTOL Reviewed by Mat Gebu on January 24, 2010 Rating: 5

DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE

January 23, 2010
Salam Sabtu semua, buat apa tuu...waa ada tu tengah cuci kasut sekolah yeaa...Uikk, yg dok berkepit pun ada jugakk...hahaha, gasak leer, ja...
DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE DOUBLE-BERRY CHEESE CAKE Reviewed by Mat Gebu on January 23, 2010 Rating: 5

SULTAN JOHORE MANGKAT......

January 22, 2010
ALMARHUM SULTAN ISKANDAR IBNI ALMARHUM SULTAN ISMAIL 1932 - 2010 UCAPAN TAKZIAH UNTUK KAUM KERABAT DI-RAJA JOHORE SERTA RAKYAT NEGERI JOH...
SULTAN JOHORE MANGKAT...... SULTAN JOHORE MANGKAT...... Reviewed by Mat Gebu on January 22, 2010 Rating: 5
SELAMAT HARI LAHIR BONDA KU..... SELAMAT HARI LAHIR BONDA KU..... Reviewed by Mat Gebu on January 22, 2010 Rating: 5

UDANG SERI RAMPAI

January 21, 2010
Salam untuk semua....Musim udang galah kembali, jangan mareee....Kadang2 kan pening juga tau kepala nak memikirkan menu. Resipi ni mat masa...
UDANG SERI RAMPAI UDANG SERI RAMPAI Reviewed by Mat Gebu on January 21, 2010 Rating: 5

KUETIAU DAGING HALIA

January 21, 2010
As'laikum semuaa..apa khabar, hari ni petang mat buat kuetiau daging halia, saya nak menghabiskan stok daging korban. Resipi ni mat dap...
KUETIAU DAGING HALIA KUETIAU DAGING HALIA Reviewed by Mat Gebu on January 21, 2010 Rating: 5
TAKZIAH UNTUK KAK SITI DELIMA...... TAKZIAH UNTUK KAK SITI DELIMA...... Reviewed by Mat Gebu on January 19, 2010 Rating: 5

NYONYA SAMBAL TERUNG

January 18, 2010
As'alikum dan salam sejahtera semua, dah makan tengah hari ke....mesti kaum ibu sibuk menguruskan persekolahan anak2. Hari ni mat tak m...
NYONYA SAMBAL TERUNG NYONYA SAMBAL TERUNG Reviewed by Mat Gebu on January 18, 2010 Rating: 5

MEE TOM YAM LEMAK.

January 13, 2010
Salam petang Rabu semua, dah minum petang?...Hari ni kan tiba2 macam nak makan mee tom yam, tapi jenis letak santan. Sebenarnyakan ni kes n...
MEE TOM YAM LEMAK. MEE TOM YAM LEMAK. Reviewed by Mat Gebu on January 13, 2010 Rating: 5

KERABU SOO HOON

January 12, 2010
Salam Selasa untuk semua....dah makan ke?...Tiba2 teragak nak makan kerabu, alaaa, kerabu biasa2 saja....ikut apa yang ada dalam peti sejuk...
KERABU SOO HOON KERABU SOO HOON Reviewed by Mat Gebu on January 12, 2010 Rating: 5

ASAM PEDAS HARUM...

January 11, 2010
Salam semua, apa khabar....Hari ni mat masak asam pedas (asam pedas lagiiii!!!!)...tapi apa nak buat dah tu yang kita suka dan gemar makan, ...
ASAM PEDAS HARUM... ASAM PEDAS HARUM... Reviewed by Mat Gebu on January 11, 2010 Rating: 5
HAPPY BIRTHDAY JANUARY!!!...... HAPPY BIRTHDAY JANUARY!!!...... Reviewed by Mat Gebu on January 08, 2010 Rating: 5

MEE SUP TOMATO..

January 07, 2010
As'laikum semua, buat apa tuu...minta maaf lah sebab dah malam baru masukkan n3. Sejak2 ni kan mood memasak merudum betul lahhh, risau j...
MEE SUP TOMATO.. MEE SUP TOMATO.. Reviewed by Mat Gebu on January 07, 2010 Rating: 5
PANCAKE @ LEMPENG INGGERIS.... PANCAKE @ LEMPENG INGGERIS.... Reviewed by Mat Gebu on January 05, 2010 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.