BEN ASHAARI

Sunday, May 29, 2011

D . T . S -- "TOP MAKAN2 EXPERT"

Assalammualaikum...Musim mengundi datang lagi..haha, saja je suka2. Ben syor kan sertai contest Digi WWWOW Awards, dalam kategori "Top Makan2 Expert"... Jadi kalau ada ehsan anda nak mengundi DTS-MAT GEBU boleh klik di SINI... Terlanjur tu apa kata bagi sokongan juga pada jiran ku ini BEN ASHAARI di SINI... dan juga blogger muda YUYU ZULAIKHA di SINI.....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

70 comments:

mcm ni lah said...

okeyy saye undi mat gebu jer tau,. tak undi org lain dah sbb mat gebu tak sombong ngan saye,. :)

mcm ni lah said...

dah 1 undi dari saya buat mat gebu mekaseh sbb tak sombong walopon dah femes :)

y u y u Z u l a i k h a said...

saye ingat boleh vote banyak kali :(

saye try vote yang abang beng dengan cik mat tak berapa gebu.. dah tak leh! uwarrrr! apa punn, good luckkk! yuyu akan promote habes hebasan untuk kita bertiga! tengok belog yuyu!

Bella Bell said...

dah undi dah..hehehe!!!~

insyaALLAH boleh..aminnnn~~~


dan dah buat entry khas utk uncle gebu..mai2 singgah blog..tQ!


^__^v

Sis-Lin said...

1 hari 1 x je VOTE...aku dah vote ko td..hehehhe

Gud luck...aku masih belum layak nak submit Mat...:)

Sunah Mohammad said...

pssstttt! abg ady pun ade tau! hahahaha~ pi baca entry baru kat blog!

umi's cup cake said...

umi dah vote untuk Mat Gebu dan Ben tapi untuk Yuyu dah tak boleh...kesian la pulak

bvlgarigirl @ Arianna said...

Gud luck EMG !

Bila nak masak western? Nak resepi hehe

Diri aku said...

abg2 punya pasal.....vote jer...

Yatie said...

Akak pun dah vote utk Ben dngn Mat....bila nak vote Yuyu takleh plk....agaknya kena hari lain plk kot...apa pun good luck....

azila said...

waa..tahniah2..zla voteeeeeeeeee:)

Miss Ran said...

da undi awl2 lg pcm oit

mama said...

akak dh undi utk cik mat.....teruskan berblog ye mat....

mcm ni lah said...

pcm : nak tumpang 1 link nak jemput member2 blogger baru dan yg lama sy ade buat segmen yg mudah,. segmen jejak menjejaki,. klik link ni --->

Tukang Urut Tradisional: Tinggal Jejak Untuk Dijejaki : http://macamnilahkita.blogspot.com/2011/04/tinggal-jejak-untuk-dijejaki.html

CT Delima said...

Assalamulaikum Mat.. ko lah sifu ku sampai akhir hayat.. so k.ct VOTE untuk Mat :D

CT Delima said...

k.ct VOTE Ben lengan ketul2 sekali ya.. hihihi sori Ben :D

Mat Gebu said...

@ terima kasih semuaa....kak ct...kita nak terai eggless cekelet kek tu esokkk....

Lavender Lady said...

As-salam abg. mat... u got my vote... and sya dah buat n3 for this... sudi2 la visit ya...

http://lavendalady.blogspot.com/2011/04/vote-for-abg-mat-gebu.html

Mat Gebu said...

@ lavenderlady - terima kasihh..terharu nihh..

Suejoshua said...

Mesti2..sudah semestinya! :D

Lavender Lady said...

No problem abg mat... hehehe...

Melur Jelita said...

Salam Cik Mat,
insyaALLAH saya akan undi Cik Mat,esok.

Undi saya pasti untuk Cik Mat!

BEN ASHAARI said...

terima kasih kepada yang sudi undi kami !! Menang belum tentu tapi sekurang-kurangnya membuktikan blogger biasa cam kami boleh memberi saingan ! tu yang sepatutnya..

Terima kasih .. anda semua terbaik.. Undi anda adalah ikhlas !

FARISZ@AZ.Com said...

Peraduan yang menarik.
yang penting bukanlah "undi anda rahsia" tetapi mengundi dengan ikhlas.
Cara Buka Banyak YM dan Banyak ID pada 1 Masa
Perempuan buat gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

Alfi said...

dah vote..! *wink3

:: Alfi's Blog ::

mcm ni lah said...

segmen ''jejak dan dijejaki'' masih buka lagi kepada umum jom kita try

mcm ni lah said...

segmen ''jejak dan dijejaki'' masih buka lagi kepada umum jom kita try

Ummi said...

Saya mesti pilih!!!!! Hehehee...dah undi dah tuk adinda sorang nih...hehehe

The Pami3 said...

dah undi ;)

Entri Terkini: Maharaja Lawak minggu ke 4

Budak Botak said...

he3, saya mesti pilih...

Entry terbaru Pendrive Berbentuk Sperma - 10 USB Pendrive Menarik... (",)

Izzuddin Fauzi said...

Ak baru vote dirimu... Jom vote diriku pula... Lain kategori :D http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=240411033852302

nurayunni said...

gd luck ye!!

Jamelah Khatun said...

Salaams Cik Mat, Kak Jamelah harap Mat sekeluarga sihat. Sudah lama, Kak tak baca blog Mat. Kak cuba undi tapi gagal, will try again.

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hmmm sedapnya telur itik...dah lama tak pekena...saya suka buat pakai telur masin...sedap.. tapi garam letak skit jelah...

p/s: skrg kena jauh dr telur sbb anak kena chicken pox.

Kjee said...

kenapa kjee bingai sangat hah? dah banyak kali cuba tapi tak reti2 nak undi camner!

Budak Botak said...

jom pegi mengundi, he3...

Entry terbaru Kreatif - Hasil Seni Menggunakan Perkataan... (",)

MamaEma said...

saya dah vote mat gebu yer..

hannah said...

dah vote Good Luck CMG......

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

udah vote PCM..caiyok2..menu yg sodap2 belako..

Lily said...

Woot! You have successfully voted ;)

Chaiyok!

Michael said...

oh tu mesti. Dah banyak ilmu Che Mat disedut, kena la balas jasa

Mat Gebu said...

Terima kasih semuaa...huhu..

Mizz Coki said...

Selama ni jd pembaca senyap. Suka sangat baca entri MG walaupun tgh diet (konon) tp bila lepak sini rasa kenyang sangat dan 50 saat kemudian rasa lapar as hungry as an elephant momma!!

Mat Gebu said...

@ mizz coki - kannn..tulah masalahnyaa..apa nak buat dah nama blog masak2..terima kasih sudi singgah..

KITA said...

count my vote too

eqbalzack said...

salam MG; exam dah abes..so eq start balik buat GA...
nnt kalau MG buat entry boleh tolong 'slot in' GA ni...boleh? uar2kan kat kawan2 kita...hehe. link eq letak kat bawah ni:


http://www.eqbalzack.com/2011/05/jom-join-giveaway-i-light-u.html

Mat Gebu said...

@ Eq - ok..tak de masalahh...

Peri PiA said...

InsyAllah,semoga berjaya CMG

bace blog BA tadi,ade berita gembira

double tahniah!!!utk cmg :)

Asia Football Kit said...
This comment has been removed by the author.
aboyandnick said...

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/top-10-chef-yang-mendapat-bayaran.html
korang aboy dah post entry baru dalam blog kami, dapur bujang...
info yang sangat menarik untuk dikongsi.
harap ini mampu menghiburkan anda.
top 10 chef mendapat bayaran termahal di amerika...
jom tengok2... tapi jgn lupa follow blog aboy yer...
bukan susah sgt...
harap anda akan membantu kami di Dapur Bujang...

MIRZA said...

saya pon dah vote abang ben.. tup2.. nak vote abang mat dengan yuyu dah tak bleh.. :(

aDie dALi said...

done abe mat!

lurve u so much!
keep on blogging walo u nak blog psl masak telur goreng sekalipon.. enjoi looking at the vivid food pictures too!

muehhhh

Mat Gebu said...

Huhu..terima kasih semuaaa....

FAZLINA AZIZ said...

GOOD LUCK !!!
singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

Norasiah Nasir said...

Angkat Tangan ... Nak tanya cekur tu apa?bila time masukan cekur tu?

Epix's Daniel said...

saya pun dah undi MG... good luck..

bagus tau blog ni, kalau saya nak masak mesti mau jalan2 sini cari idea... sangat kagum dengan MG...

http://epixsdaniel.blogspot.com/

Kaoshi said...

good luck untuk pertandingan digi tu.

Sila lawat: Kaoshi Troll

Norizwan said...

vote mat gebu...=)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

hayra said...

saya tulis tentang blog anda :)

http://syafiqahayramohdyusof.blogspot.com/2011/05/i-love-blogger-boy.html

Mat Gebu said...

terima kasihh semuaa..and hayra jugaa...thanks a lot yeaa..

inahar ali said...

salam mat..tahniah ye..x sabar akak nk dengar soremu yg merdu itew di radio era esok..hehe! gud luck ye mat!

Mat Gebu said...

@ Dr Inahar - hahaha..akak punn, sabar jee lahh...terima kasih..

Noriz said...

tgah dgr mat gebu kat Era skang... cute arr

Meteoragurlz said...

dah dengar mat gebu dekat era..heheh..suara gigil ye..

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...terima kasih

Syimama said...

alahai .. aritu miss nak dengar suaramu di era. ada u-tube kat sini tak?

Rahmah Ram Ram said...

dah vote jugak...sudi-sudilah jengah ke blog saya juga...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

Amie said...

assalamualaikum dik gebu,
kak amie dah vote yea.. moga terus sukses...

Aziela said...

dah beberapa kali undi Cik Mat dengan Ben... promot kat radio Era pun kita tunggu juga... die-hard fan....

Semoga berjaya anda berdua... kejayaan anda pemangkin semangat kami semua...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.