BEN ASHAARI

Saturday, March 12, 2011

ANDA SEMUA MEMANG HEBAT....TERIMA KASIH!

P1260192
Perghhh....ni masih kemas2 rumah, tapi curi masa sat update blog sementara berita masih panas berasap macam dapur mat gebu. Plan yang kami rancang sejak 2 minggu lagi, terlaksan sudah dengan izin Allah swt. syukur alhamdulillah...Mat tabik lah pada semua blogger yang hadir, nampak sangat keakraban antara satu sama lain, blogger lama bertemu blogger baru, blogger masakan bertemu blogger personal, bukan blogger beramah mesra dengan blogger...kan bess macam tu...

Terima kasih mat pada Ben Ashaari sebagai tunggak utama pertemuan kali ni, dan mat sebagai tuan rumah rasa terharu dengan sambutan ini. Bukan belanja yang menjadi isu, bukan kepenatan yang menjadi masalah, tapi keikhlasan itu amat penting, mat sendiri rasa seronok dan terharu....huhu...

Akhir kata mat minta maaf jika ada terkasar bahasa, terusik kata dan pelakuan yang kurang menyenangkan, jika ada. Pada 1tube juga terima kasih mat ucapkan pada anda...moga lebih suksess dalam masa akan datang...sebelum mat tamatkan n3 ini, terima lah serangkap pantun...

ANAK AYAM DISAMBAR HELANG,
TAPI SAYANG TERSANGKUT GALAH,
MAAF KU PINTA JIKA ADA TERKURANG,
ADA USIA BERTEMU LAGI, INSYA ALLAH...

41 comments:

Kasawari said...

Mat.. ko lah satu-satunya blogger yang aku respek.. sanggup bersengkang mata tu menyiapkan juadah utk kami semua (Mak Yah kata sampai kul 2 pagi tu).. semoga dimurahkan lagi rezki untuk kamu Mat..

mmg seronok jmpa blogger.. dah ler aku ni malas nak berblog.. tambah smgat balik nak blog.. hehe..

Sunah Mohammad said...

fiu fiu~~ terima kasih che mat yang ____ dan ____!!!!!!!!!!!! :D

Kasawari said...

Mat.. mana wajah aku ??? ramai yang nak follow kang.. haha

Mat Gebu said...

@ kasawari - haha, biasa jee tuu, apa2 pun terima kasih juga pada abg burung sudi datang sedenak..

Sunah Mohammad said...

ops...nak kongsi sekali dengan semua yang baca entry ni nanti...

Pssttt...Che Mat ____ dan ____! | Sunah Suka Sakura dot com

Mat Gebu said...

@ sunah - hehe, terima kasih juga pada sunah sudi datang...ady budika ke yang sorang lagi tu..

@ kasawari - erkk, tak de pulakkk, tadi pic kat blog ben wajah lin tak de..hmm

Sunah Mohammad said...

bukan lerrr... ish! tu che mat gebu dan comel! ops! terbagitau pulak kat sini jawapan dia...hahaha~

putERi-kAtEk said...

like!!!!!!!like!!!!!!!!!!!!!!!


hehehe walaupun tak pegi tapi tumpang terharu....

PidaSanglang said...

ermm bezzz nyer

Masrini Karim said...

congrate cik matt!!!berjaya mempopularkan sedenak..hehhe..proud to be kulairian..heehehehehehe..

Siti Nadzirah Zakariah said...

mesti best! cikgu masrini karim pergi x tadi cikgu? huhu..kalau cikgu pergi tadi x bawak saya sedih nye hati..hehe..

cik pulau said...

oohh.. itu ke jawapannya 2 tmpt kosong tu... lalala~.


psstt che mat.. bile agaknya cik pulau boleh merasa masakan che mat ni??

Mama Kembar 3 said...

untungnya diorang dpt merasa masakan cik mat....bestnya....

Citarasa Rinduan said...

cik mat.....
terima kasih atas layanan kamu..
daku terharu..

ehem...kasawari...nak GEGAR BLOG kamu ker???hehehe

joegrimjow said...

mak oi mat ooh
ramainya!!!!

sape gadis ditepi ben tu?
jeng jeng jeng

mie said...

wow!!!
memang habat..
hehe

tun_telani said...

uwaaaa~~~~~~ bestnyer!!!!!

HaSue said...

ada gmbr masakan x cikmat?kot2 leh bg idea utk yg lain kalo buat gather2 gini..hihi..best laa tgk dpt jumpa blogger lain..

rossalle said...

Alahai kalau la saya dapat ikut serta senai sedenak tak jauh tu...

HomeKreation said...

Salam CheMat. Kalau Along di jemput, sanggup Along terbang dari Miri nak merasa masakan Mat & berjumpa jejaka hebat ni...ehem2.... hehe. Bila lah nak nampak kelibat CM kita ni, jgn ler malu2, posing ler sikit kat kami semua, kot2 terjumpa kat mana2 kan boleh bertegur sapa...hehe.

NYKOLETT said...

cantik langsir!

Panglima Muda said...

alamak terlepaslah saya ke jamuan tu

alamanda said...

canteknye umah ko mat. i loike.

ibuintan said...

jelezznya..

akuanakpahang said...

Assalam CMG, mmg meriah best kalau dpt join :)

BEN ASHAARI said...

tq maat !!!

NadiRah said...

thnks bg makan sedap2!!hehe..
perut mmg bg kosong sebelum pg umah CMG..hehehe

the triplets said...

bestnyer dapat rasa masakan cik mat nih

~CiK TiNieY~ said...

keluarga bahagia...;)

Mamamya said...

terima kasih CMG...w'pun x sempat nak pulun sakan makan semalam..ehehe..sibuk dgn anak2....

http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2011/03/kenangan-ke-sedenak.html

Bro Framestone said...

maf mat,

bro xdapat nak hadir


Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huwaaaaaaaaaaaaa jeles..nak jmp Mat Gebu jugak.nnt LM nak jmp..MG sudi tak?

shahsyaz said...

huhuhuhu...tq!!~

CiKaLi said...

hehe.. thks.. CMB!!!.. sedap mskan.. tp malu~.. hehe...
kasi can kat org lain mkn..
papepom mavelous la...

~dr cikali n da group..

Sis-Lin said...

Terima kasih bt Mat sekeluarga...sungguh terharu dgn layanan yg di berikan..tanpa letih dan merungut tetap melayan tetamu dgn penuh senyuman...

Moga tuhan murahkan rezki bt Mat sekeluarga..Aminnn

Mat Gebu said...

sama2 pada semuaaa...nanti raya kita jumpa lagi, insya allahh jika diizinkan Allah swt...linn..eh nanti lah aku crita kat koo..

airmataibu said...

bestnya klu dapat joint, apakan daya... xpe mungkin rezeki lain kali... anyway, congrats to che mat... (hurm, bilalah dapat rasa air tangan che mat kan?)

Eyriqazz said...

wahh....meriah..bila nak jemput saya pula ni abang mat? hik3..

CiKaLi said...

yg penting sodappppp.. waaa...

Mamamya said...

kenangan tersanggggat lah manis waktu ni sbb dapat jumpa ramai blogger2 terkenal... ntah bila lah dapat ke sedenak lagi...

terima kasih atas layanan mesra cik mat n keluarga... :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah bestnya.....

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.