BUTTERMILK PANCAKE YANG GEBU... BUTTERMILK PANCAKE YANG GEBU... Reviewed by Mat Gebu on February 27, 2015 Rating: 5

SUP KENTANG BEBOLA IKAN

February 27, 2015
Assalammualaikum, salam Jumaat yang mulia. Cuaca panas dan kering, lepas tu tekak pulak dah perit semacam. Pagi tadi bangun tidur tiba2 s...
SUP KENTANG BEBOLA IKAN SUP KENTANG BEBOLA IKAN Reviewed by Mat Gebu on February 27, 2015 Rating: 5
AYAM PONGTEH UNTUK SEKIAN KALINYA.. AYAM PONGTEH UNTUK SEKIAN KALINYA.. Reviewed by Mat Gebu on February 26, 2015 Rating: 5
PIZZA MUDAH DARI DAPUR CHE MAT... PIZZA MUDAH DARI DAPUR CHE MAT... Reviewed by Mat Gebu on February 25, 2015 Rating: 5
BUBUR AYAM 'BUKAN' ALA MAC D... BUBUR AYAM 'BUKAN' ALA MAC D... Reviewed by Mat Gebu on February 24, 2015 Rating: 5
PACERI BUAH KEDONDONG ATAU AMRA... PACERI BUAH KEDONDONG ATAU AMRA... Reviewed by Mat Gebu on February 23, 2015 Rating: 5
AYAM MADU RANGUP ALA KOREA... AYAM MADU RANGUP ALA KOREA... Reviewed by Mat Gebu on February 22, 2015 Rating: 5

KEK PISANG LEMBAB BERKEJU...

February 18, 2015
Assalammualaikum, salm Rabu. Sebenarnya che matdah tulis sikit entri ni malam tadi, tapi mata pulak mengantuk sangat2 macam kena pukau aj...
KEK PISANG LEMBAB BERKEJU... KEK PISANG LEMBAB BERKEJU... Reviewed by Mat Gebu on February 18, 2015 Rating: 5

SAYUR KAILAN IKAN MASIN..

February 17, 2015
Assalammualaikum, salam Selasa. Hari ni che mat masak sayur kailan ikan masin. Lama juga tak menjamah menu ini, dan tu hari sedara che ma...
SAYUR KAILAN IKAN MASIN.. SAYUR KAILAN IKAN MASIN.. Reviewed by Mat Gebu on February 17, 2015 Rating: 5
ASAM PEDAS IKAN PARI LADA HITAM.. ASAM PEDAS IKAN PARI LADA HITAM.. Reviewed by Mat Gebu on February 16, 2015 Rating: 5
GULAI PISANG MUDA SAMA IKAN MASIN.. GULAI PISANG MUDA SAMA IKAN MASIN.. Reviewed by Mat Gebu on February 15, 2015 Rating: 5

SUP KAMBING ALA MAMAK..

February 14, 2015
Assalammualaikum, salam semua...tak sempat nak update blog siang tadi. Maka malam ini che mat usahakan juga menulis satu entri resipi. Ka...
SUP KAMBING ALA MAMAK.. SUP KAMBING ALA MAMAK.. Reviewed by Mat Gebu on February 14, 2015 Rating: 5
GULAI REBUNG MADU SAMA IKAN MASIN KURAU GULAI REBUNG MADU SAMA IKAN MASIN KURAU Reviewed by Mat Gebu on February 13, 2015 Rating: 5

PENGAT LABU BIJI SAGO.

February 12, 2015
Assalammualaikum, salam Khamis...hari sibuk che mat. Pagi2 tadi dah memasak, lepas tu ada urusan lain pulak. Hampir jam 4 baru sia...
PENGAT LABU BIJI SAGO. PENGAT LABU BIJI SAGO. Reviewed by Mat Gebu on February 12, 2015 Rating: 5
LEMAK CILI PADI IKAN KELI SALAI SAMA BELIMBING BULUH.. LEMAK CILI PADI IKAN KELI SALAI SAMA BELIMBING BULUH.. Reviewed by Mat Gebu on February 11, 2015 Rating: 5

UBI REBUS GORENG...

February 10, 2015
Salam semua, huhu, che mat sakit gusi, hadoi payah nak mengunyah, gigi ok, tak sakit, tapi gusi bengkak sikit. Tapi masa che mat tulis en...
UBI REBUS GORENG... UBI REBUS GORENG... Reviewed by Mat Gebu on February 10, 2015 Rating: 5

DAGING KICAP HALIA...

February 10, 2015
Assalammualaikum, salam Selasa. Masak simple saja hari ni dan ini antara yang che mat masak selain singgang serani dan bubur nasi sup aya...
DAGING KICAP HALIA... DAGING KICAP HALIA... Reviewed by Mat Gebu on February 10, 2015 Rating: 5

KEK CHIFFON PANDAN..

February 09, 2015
Assalammualaikum, lambat che mat dapat bersiaran hari ni. Siang tadi kami menerima tetamu, saudara che mat. Dah terlanjur mereka datangm...
KEK CHIFFON PANDAN.. KEK CHIFFON PANDAN.. Reviewed by Mat Gebu on February 09, 2015 Rating: 5

KAMBING MASAK BRIYANI...

February 08, 2015
Assalammualaikum, salam Ahad. ehemm, che mat sebenarnya cuti masak hari ni sebab ada jemputan kawen kaum kerabat di Labu, Negeri Sembila...
KAMBING MASAK BRIYANI... KAMBING MASAK BRIYANI... Reviewed by Mat Gebu on February 08, 2015 Rating: 5

SIMPLE FRUIT CAKE....

February 07, 2015
Assalammualaikum, salam Sabtu. Hari ni che mat nak berkongsi dengan anda resipi kek buah2an atau fruit cake yang mudah dibuat dan jenis b...
SIMPLE FRUIT CAKE.... SIMPLE FRUIT CAKE.... Reviewed by Mat Gebu on February 07, 2015 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.