BUTTERMILK PANCAKE YANG GEBU... BUTTERMILK PANCAKE YANG GEBU... Reviewed by Mat Gebu on 2/27/2015 08:30:00 PM Rating: 5

SUP KENTANG BEBOLA IKAN

2/27/2015 03:15:00 PM
Assalammualaikum, salam Jumaat yang mulia. Cuaca panas dan kering, lepas tu tekak pulak dah perit semacam. Pagi tadi bangun tidur tiba2 s...
SUP KENTANG BEBOLA IKAN SUP KENTANG BEBOLA IKAN Reviewed by Mat Gebu on 2/27/2015 03:15:00 PM Rating: 5
AYAM PONGTEH UNTUK SEKIAN KALINYA.. AYAM PONGTEH UNTUK SEKIAN KALINYA.. Reviewed by Mat Gebu on 2/26/2015 03:00:00 PM Rating: 5
PIZZA MUDAH DARI DAPUR CHE MAT... PIZZA MUDAH DARI DAPUR CHE MAT... Reviewed by Mat Gebu on 2/25/2015 04:30:00 PM Rating: 5
BUBUR AYAM 'BUKAN' ALA MAC D... BUBUR AYAM 'BUKAN' ALA MAC D... Reviewed by Mat Gebu on 2/24/2015 02:00:00 PM Rating: 5
PACERI BUAH KEDONDONG ATAU AMRA... PACERI BUAH KEDONDONG ATAU AMRA... Reviewed by Mat Gebu on 2/23/2015 04:30:00 PM Rating: 5

AYAM MADU RANGUP ALA KOREA...

2/22/2015 02:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Ahad. Errr..terakhir che mat up date blog Rabu lepas kan?...Maksudnya 3 hari cuti. Biasalah keadaan tak mengizink...
AYAM MADU RANGUP ALA KOREA... AYAM MADU RANGUP ALA KOREA... Reviewed by Mat Gebu on 2/22/2015 02:30:00 PM Rating: 5

KEK PISANG LEMBAB BERKEJU...

2/18/2015 02:30:00 PM
Assalammualaikum, salm Rabu. Sebenarnya che matdah tulis sikit entri ni malam tadi, tapi mata pulak mengantuk sangat2 macam kena pukau aj...
KEK PISANG LEMBAB BERKEJU... KEK PISANG LEMBAB BERKEJU... Reviewed by Mat Gebu on 2/18/2015 02:30:00 PM Rating: 5

SAYUR KAILAN IKAN MASIN..

2/17/2015 01:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Selasa. Hari ni che mat masak sayur kailan ikan masin. Lama juga tak menjamah menu ini, dan tu hari sedara che ma...
SAYUR KAILAN IKAN MASIN.. SAYUR KAILAN IKAN MASIN.. Reviewed by Mat Gebu on 2/17/2015 01:30:00 PM Rating: 5
ASAM PEDAS IKAN PARI LADA HITAM.. ASAM PEDAS IKAN PARI LADA HITAM.. Reviewed by Mat Gebu on 2/16/2015 02:00:00 PM Rating: 5
GULAI PISANG MUDA SAMA IKAN MASIN.. GULAI PISANG MUDA SAMA IKAN MASIN.. Reviewed by Mat Gebu on 2/15/2015 08:00:00 PM Rating: 5

SUP KAMBING ALA MAMAK..

2/14/2015 08:30:00 PM
Assalammualaikum, salam semua...tak sempat nak update blog siang tadi. Maka malam ini che mat usahakan juga menulis satu entri resipi. Ka...
SUP KAMBING ALA MAMAK.. SUP KAMBING ALA MAMAK.. Reviewed by Mat Gebu on 2/14/2015 08:30:00 PM Rating: 5
GULAI REBUNG MADU SAMA IKAN MASIN KURAU GULAI REBUNG MADU SAMA IKAN MASIN KURAU Reviewed by Mat Gebu on 2/13/2015 02:00:00 PM Rating: 5

PENGAT LABU BIJI SAGO.

2/12/2015 05:15:00 PM
Assalammualaikum, salam Khamis...hari sibuk che mat. Pagi2 tadi dah memasak, lepas tu ada urusan lain pulak. Hampir jam 4 baru sia...
PENGAT LABU BIJI SAGO. PENGAT LABU BIJI SAGO. Reviewed by Mat Gebu on 2/12/2015 05:15:00 PM Rating: 5
LEMAK CILI PADI IKAN KELI SALAI SAMA BELIMBING BULUH.. LEMAK CILI PADI IKAN KELI SALAI SAMA BELIMBING BULUH.. Reviewed by Mat Gebu on 2/11/2015 02:30:00 PM Rating: 5

UBI REBUS GORENG...

2/10/2015 08:00:00 PM
Salam semua, huhu, che mat sakit gusi, hadoi payah nak mengunyah, gigi ok, tak sakit, tapi gusi bengkak sikit. Tapi masa che mat tulis en...
UBI REBUS GORENG... UBI REBUS GORENG... Reviewed by Mat Gebu on 2/10/2015 08:00:00 PM Rating: 5

DAGING KICAP HALIA...

2/10/2015 02:36:00 PM
Assalammualaikum, salam Selasa. Masak simple saja hari ni dan ini antara yang che mat masak selain singgang serani dan bubur nasi sup aya...
DAGING KICAP HALIA... DAGING KICAP HALIA... Reviewed by Mat Gebu on 2/10/2015 02:36:00 PM Rating: 5

KEK CHIFFON PANDAN..

2/09/2015 08:00:00 PM
Assalammualaikum, lambat che mat dapat bersiaran hari ni. Siang tadi kami menerima tetamu, saudara che mat. Dah terlanjur mereka datangm...
KEK CHIFFON PANDAN.. KEK CHIFFON PANDAN.. Reviewed by Mat Gebu on 2/09/2015 08:00:00 PM Rating: 5

KAMBING MASAK BRIYANI...

2/08/2015 02:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Ahad. ehemm, che mat sebenarnya cuti masak hari ni sebab ada jemputan kawen kaum kerabat di Labu, Negeri Sembila...
KAMBING MASAK BRIYANI... KAMBING MASAK BRIYANI... Reviewed by Mat Gebu on 2/08/2015 02:30:00 PM Rating: 5

SIMPLE FRUIT CAKE....

2/07/2015 04:00:00 PM
Assalammualaikum, salam Sabtu. Hari ni che mat nak berkongsi dengan anda resipi kek buah2an atau fruit cake yang mudah dibuat dan jenis b...
SIMPLE FRUIT CAKE.... SIMPLE FRUIT CAKE.... Reviewed by Mat Gebu on 2/07/2015 04:00:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.