ASAM PEDAS KEPALA IKAN..

January 28, 2014
Salam semua, siang tadi che mat masak agak lewat, tapi siap awal....errr..macam mana pulak tu?..Biasalah dia ikut mood, kalau mood tu har...
ASAM PEDAS KEPALA IKAN.. ASAM PEDAS KEPALA IKAN.. Reviewed by Mat Gebu on January 28, 2014 Rating: 5

BELIMBING BULUH TAUCHO..

January 28, 2014
Musim pohon belimbing buluh berbuah sekarang ni, rasa che mat mungkin sebab musim panas dan kering. Saiz nya besar2 juga. Terfikir nak bu...
BELIMBING BULUH TAUCHO.. BELIMBING BULUH TAUCHO.. Reviewed by Mat Gebu on January 28, 2014 Rating: 5
PUDDING JAGUNG @ KASTARD JAGUNG PUDDING JAGUNG @ KASTARD JAGUNG Reviewed by Mat Gebu on January 27, 2014 Rating: 5
GULAI BATANG KELADI SAMA IKAN MASIN KEMBONG.. GULAI BATANG KELADI SAMA IKAN MASIN KEMBONG.. Reviewed by Mat Gebu on January 27, 2014 Rating: 5
TIBA-TIBA TERBUAT EGG BENJO... TIBA-TIBA TERBUAT EGG BENJO... Reviewed by Mat Gebu on January 25, 2014 Rating: 5
SARDINE TUMIS CILI PADI BERAPI... SARDINE TUMIS CILI PADI BERAPI... Reviewed by Mat Gebu on January 24, 2014 Rating: 5

TUNA QUICHE

January 23, 2014
Salam semua, ntah kenapa lah tekak ni nak merasa macam2 benda, tapi bukan lah boleh melantak bantak sangat, sekadar merasa, lepas tu nak ...
TUNA QUICHE TUNA QUICHE Reviewed by Mat Gebu on January 23, 2014 Rating: 5

MI KARI UNTUK HARI INI....

January 23, 2014
Assalammualaikum, salam Khamis semua. Hari ni makan mi kari, malas nak masak yang lain...errr...jangan caya apa che mat tulis, dia tipu a...
MI KARI UNTUK HARI INI.... MI KARI UNTUK HARI INI.... Reviewed by Mat Gebu on January 23, 2014 Rating: 5

SOTONG GORENG KUNYIT...

January 22, 2014
Assalammualaikum...dah makan?...sejak2 ni che mat memang masak yang mudah dan cepat. Macam ni hari che mat masak sotong goreng kunyit, le...
SOTONG GORENG KUNYIT... SOTONG GORENG KUNYIT... Reviewed by Mat Gebu on January 22, 2014 Rating: 5

MENGIDAM PAI EPAL...

January 21, 2014
Salam semua, hari ni tak pasal2, ngidam pai epal, boleh macam tu?..Dan sebab hari ni che mat rajin terlampau (tatau kuasa rajin mana nta...
MENGIDAM PAI EPAL... MENGIDAM PAI EPAL... Reviewed by Mat Gebu on January 21, 2014 Rating: 5

PARU GORENG BERLADO

January 21, 2014
Assalammualaikum, salam Selasa. Hari ni che mat masak yang betul2 mudah dan menjadi kegemaran che mat. Paru goreng berlado satu menu yang...
PARU GORENG BERLADO PARU GORENG BERLADO Reviewed by Mat Gebu on January 21, 2014 Rating: 5
TAUGEH, TAUHU DAN TEMPE MASAK LEMAK... TAUGEH, TAUHU DAN TEMPE MASAK LEMAK... Reviewed by Mat Gebu on January 20, 2014 Rating: 5
IKAN PARI BAKAR MASAK LEMAK SAMA BELIMBING BULUH.. IKAN PARI BAKAR MASAK LEMAK SAMA BELIMBING BULUH.. Reviewed by Mat Gebu on January 19, 2014 Rating: 5

GRILL SOSEJ WRAPS...

January 18, 2014
Assalammualaikum, salam semua...Hari ni che mat sibuk sikit...errr..sibuk banyak sebenarnya dah lah tu tadi kenapa ntah mata ni punya men...
GRILL SOSEJ WRAPS... GRILL SOSEJ WRAPS... Reviewed by Mat Gebu on January 18, 2014 Rating: 5

KETUPAT NASI GORENG..

January 17, 2014
Assalammualaikum, salam Jumaat...Entri sebelum che mat keluar sekejap lagi. Ini sebenarnya ketupat semalam yang masih ada baki. Jadi pagi...
KETUPAT NASI GORENG.. KETUPAT NASI GORENG.. Reviewed by Mat Gebu on January 17, 2014 Rating: 5

KETUPAT NASI SUP AYAM....

January 16, 2014
Assalammualaikum, salam semua. Hari ni che mat bersiaran lewat, malam baru dapat menghadap laptop untuk update blog. Che mat masak yang b...
KETUPAT NASI SUP AYAM.... KETUPAT NASI SUP AYAM.... Reviewed by Mat Gebu on January 16, 2014 Rating: 5
MI GORENG UNTUK 'SARAPAN' TENGAH HARI?... MI GORENG UNTUK 'SARAPAN' TENGAH HARI?... Reviewed by Mat Gebu on January 15, 2014 Rating: 5

PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI..

January 15, 2014
Assalammualaikum, salam Rabu...errr wordless wednesday?...huhu, dah cuba tapi memang tak sesuai, rasa macam cacat aje bila che mat post g...
PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI.. PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI.. Reviewed by Mat Gebu on January 15, 2014 Rating: 5
CHICKEN HONEY MUSTARD WRAPS... CHICKEN HONEY MUSTARD WRAPS... Reviewed by Mat Gebu on January 14, 2014 Rating: 5
AYAM MASAK LEMAK CILI PADI... AYAM MASAK LEMAK CILI PADI... Reviewed by Mat Gebu on January 14, 2014 Rating: 5
SAMBAL SOTONG KEMBANG BERKACANG... SAMBAL SOTONG KEMBANG BERKACANG... Reviewed by Mat Gebu on January 13, 2014 Rating: 5
BRO FRAMESTONE, SEKARANG BERTIGA.... BRO FRAMESTONE, SEKARANG BERTIGA.... Reviewed by Mat Gebu on January 12, 2014 Rating: 5
CHUNKY CHICKEN PIE UNTUK RELEASE TENSION... CHUNKY CHICKEN PIE UNTUK RELEASE TENSION... Reviewed by Mat Gebu on January 09, 2014 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.