ASAM PEDAS KEPALA IKAN..

1/28/2014 08:45:00 PM
Salam semua, siang tadi che mat masak agak lewat, tapi siap awal....errr..macam mana pulak tu?..Biasalah dia ikut mood, kalau mood tu har...
ASAM PEDAS KEPALA IKAN.. ASAM PEDAS KEPALA IKAN.. Reviewed by Mat Gebu on 1/28/2014 08:45:00 PM Rating: 5

BELIMBING BULUH TAUCHO..

1/28/2014 03:15:00 PM
Musim pohon belimbing buluh berbuah sekarang ni, rasa che mat mungkin sebab musim panas dan kering. Saiz nya besar2 juga. Terfikir nak bu...
BELIMBING BULUH TAUCHO.. BELIMBING BULUH TAUCHO.. Reviewed by Mat Gebu on 1/28/2014 03:15:00 PM Rating: 5
PUDDING JAGUNG @ KASTARD JAGUNG PUDDING JAGUNG @ KASTARD JAGUNG Reviewed by Mat Gebu on 1/27/2014 08:13:00 PM Rating: 5
GULAI BATANG KELADI SAMA IKAN MASIN KEMBONG.. GULAI BATANG KELADI SAMA IKAN MASIN KEMBONG.. Reviewed by Mat Gebu on 1/27/2014 01:00:00 PM Rating: 5
TIBA-TIBA TERBUAT EGG BENJO... TIBA-TIBA TERBUAT EGG BENJO... Reviewed by Mat Gebu on 1/25/2014 08:15:00 PM Rating: 5
SARDINE TUMIS CILI PADI BERAPI... SARDINE TUMIS CILI PADI BERAPI... Reviewed by Mat Gebu on 1/24/2014 01:30:00 PM Rating: 5

TUNA QUICHE

1/23/2014 08:30:00 PM
Salam semua, ntah kenapa lah tekak ni nak merasa macam2 benda, tapi bukan lah boleh melantak bantak sangat, sekadar merasa, lepas tu nak ...
TUNA QUICHE TUNA QUICHE Reviewed by Mat Gebu on 1/23/2014 08:30:00 PM Rating: 5

MI KARI UNTUK HARI INI....

1/23/2014 03:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Khamis semua. Hari ni makan mi kari, malas nak masak yang lain...errr...jangan caya apa che mat tulis, dia tipu a...
MI KARI UNTUK HARI INI.... MI KARI UNTUK HARI INI.... Reviewed by Mat Gebu on 1/23/2014 03:30:00 PM Rating: 5

SOTONG GORENG KUNYIT...

1/22/2014 03:30:00 PM
Assalammualaikum...dah makan?...sejak2 ni che mat memang masak yang mudah dan cepat. Macam ni hari che mat masak sotong goreng kunyit, le...
SOTONG GORENG KUNYIT... SOTONG GORENG KUNYIT... Reviewed by Mat Gebu on 1/22/2014 03:30:00 PM Rating: 5

MENGIDAM PAI EPAL...

1/21/2014 08:01:00 PM
Salam semua, hari ni tak pasal2, ngidam pai epal, boleh macam tu?..Dan sebab hari ni che mat rajin terlampau (tatau kuasa rajin mana nta...
MENGIDAM PAI EPAL... MENGIDAM PAI EPAL... Reviewed by Mat Gebu on 1/21/2014 08:01:00 PM Rating: 5

PARU GORENG BERLADO

1/21/2014 03:31:00 PM
Assalammualaikum, salam Selasa. Hari ni che mat masak yang betul2 mudah dan menjadi kegemaran che mat. Paru goreng berlado satu menu yang...
PARU GORENG BERLADO PARU GORENG BERLADO Reviewed by Mat Gebu on 1/21/2014 03:31:00 PM Rating: 5
TAUGEH, TAUHU DAN TEMPE MASAK LEMAK... TAUGEH, TAUHU DAN TEMPE MASAK LEMAK... Reviewed by Mat Gebu on 1/20/2014 04:15:00 PM Rating: 5
IKAN PARI BAKAR MASAK LEMAK SAMA BELIMBING BULUH.. IKAN PARI BAKAR MASAK LEMAK SAMA BELIMBING BULUH.. Reviewed by Mat Gebu on 1/19/2014 01:45:00 PM Rating: 5

GRILL SOSEJ WRAPS...

1/18/2014 06:50:00 PM
Assalammualaikum, salam semua...Hari ni che mat sibuk sikit...errr..sibuk banyak sebenarnya dah lah tu tadi kenapa ntah mata ni punya men...
GRILL SOSEJ WRAPS... GRILL SOSEJ WRAPS... Reviewed by Mat Gebu on 1/18/2014 06:50:00 PM Rating: 5

KETUPAT NASI GORENG..

1/17/2014 03:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Jumaat...Entri sebelum che mat keluar sekejap lagi. Ini sebenarnya ketupat semalam yang masih ada baki. Jadi pagi...
KETUPAT NASI GORENG.. KETUPAT NASI GORENG.. Reviewed by Mat Gebu on 1/17/2014 03:30:00 PM Rating: 5

KETUPAT NASI SUP AYAM....

1/16/2014 08:30:00 PM
Assalammualaikum, salam semua. Hari ni che mat bersiaran lewat, malam baru dapat menghadap laptop untuk update blog. Che mat masak yang b...
KETUPAT NASI SUP AYAM.... KETUPAT NASI SUP AYAM.... Reviewed by Mat Gebu on 1/16/2014 08:30:00 PM Rating: 5
MI GORENG UNTUK 'SARAPAN' TENGAH HARI?... MI GORENG UNTUK 'SARAPAN' TENGAH HARI?... Reviewed by Mat Gebu on 1/15/2014 08:30:00 PM Rating: 5

PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI..

1/15/2014 03:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Rabu...errr wordless wednesday?...huhu, dah cuba tapi memang tak sesuai, rasa macam cacat aje bila che mat post g...
PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI.. PUCUK PAKU TUMIS CILI PADI.. Reviewed by Mat Gebu on 1/15/2014 03:30:00 PM Rating: 5
CHICKEN HONEY MUSTARD WRAPS... CHICKEN HONEY MUSTARD WRAPS... Reviewed by Mat Gebu on 1/14/2014 08:06:00 PM Rating: 5

AYAM MASAK LEMAK CILI PADI...

1/14/2014 01:30:00 PM
Assalammualaikum, salam maulidur rasul untuk semua umat Islam. Anda masak apa hari ni, che mat masak yang senang2 aje. Resipi yang terama...
AYAM MASAK LEMAK CILI PADI... AYAM MASAK LEMAK CILI PADI... Reviewed by Mat Gebu on 1/14/2014 01:30:00 PM Rating: 5
SAMBAL SOTONG KEMBANG BERKACANG... SAMBAL SOTONG KEMBANG BERKACANG... Reviewed by Mat Gebu on 1/13/2014 01:30:00 PM Rating: 5
BRO FRAMESTONE, SEKARANG BERTIGA.... BRO FRAMESTONE, SEKARANG BERTIGA.... Reviewed by Mat Gebu on 1/12/2014 10:10:00 PM Rating: 5
CHUNKY CHICKEN PIE UNTUK RELEASE TENSION... CHUNKY CHICKEN PIE UNTUK RELEASE TENSION... Reviewed by Mat Gebu on 1/09/2014 09:01:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.