BEN ASHAARI, ALKALINE WATER DAN SEDENAK.. BEN ASHAARI, ALKALINE WATER DAN SEDENAK.. Reviewed by Mat Gebu on 3/31/2013 10:10:00 PM Rating: 5
AYAM MASAK MERAH BERMADU....ERR MADU?.. AYAM MASAK MERAH BERMADU....ERR MADU?.. Reviewed by Mat Gebu on 3/31/2013 03:30:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS IKAN TERUBOK..

3/28/2013 03:00:00 PM
Asam pedas ikan terubok, satu lagi masakan yang boleh dikatakan femes di Negeri Johor dan mungkin negeri2 lain juga. Ikan terubok boleh d...
ASAM PEDAS IKAN TERUBOK.. ASAM PEDAS IKAN TERUBOK.. Reviewed by Mat Gebu on 3/28/2013 03:00:00 PM Rating: 5
DAGING LADA HITAM SOS TIRAM... DAGING LADA HITAM SOS TIRAM... Reviewed by Mat Gebu on 3/27/2013 04:00:00 PM Rating: 5

BUTTERSCOTCH BREAD PUDDING..

3/24/2013 03:30:00 PM
Petang semua, assalammualaikum. Semalam dah cuti sehari dari berblog. Hari ni rasa macam nak cuti juga, tapi rasa boring pulak tak ke da...
BUTTERSCOTCH BREAD PUDDING.. BUTTERSCOTCH BREAD PUDDING.. Reviewed by Mat Gebu on 3/24/2013 03:30:00 PM Rating: 5

SPAGHETTI ALA MI GORENG...

3/22/2013 08:30:00 PM
Malam semua, macam musim mi pulak kat blog DTS ni, kalau entri awal tadi mi maggi asam laksa, yang malam ni pulak spaghetti ala mi goreng...
SPAGHETTI ALA MI GORENG... SPAGHETTI ALA MI GORENG... Reviewed by Mat Gebu on 3/22/2013 08:30:00 PM Rating: 5

LAKSA ASAM MAGGI TUNA..

3/22/2013 01:30:00 PM
Salam Jumaat yang mulia. hari ni cm bz sikit...errr tak berapa sikit lah, bz sedang2. Boleh macam tu. Jadi ni hari kasi masak maggi asam ...
LAKSA ASAM MAGGI TUNA.. LAKSA ASAM MAGGI TUNA.. Reviewed by Mat Gebu on 3/22/2013 01:30:00 PM Rating: 5
"EVERYPIN.COM"...YANG AMAT MENARIK!.. "EVERYPIN.COM"...YANG AMAT MENARIK!.. Reviewed by Mat Gebu on 3/22/2013 11:30:00 AM Rating: 5
PRATA TELUR TUNA MAGIK BANJIR... PRATA TELUR TUNA MAGIK BANJIR... Reviewed by Mat Gebu on 3/21/2013 08:00:00 PM Rating: 5

ASAM PEDAS IKAN MERAH....

3/21/2013 04:00:00 PM
Assalammualaikum, salam semua. Hari ni cm beli ikan merah, bukan seekor tapi 2 keping sahaja. Tapi agak besar saiznya 2 keping tu pun dah...
ASAM PEDAS IKAN MERAH.... ASAM PEDAS IKAN MERAH.... Reviewed by Mat Gebu on 3/21/2013 04:00:00 PM Rating: 5
CUCUR UDANG RANGUP YANG UMMPHH!!.. CUCUR UDANG RANGUP YANG UMMPHH!!.. Reviewed by Mat Gebu on 3/20/2013 08:00:00 PM Rating: 5
AGAR-AGAR KARAMEL YANG NYAMAN... AGAR-AGAR KARAMEL YANG NYAMAN... Reviewed by Mat Gebu on 3/20/2013 04:30:00 PM Rating: 5

NASI GORENG TELUR MASIN

3/20/2013 01:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Rabu. Tengah hari ni makan nasi goreng saja lah. Lama juga cm tak goreng nasi. Dan nasi semalam berbaki tapi takd...
NASI GORENG TELUR MASIN NASI GORENG TELUR MASIN Reviewed by Mat Gebu on 3/20/2013 01:30:00 PM Rating: 5

BUTTERMILK PINEAPPLE PANCAKE

3/19/2013 04:30:00 PM
Assalammualaikum. Salam Selasa, hari ni petang baru cm dapat bersiaran di blog DTS. Cm sebenarnya tak masak sangat hari ni. Memandangkan...
BUTTERMILK PINEAPPLE PANCAKE BUTTERMILK PINEAPPLE PANCAKE Reviewed by Mat Gebu on 3/19/2013 04:30:00 PM Rating: 5

ROTI PRATA GORENG PEDAS...

3/18/2013 08:00:00 PM
Malam semua, pernah makan prata goreng pedas? Prata atau roti canai merupakan satu hidangan yang popular di Malaysia dan Singapura. Semal...
ROTI PRATA GORENG PEDAS... ROTI PRATA GORENG PEDAS... Reviewed by Mat Gebu on 3/18/2013 08:00:00 PM Rating: 5
GULAI KLASIK NANGKA DENGAN DAGING.. GULAI KLASIK NANGKA DENGAN DAGING.. Reviewed by Mat Gebu on 3/18/2013 03:30:00 PM Rating: 5
LEMPENG PEKAK vs "MAT GEBU" DI VIETNAM?.. LEMPENG PEKAK vs "MAT GEBU" DI VIETNAM?.. Reviewed by Mat Gebu on 3/17/2013 08:15:00 PM Rating: 5

IKAN TENGGIRI MASAK CUKA..

3/17/2013 04:45:00 PM
Assalammualaikum, salam Ahad semua, lewat sikit bersiaran hari ni. Cm pasti ada yang akan menghadiri majlis2 tertentu hari ni, samada maj...
IKAN TENGGIRI MASAK CUKA.. IKAN TENGGIRI MASAK CUKA.. Reviewed by Mat Gebu on 3/17/2013 04:45:00 PM Rating: 5

URAP PEGAGA DAGING AYAM.

3/16/2013 08:30:00 PM
Salam semua, entri berikutnya mungkin ada yang rasa pelik. Pernah buat urap pegaga daging ayam?..Bunyi pelik beno gamaknya. Sebenarnya in...
URAP PEGAGA DAGING AYAM. URAP PEGAGA DAGING AYAM. Reviewed by Mat Gebu on 3/16/2013 08:30:00 PM Rating: 5

SAMBAL AYAM BUNGA KANTAN...

3/16/2013 02:30:00 PM
Assalammualaikum, salam Sabtu. Malam tadi tiba2 cm demam, lepas Isyak makan ubat demam dan terus tidur, lagi pun cm geram kat satu inside...
SAMBAL AYAM BUNGA KANTAN... SAMBAL AYAM BUNGA KANTAN... Reviewed by Mat Gebu on 3/16/2013 02:30:00 PM Rating: 5
DAGING KICAP HALIA..KEGEMARAN KANAK-KANAK DAGING KICAP HALIA..KEGEMARAN KANAK-KANAK Reviewed by Mat Gebu on 3/15/2013 07:00:00 PM Rating: 5
SPAGHETTI BERKUAH KARI AYAM...BOLEH?. SPAGHETTI BERKUAH KARI AYAM...BOLEH?. Reviewed by Mat Gebu on 3/14/2013 08:00:00 PM Rating: 5

PAPRIK AYAM KURANG PEDAS....

3/14/2013 02:00:00 PM
Entri pertama hari Khamis, cm share resipi yang cm masak semalam. Menu paprik ayam atas permintaan anak buah cm, tapi kurang pedas punya,...
PAPRIK AYAM KURANG PEDAS.... PAPRIK AYAM KURANG PEDAS.... Reviewed by Mat Gebu on 3/14/2013 02:00:00 PM Rating: 5
APAM KARAMEL @ APAM GULA HANGUS.. APAM KARAMEL @ APAM GULA HANGUS.. Reviewed by Mat Gebu on 3/13/2013 08:00:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.