EHH.....MACAM KENAL JEE BLOG TU.....

Segan lah bila tengok gambar atas tu..hehe, tempoh hari Puan Lily Haslina, pesan kat FB seperti berikut - "Oh....untuk Adnan Ibrahim aka chematgebu.... tadi TV3 NONA ada captured jugak blog mat dari skrin lappy akak tau...tengok ye Nona TV3 hujung minggu ni... sebab masa team Nona mintak akak klik satu blog lain, akak spontan klik blog mat". Tuuu dia Kak Lily, segan ai..haha, apa2 pun ribuan kasih saya ucapkan untuk Kak Lily. Kebetulan hari ni mat ada tetamu dan ngam2 jam 2 petang mereka sampai. Hmm, rasa macam tak de peluang je nak menonton TV. Jadi mat cepat2 siapkan benda2 makan, hidang semua, dan bila mat masuk bilik, tengok TV, ngam2 dia tayang itu part yang ada gambar sebahagian blog DTS...wahh teruja sudah. Tapi tak leh buat apa2, sebab dah hujung2. Yang ni mat ambik dari tonton.my. Teman blog yang post pasal ni kat wall mat Puan Izah Daut dan teman2 yang lain, terima kasih yea....Jangan lupa bulan depan, jiran mat Ben Ashaari akan muncul di NONA sempena hari bapa (kalau tak silap 10 hb Jun 2012, Ahad, apa2 nanti mat update)....kita saksikan sama2 nanti...Ok tu saja, assalammualaikum...
EHH.....MACAM KENAL JEE BLOG TU..... EHH.....MACAM KENAL JEE BLOG TU..... Reviewed by Mat Gebu on 5/27/2012 08:00:00 PM Rating: 5

28 comments:

  1. @ iffah - terima kasih, walaupun hanya paparan wajah blog pcm, tapi dah besar maknanya tu...

    ReplyDelete
  2. mantap la che mat! Congrets!

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah bro CMG..uihhhh dah kira kategori retis ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah cm...saya tgk...saya tgk...ecehcehh...saya pulak terja lebey...apapun Tahniah..

    ReplyDelete
  5. sy pun tgk kat nona tadi,,
    eh2,cam kenal je blog tu,,betul rupanya,,
    tahniah!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah en.matttt.x aci,sbb xckp awal2..huhuh

    ReplyDelete
  7. Tahniah en.matttt.x aci,sbb xckp awal2..huhuh

    ReplyDelete
  8. terperasan gk td....ad blog nie dlm nona..tpi kejap jer...cayalah apa2 pn

    ReplyDelete
  9. Akak ucap tahniah utk mat. Akak pun tgk tadi dan terjerit juga bila tgk DTS kat dlm tv. Teruskan usaha anda cmg..

    ReplyDelete
  10. alamak...kenapa tak nampak ni?
    tadi dok menebeng depan nona, mesti waktu anak2 tukar channel lain

    ReplyDelete
  11. tadi zai ada gak tgk :D wahhh, bestnya blog masuk tv

    ReplyDelete
  12. citra pon tengok nona tadi.. kak lily tak kenal tapi sorotan blog yg dipaparkan kenal sesangat.. tahniah CMG

    ReplyDelete
  13. bestyer tengok kengkawan sume berblog.saya ni tak pandai uhhuhuhu

    ReplyDelete
  14. mun pun tgk td...skali part PUan LIly tu..eh..cm kenal je blog tu..papepun congrats cik mat! proud proud!

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum cik mat...tahniah yer !!! mama pun ada tengok kat Nona tadi...:)

    ReplyDelete
  17. pergh pergh pergh..nak nikonn..

    ReplyDelete
  18. pergh pergh pergh..nak nikonn..

    ReplyDelete
  19. saya pon ada tengok. Tetiba rasa teruja plak. Macam blog kawan baik plak yg masuk tv hehehe

    ReplyDelete
  20. saya pon ada tengok. Tetiba rasa teruja plak. Macam blog kawan baik plak yg masuk tv hehehe

    ReplyDelete
  21. saya yang tk pernah menonton nona buat tahn ini tetiba rasa cm nk melekat lak depan tibi semalm..tahniah cikmat! saya suka...syabas!!!!

    ReplyDelete
  22. saya terperasan semalam masa tgk Nona....ingatkan nak tayang cikMat la skali..tunggu2 xde plak...anyway, tahniah..

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat CMG dan Kak Lily Haslina Nasir.. Saya pun teruja melihat rancangan Nona semalam..

    ReplyDelete
  24. kita pun nmpk blog che mat ms 'tertengok' nona ari ahad kemarin.

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.