YESS!!... 10 JUTA PAGEVIEWS SUDAH..TERIMA KASIH!

Yessss!!!...Akhirnya menjadi 10 juta pageviews juga. Sempena tahun baru 2012 ni kan, dan ia insya Allah satu permulaan yang baik dan pembakar semangat. Walaupun jika anda lihat PV yang sebenarnya sekarang ni telah melebihi 10 juta, tapi mat hendak juga meraikan angka seperti gambar di atas tu. Terima kasih pada semua yang sudi singgah tanpa jemu....Tak lupa mereka2 yang memberi sokongan moral...Terima kasih sekali lagi, tak lupa pada Sunah juga. Selamat malam dan salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

Post a Comment

27 Comments

  1. @ jiji - hahaha...pstt cer tanya sunah pesal pcm ucap terima kasih kat dia...

    @ luqman hakim - terima kasih untuk anda juga...

    ReplyDelete
  2. syabas mat!!!

    banyakkan lagi citer pasal makanan makanan dan makanan :p

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah ya!!

    semakin bersemangat tentunya.

    ReplyDelete
  4. tahniah2!teruskan memasak ok.sy suka tgok resipi kt sini :)

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa...apasal ek nombor aku tu x nampak bergerak2 hehehehe

    ReplyDelete
  6. Salam

    Tahniah! Kak pun selalu promote blog en Mat. hehe ramai geng sudah link blog ni.
    Mengodeh blog Norzalina, tertgk N2nya pasal pertemuannya dgn En Mat. Wah bestnya.

    ReplyDelete
  7. tahniah abang mat... dan terima kasih untuk semua tunjuk ajar masak dan tips dalam blog nih yang banyak saya gunakan.. halalkan ya..

    ReplyDelete
  8. CONGRATS CHE MAT. KJEE BARU NAK TERHEGEH2 DAPAT 2 JUTA. HEHEHE. AWAK MEMANG HEBAT!!!!!

    ReplyDelete
  9. perghhh banyak tuuu :D
    blog ni mknn best2 kot, ari2 mesti xmiss nye..hihi

    ReplyDelete
  10. C0ngrats CM! not easy to get that nbr and i am so happy and proud of u..

    ReplyDelete
  11. Tahniah CMG....banyak tuuuu..

    ReplyDelete
  12. Mat, utk pengetahuan koo...DTS mmg terbaaaiiiikkk dan ori...senyum selalu! :) Tahniaaaah Mat!

    ReplyDelete
  13. Taniah taniah taniah..
    tapi blog ni memang best pun.. so tak mustahil akan jadi billion million trillion plak nant...^_^

    ReplyDelete
  14. hahaha..saya baru baca entri ni...jiji, ko tak nak tau ke???

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.