SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI...

Aku malas sebenarnya (tipu lahh!!), tapi kan..bagi lah sokongan moral pada jiran DTS, mat pun baru2 ni dapat msg kat FB, dia tanya. Why DTS always mention certain name again and again..Lain kali nak tanya, cakap melayu...aku ni sekolah tak pandai, bahasa2 henggeris nih jangan harap lah aku nak balass, tak reti. Ok tujuan N3 ni, nak pelawa anda2 semua join segmen Ben Ashaari, cara dia senang je, letak header ben kat N3 anda tu , tulis judul macam mat buat dan link kan pada N3 ini.... Bukan nak bodek atau nak mendapat pujian dari sesapa...mat sekadar memberi sokongan moral..kalau sapa2 buat segmen, atau GA, nak mintak DTS promot, boleh saja, bagi tau yea, kalau tak bagi tau aku malas, kang orang kata terhegeh2 atau syok sendiri...kes Ben Ashaari ni lain....kami DTS-BA....Apa lagi, jangan dok melopong molot...cepat sertai...kikis perasaan tak bess anda tuu..think positive!!!...

Post a Comment

16 Comments

  1. wahhh da femes pon join gak,. terbaru saya buat entry tentang toyol

    ReplyDelete
  2. Kak Es pun perasan gak..
    n3 CMG asyik2 mention oranggg tuuuu gak..
    hehehe

    I think u'll say : ade aku kesah?
    hahaha

    ReplyDelete
  3. @ mcm ni lah - uik..mana ada femes, saya hanya blogger 2nd class..

    @ kak es - haha, saya memang tak kesah..sebab yang penting saya share resipi pada semua..yang lain2 tu ada lah "hak" saya kan, nak sebut sapa2 yang saya suka...

    ReplyDelete
  4. CMG memang the best! sehari kalau tak singgah memang jadi rinduuu..

    ReplyDelete
  5. abg DTS..tlg promote segmen saya boley ???hehehe...

    http://www.prince91.com/2011/04/bloglists-jom-masuk-bloglist-prince.html

    ReplyDelete
  6. Mat nk g blog wuucin ke? :(

    huhuhu ;D

    ReplyDelete
  7. hahaha..."hak" CMG hundred percent :)
    gurau eh..

    ReplyDelete
  8. salam mat gebu... ieta gegar blog ni tengah2 malam. saje merayau. jom jalan-jalan?

    ReplyDelete
  9. bagusla mat gebu ni...Hami suka ayat2 bombastik anda tu...ehehehe...

    singgah malam :)

    ReplyDelete
  10. Nak femes cam mat gebu gak leh tak????

    ReplyDelete
  11. saya baru nk aktifkan diri..mr gebu..tolong lah binbinbing saya...dulu blog untuk wat luahan hati sekrg sejak knl kwn2, suka plak..

    http://suezdairy.blogspot.com.my

    regards,
    suriani

    ReplyDelete
  12. pak cik mat gebu!!! tehee~

    yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

    ReplyDelete
  13. salam gegar dari belog abg ben!!
    group 5,78 datang sini menjenguk..
    jom sama2 gegar belog Aien :
    http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

    ReplyDelete
  14. gegar sini!!
    group 5 no20 dtg melawat.. ^_^

    >>HyppTv<<

    ReplyDelete
  15. kakyong dtg gegar... CMG dah femes dah... ;) jemput lah singgah ke blog picisan teman

    n3 terbaru kakyong.com
    Asmara versi Flybait
    Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
    Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

    ReplyDelete
  16. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.