ENTRI BERANGKAI UNTUK MAT GEBU?....

Asslammualaikum, N3 selingan sebelum ada N3 terakhir...Sungguh ku tak sangka, kejadian mendiamkan diri di YM, telah membuatkan beberapa blogger menulis N3 tentang tiffinbiru..Terharu yeaa...Terima kasih. Ok mari mat gebu tulis duduk perkara yang sebenarnya. Tadi pagi YM mat ok, lepas tu kan dia mengong. Dia "hang"...dah lah tu, nak type huruf dia tak mo keluar...stuck...huhu. Bila off dan on balik, dia ok kejap... Lepas tu jadi balik. Tiba2 kan line serammix pulak kong...hadoii..hangin dah nih, rasa macam nak bako jee dah..

Mat nampak mereka menegur kat YM, tapi tak leh nak balas...paling mat nampak keciwa sangat kekanda ku kak ummi kuantan...huhu sori kak, esok kita bincang balik isu tertangguh "itu". Mereka dah mula syak mat gebu merajuk...erkk....jangan risau, tak merajuk lahh, lagi pun aku geli tau merajuk2 nih....Ben lain lahh...memang kuat merajuk nyaa olangg...ahaks, gurau jee jangan caya mat tulis tu. Lepas tu petang tadi Ady sms, kata dia ada tulis N3 pasal tiffinbiru. Hmm, Ady ni buat susah jee...mat pun masa tu tengah goreng tempe., lepas je siap, aku on-line dann..bila baca ady tulis...waaaa..pengsan okey, penuh perasaan, tapi as a blogger...tulisan macam tu biasalahh...jangan pulak pandang serong, its normal okeyy...

Pada mereka2 ini yang bersusah payah menulis N3 pasal tiffinbiru, PCM (pakcik mat), ucapkan ribuan terima kasih dan ampon maaf dari Pakcik Mat. Kalau anda baca kan, terharu yeaa...siap2 kan tissue, tak de pun guna je kain lampin baby buat lap ayor mata...cuba baca n3 blog2 ini, dimulakan dengan blog Ady Budika ---> blog Sunah Mohammad ---> blog Nur Amalina ---> blog Puteri Katek ---> blog Along Usop ---> blog Adish Shida
Terharu PCM...huhu, terima kasih sekali lagi...
ENTRI BERANGKAI UNTUK MAT GEBU?.... ENTRI BERANGKAI UNTUK MAT GEBU?.... Reviewed by Mat Gebu on April 05, 2011 Rating: 5

19 comments:

  1. hawat tak berangkai dengan saya??? T_T

    ReplyDelete
  2. @ YUYU - N3 SETERUS NYA SEPESEL UTK YUYU.... :-).

    ReplyDelete
  3. ahahaha.. baca jugak n3 diorang tadi.
    ingatkan nape lah.. hahaha..
    salah paham upenye..
    naseb baek PCM x majuk yer..

    ReplyDelete
  4. ni sume dorang punye idea... =)

    demi sapot PCM.. along pon join la..
    kot2 btul tgh bad mud ke tadi.. =(

    naseb baik la sume oke.. =)

    ReplyDelete
  5. semua sedih-sedih belaka cik mat...

    ReplyDelete
  6. Hahaha..kelakar pun ada.. Ingatkan ada segmen baru sebab ada sambungan berangkai ala-ala sakura budika game survivor tu.. Tapi cari punya cari tak jumpa pun pape..

    Rupa-rupanya inilah al-kisahnya..

    hehehe

    @>----^---- Bunga untuk PCM..terus maju dengan resepi baru..

    ReplyDelete
  7. saya sayanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg PCM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. syg sifu...pade spe lg kite nk belaja ye tak

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...ramai yang menyayangi bermakna ramai yang mendoakan..

    ReplyDelete
  10. salam..cik mat xnk wat class memasak ke?suke la tgk blog cik mat ne...resepinyer sume mmg menjadi...i likeeeee...hehe

    ReplyDelete
  11. baca dah td... ingatkan kenapa cmg ni merajuk... salah paham jeer ropanya.... ramai sungguh yg sayang kat CMG ni...betuah badan u!

    ReplyDelete
  12. Tu la, orang kalau femes, dia ghaib kejap je, semua orang dah tak tentu arah.. hehe

    ReplyDelete
  13. itu la td nak pm ym...sekali dok tgok off9 je...huhuhu...shida pun sama line teruk sgt..tup2 time dorg dok nak wat berangkai kontraktor mai repair...terlepas seloka...hahaha...mau x sayang...byk ilmu masak2 ada d sni

    ReplyDelete
  14. haha..comelnya kawan2 mat gebu..skenyaa..apapun kita mmg silent reader dr dlu..ske tgk resepi kat sini sbb blh bg idea nk masak apa utk hubby..heee

    thanx yee utk semua idea2 secara xlgsg serta resepi2 yg superb di blog nih..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah sume orang sayangkan cik mat..risau bebeno cik mat merajuk..hehe..selamat maju jaya

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.