HAMPIR MENCAPAI SASARAN.....SYUKUR ALHAMDULILLAH

Salam pagi Sabtu, dah sarapan?...Ok sambil2 sarapan pun mat letak N3 selingan, syukur alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada semua teman2 blogger, kerana memantapkan DTS-MAT GEBU. Walaupun mat berkongsi dengan iklan "innity", tapi mat gunakan "nuffnang" nya Analitik. Minggu ni DTS hampir mencapai target, tapi apa2 pun mat berpuas hati. Yelah kan, blog masak2 tak de main2 SEO semua, kecuali berkisar tentang makanan saja, kiranya traffic macam ni pun dah bersyukur sangat2..

Cuma yang mat nampak, peningkatan pada hujung minggu Sabtu dan Ahad, menjadi 5+ K UV, dan ianya telah agak kekal dalam masa 1-2 minggu kebelakangan ini. Isnin hingga Jumaat, dari 7+K UV - 8+ K UV, kadang2. Tapi telah menten 8+K UV....cuma semalam ianya tak mencapai sasaran...tak pe itu pekara biasa, aiman tak kesah..kann....Ehh..bukan apa2, letak ni cuma seronok2 dan nak share dengan semua, anda lah yang menjadikan benda2 ini semua berlaku pada DTS..terharu Pakcik Mat..huhu.....Salam sayang dari dari DTS-MAT GEBU...
HAMPIR MENCAPAI SASARAN.....SYUKUR ALHAMDULILLAH HAMPIR MENCAPAI SASARAN.....SYUKUR ALHAMDULILLAH Reviewed by Mat Gebu on 3/26/2011 08:30:00 AM Rating: 5

27 comments:

  1. tu pun dah cukup hebat che mat..
    cik pulau hari2 masuk sini selain blog abg ben.. lalala~
    tp memang betol la.. masuk sini..rasa macam makin lapar.. ^^,

    ReplyDelete
  2. pergh!!!!!!!!!..hahahahhahaa..

    ReplyDelete
  3. trafik teman xsetinggi nie...

    tengah berplanning nk pindah ke hosting yang lebih besar...

    keadaan tidak mengizinkan

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  4. @ cik pulau - biasa2 jee...erkk, DTS ni menggoda yea...waaaa...

    @ darxniq - huhu...:-)

    @ bro - tapi bro nya pengaruh kuat...seriuss..

    ReplyDelete
  5. saya pun ari2 masuk blog ni dah macam fesbok lak. Tahniah che mat ye.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Mat.. Ramai peminat setia Cik Mat yang rajin jenguk blog DTS ni setiap hari.. :)

    ReplyDelete
  7. syabas..mat akupunya 10% je dari mat punya..huhu..

    ReplyDelete
  8. welldone cik mat, blog anda mmg menarik ribuan peminat tegar....

    ReplyDelete
  9. best3,..tp mne gmbo sarap cik matt,..nk tgk,huhu

    ReplyDelete
  10. tahniah cik mat
    tumpang gembira.
    Akak orang masuk ke blog akak 60 orang sehari pun akak dah sukee sangat...hihi..

    ReplyDelete
  11. Tahniah! Che Mat Gebu... Bilalah saya nak jadi mcm gini yer =)

    ReplyDelete
  12. Tahniah CMG kerana memang hebat dan memiliki aura yang tersendiri

    ReplyDelete
  13. salam che mat..

    tahniah..sesungguhnya blog che mat memangler femes seantero bloggers sekalian..mantapla...keep it up:)

    ReplyDelete
  14. baru merasa 1k uv aritu..mcm takut pun ada je rasanya..haha..tgk cik mat nyer uv tu mmg bravo2..tahniah!
    thanks 4 sharing..ni menunjukkn blog2 masakan pun boleh pergi jauh kn.. :D

    semoga dpt capai target 10k lak uv utk sehari..nanti kitorg ikut jejak cik mat yer..insyaallah

    ReplyDelete
  15. beznye dapat trafiq byk ..hehe tahniah pakcik mat semoga terus sukses .. abg ben pun same gak .. 2 blogger bez n hebat !

    ReplyDelete
  16. tahniah cik mat. kakchik tumpang gembira dan hepi.

    ReplyDelete
  17. Tahniah. Moga terus sukses. Cantik le no kat sebelah tu 6767.

    ReplyDelete
  18. woww... gile kentang lah mat gebu... rasa nak pengsan tengok viewer yg banyak gitu... sy salah sorg yg rajin melawat blog mat gebu... ;)

    do visit my page
    http://emasriee.blogspot.com/2011/03/contest-ga-serasi-bersama-dah-bermula.html

    ReplyDelete
  19. WaH!~ CaYaLa aBG MaT.. MGa TWuS SuKSeS!~ (^_____^)V


    JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGaN BLoG aBG BeN... HuH!~

    ReplyDelete
  20. waaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~ pengsannnnn >_<

    ReplyDelete
  21. huwaaaaa..tis is my fav blog...i love de resepi...congrats mat gebu...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.