AKU CUTI BERBLOG...AKU KECEWAA!!...

HMMM KECEWAA LAHH..MALAS NAK CERITA, AKU STOP BERBLOG BUAT SEMENTARA WAKTU.....SALAM SAYANG DARI DTS-MAT GEBU....MAT GEBU DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK ANDA SEMUA....ASSALAMMUALAIKUMMM!!.......
AKU CUTI BERBLOG...AKU KECEWAA!!... AKU CUTI BERBLOG...AKU KECEWAA!!... Reviewed by Mat Gebu on 3/07/2011 08:35:00 AM Rating: 5

44 comments:

  1. kenapa????
    harap2 banyakkan bersabar....
    semoga dapat tenangkan jiwa... fikirkan yg baik2 ye CMG....

    ReplyDelete
  2. kenapa nie che mat, merajuk pada siapa, tak bestlah kalau you tak bersiaran... coz, setiap pg sebelum mula kerja, perkara pertama yg akan ku buat adalah mencuci mata dgn hidangan dlm blog you, lepas tu baru ada mood nak mula kerja.... teruslah bersiaran....

    ReplyDelete
  3. ohh pak cik mat.. nape kcewa2 ni... tenang kan diri. pah tu berblog kembali ye. yna sentiasa menanti makan2 lazat dari pak cik mat

    ReplyDelete
  4. HAYYA CIK MAT GEBUU! SAYE BERHENTI BERBELOG SUDAHH LA! WUU T_t SAYE NAK RESEPI SEDAP LAA!!!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum Mat,
    Pagi ni akak sekeluarga happy sangat2 sbb bf Roti Sosej Berkeju...akak ambek resepi dari Mat tau..tetiba Mat bad mood pulak..nape ni??? kalau setakat rehat/cuti takpe ya Mat...jngn berhenti berblog...kami peminat setiamu sentiasa menanti resepi2 yg best dari DTS...walau apa pun dugaan, hadapinya dngn sabar dan tenang ya....semoga hidupmu sentiasa dlm limpah rahmatNYA.

    ReplyDelete
  6. why? why? why? sapa buat ko keciwa mat? habaq mai, nnti kak rose tolong sekeh pala dia! x best la kalau CMG x update blog... sumber rujukan setiap masa!

    apa pun banyakkan bersabar n tenangkan fikiran... n comeback. we'll wait for it!

    ReplyDelete
  7. LAAA...apa hal pulak...siapa yang telh mlukakan hatimu....baru nak berkeenal dah nak stop...walaaaa..

    banyak-banyak bersabar

    ReplyDelete
  8. errr..ko nape mat?? errrr....ok jer tadi...errrr

    ReplyDelete
  9. alalala...jgn la stop sharing ur wonderful mouthwatering recipes tu...pedulikkan je 'anasir2 jahat' tuh...kami readers yg setia ni sentiasa menyokong CMG tauuu

    ReplyDelete
  10. waalaikumussalam warahmatullah...
    harap cik mat banyak bersabar..dugaan seorang blogger la tu kan..sabo ye..kami tetap menyokong cik mat..

    ReplyDelete
  11. lahh kenape ni abg mat..tersentap sekejap pepagi ni..bila terbaca entri abg mat..wuwuu..
    kls doakan semua baik-baik belaka untuk abg mat kembali bersiaran..
    take care

    ReplyDelete
  12. pak cik mat...kenapa ni....adoii..jgn macam tu ma....

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum CMG, sentap plak sy pagi2 ni masuk blog CMG..whatever it is sy doakan agar segalanya dipermudahkan utk CMG hendaknya and PLEASE don't stop blogging ye. Kalau dah sampai nak lari jauh2 dari sapa2 yang mengganggu, jgn lupekan sy ye ..nak follow jugak. Blog CMG antara a few blog jadi rujukan sy bila nak masak atau cuba something simple2.

    Bersabar dan tabah hendaknya ye CMG.

    ReplyDelete
  14. w'salam. tapi kenapa merajuk ni? meh sini meh gb belanja eskrem..

    ReplyDelete
  15. ada yg tak kena ke? tak pe..sejuk2 kan hati.. kami sentiasa menanti..

    ReplyDelete
  16. aiseh..napa ni en mat...i dah la peminat tegar en mat..sari tak bukak DTS, rasa tak keruan..apa2 pun. en mat sila tenangkan fikiran...:) kami sedia menanti entry DTS lagi :)

    ReplyDelete
  17. takpe 2x..ambik mood dulu..nti blogging semula yea :)

    ReplyDelete
  18. Nape pulak CM.....kecewa kat siapa?

    ReplyDelete
  19. aihh knp cik mat.. semalam kite buat puff sardin cik mat menjadi.. alih2 hari ni nk bercuti?.. akk doakan terbaik utk cik mat..

    ReplyDelete
  20. harap CMG bebanyak bersabar,...
    tenangkan hati tu dulu...
    kami semua tetap menyokong CMG....
    Dapur Tanpa Sempadan sentiasa dihatiku...

    ReplyDelete
  21. alaa..nape ni abg mat. pedulikan la nangka yang busuk tu abg mat. klu kita pk perkataan org yg sia-sia tu,sampai bila pun tak abis. at the end..dia yg suka hati,kita pulak yg gundah gulana. jgn dikesahkan org² yg sebegini.

    ReplyDelete
  22. wahahaha..matttttt....ko kna masak jugak...jgn ikut akak yek...ko ambiklah cuti..dalam 2-3 jam gitu..no hal, hahahaha

    ReplyDelete
  23. rilek dulu eh cik mat. mngkin cik mat perlu tenangkan fikiran. dh cool down nnt jgn lupa membebel di sini. hihi

    ReplyDelete
  24. Sabar dan bertenang...bersyukurlah bila tuhan pilih kita untuk diuji lagi...hanya Dia yang tahu ape yang terbaik untuk hambanya....Ape2 pun jangan cuti panjang2 sangat....Dapor hilang seri tanpa DTS....

    ReplyDelete
  25. uih..napa ni che mat..? jgn la x berblog lagi...suka tgk masakan che mat...

    ReplyDelete
  26. Tak perlu ambil pusing sangat. yg penting blog mat memberi manafaat pada org lain. bukankah itu juga amal jariah mat? mat banyak bantu org lain tanpa disedari. org yg tak pandai masak da jd pandai. yg dulunya reti makan je dah tahu nk pegang periuk belanga. Yang penting mat berblog ikhlas dari hati. Insya Allah, pahala tu akan terus mengalir sampai hujung nyawa mat. Yang penting ikhlas kerana Allah Taala

    ReplyDelete
  27. Salam CMG, saborlah bumi mana tak di timpa dek hujan:(

    ReplyDelete
  28. xper...tarik napaz dlm2
    pastu hembus yer..
    bila dh sejuk kita berblog lg...
    windulah,stiap hari msti nak singgh
    jengok CMG..heee

    ReplyDelete
  29. sabor cik mat, sy ni peminat cik mat tau, sy slalu try resepi cik mat, tiap2 pg sblm mula keja msti buka blog cik mat dlu, klu x, xdpt nk buat keje rasanya...

    kami tunggu cik mat kembali, jgn berenti yer, amik cuti rehat jer cik mat

    ReplyDelete
  30. Salam Cik Mat,
    Dah 3tahun akak menjenguk blog cikmat off and on..Kebelakangan ni sejak semenjak kite berkongsi hobi PML..lagi la akak tak jemu2 berkunjung disini..terutama resepi CMG yang meggoda2 itewww...Waduhhh....nak berhenti seketika ??.. kemana lah akak nak refer mefer resepi lopaih ni..huhuhu..(macam la masak..hehe) ape2 pun akak hormat keputusan cikmat..semoga cikmat tabah menghadapi semuanya...dan andai hari esok menyinar kembali, kembali berblog ye..lupakan yang lainnn...hehe..

    ReplyDelete
  31. adohai..lepas sorang..sorang lagi blogger majuk...adehhhh jgn le gitu en. mat...susah nak cari idea masak nanti...kalau nak rehat pon rehat sekejap je eh...

    ReplyDelete
  32. jgn le cenggitu CMG...
    kalo da stop berblog ate idak le ade nye resepi baru kami nak melayan try nye...

    ni sape pnye angkara ni dok bagi sentap2 ari CMG aku neh... aipppp
    notty ye kome

    CMG...
    jgn lama2 majuk tu ye...
    semoga kembali menceriakan DTS ni ye

    ReplyDelete
  33. Salam...kenapa ni?macam merajuk jer...@ patah hati...janganlah merajuk lama2..tak berasap pulak resepi dapur mat gebu..

    ReplyDelete
  34. sunyi la tanpa mat gebu..
    be4 nie pg2 mst dh cuci mata tgk blog mat gebu.. :(

    ReplyDelete
  35. banyakkan bersabar yer Cik mat....tenangkan fikiran dan fikirkan yg positif sajalah...saya tetap menyokong DTS semoga CMG dapat teruskan berblogging yer:)

    ReplyDelete
  36. Moga segala permasalahan dapat diselesaikan dengan baik dan kembali berblogging....

    ReplyDelete
  37. cik mat hehheee harinih saya nak try buat swissroll ala2 cik mat nyer strawberry swissroll..hhehe

    hehhe..jgn lelama ye cuti..kami tunggu cik mat balik blog

    ReplyDelete
  38. hopely bukan cuti lama yea cik mat gebu...pupus la idea masak kita org klu mat gebu offline,
    semalam masa gather2 ngan anak buah siap dia datang dengan resepi bingka tepung yg diambil drp resepi mat gebu...dapatlah mak sedara dier yg masih terkedek2 nk belajaq masak merasa

    ReplyDelete
  39. kenapa ni,why?why?kalau rehat sekejap tekpe,jangan stop terus,nanti tak de tmpt nak buat rujukan masakan ni.huhuhu...

    ReplyDelete
  40. cuti blog!!!!!
    oh tidak my sifu..akan sunyi tanya mat gebu

    ReplyDelete
  41. pakcik mat, sila abaikan lalat2 sesat itu...

    ReplyDelete
  42. pakcik mat, sila abaikan lalat2 sesat itu...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.