GEGAR 1,000 BLOG!!.....ANDA BERANI?..

Dalam malas2, dalam tak de mood, jiran ni buat pulak segmen "Gegar 1000 Blog!!"..Tak pe lah, aku ni kan versatile, flexible kata orang dah lah tu baik pulak..erkk!, jenis tak kesah...sebagai tanda sokongan kan apa lah salah buat, nama pun jiran. Mat cuma biar nama blog tersenarai saja, nak join lepas tu, mungkin tak lah, bagi yang muda2 buat pulak...aku tak payah, macam menyemak jee kalau si mat gebu sibuk2 kat BA..kannnnnn... Jom kita lihat apa yang diperlukan...

1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG
  • Settle, eh, macam mamat yang keluar majalah tu hari jeee!!
2. TAJUK GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini !
  • Yolah ni achik tongah link kan lah nihaaa, kek sini....
3. SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ?

TAMAT TEMPOH: JAM 6 PETANG....9 - 02 - 2011....

Post a Comment

8 Comments

  1. GEGARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !! TQ MAT.... NANTI KITA GEGAR ITU ORANG DENGAN CARA YNG SAMAAA.. GEGAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR..TQQQ

    ReplyDelete
  2. Errrkkk....akak menyibuk sini dah laaa...kan Mat kan...

    ReplyDelete
  3. @ kak ummi - hmm biasa lah kak, kita blogger masak2 ni siapa lahh...tak hebat mana pun, tak pelah janji kita ok kan...

    ReplyDelete
  4. salam MG , BA dan Ummi ...

    ehh...blog masak2 ni lah femes youu...kalah blog mak2 mcm i ni taww...hikss~
    teringin juge nk join tp...tp nape yer? ;p

    ReplyDelete
  5. @ ummi hanie - join lah, menarik, bukan apa, memperkenalkan blog kita antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  6. en mat, camana nak buat link tu? tolong tunjukkan boleh? saya pun nak nyibuk2 jgk... harap dapat tunjuk ajar tq...

    ReplyDelete
  7. saya jalan sini~ gegar blog dari abg ben!!! visit mine tooo =)

    ReplyDelete
  8. mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
    referral dari blog abg ben=)
    nice blog;)
    blog apisv2

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.