ARGHH..AKU PUN CEMBURU JUGAK!!...

Waaaa....hari ini dalam sejarah, ada blogger cemburu dengan mat gebu...wawawaa..pemsannn bak kata miss lolly anak tokey restoran tuu...miss lolly ni kalau culik boleh dapat manyakkk duit..kannnn...Terima kasih lah pada Yna sebab cemburu dengan ai....mat gebu, tu kalau nengok jari aku, lagi cemburu 360 darjah, tapi terharu juga ada yang sudi menhargai aku sebagai blogger masak2 kertu...masalahnya kertu ke 25 + 10 tuu?. Nak tau apa dia cemburuuu sangat dengan mat gebu, sila2 ke sini.....erkk bukan sana lahhh siniii...kalau sana tu blog jiran aku..korang nihh!...Ok nantikan resipi seterusnya dalam N3 akan datang ini...salammm....
ARGHH..AKU PUN CEMBURU JUGAK!!... ARGHH..AKU PUN CEMBURU JUGAK!!... Reviewed by Mat Gebu on 2/23/2011 09:30:00 PM Rating: 5

7 comments:

  1. pehhhhh! 96 online usersss! dahsattttt ^^


    sane dah terjah belog dia ^^

    ReplyDelete
  2. jap2 nak baca entri dia.. ehh yuyu ni sentiasa awal komen!

    ReplyDelete
  3. @ yuyu - alah hai...pakcik beng lagi byk, pakcik mat ni biasa2 jeee..

    @ IR - laaa takkan tatau, koo tgk nama belog dia apa?..kupu2 kecil kan..tu yg pantas..haha

    ReplyDelete
  4. Ala...yuyu lagi.. baru nak merasa orang first komen dalam DTS ni...

    ReplyDelete
  5. saye pon jeles ngan en.mat...kenapa idea masak tak pernah kering eh..ish ish ish...gerammmmm

    ReplyDelete
  6. haaa, ni tak lama lagi boleh ganti chef wan dah.
    haha

    ReplyDelete
  7. ya ampun.. baru pasan entri ni.. thanz pakcik mat... huhu... pe dah. dah lame entri ni. baru yna pasan..

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.