25 TERATAS PENYUMBANG TRAFFIC 'DTS'....

Salam semua...terlebih dahulu ucapan terima kasih mat tak terhingga pada semua, atas sokongan anda pada DTS - Mat Gebu. Mat kan tiba2 tergerak nak buat N3 ni, jiran mat dah buat dulu..Sebenarnya mat memang terhutang budi pada semua blogger, terutama teman yang sama dalam aliran dunia masakan, mereka ni pemberi semangat dan antara yang tetap setia sejak sekian lama...yelah blog aku ni kita dah kertu....dah tua sikit.. Kalau perhatikan majoriti dalam 25 teratas ni kebanyakkan blog masak2 atau ada yang berkaitan dunia masakan. Tak kesah lah dari mana pun anda datang, janji anda ikhlas ke DTS dan rasa terhibur, jika ada salah dan silap mat pada anda, mat minta maaf yeaa...Akhir coretan, salam sayang dari DTS-Mat Gebu...
25 TERATAS PENYUMBANG TRAFFIC 'DTS'.... 25  TERATAS PENYUMBANG TRAFFIC  'DTS'.... Reviewed by Mat Gebu on 2/18/2011 11:30:00 PM Rating: 5

33 comments:

  1. selamat malam cik mat

    semoga DTS terus bersiaran di alam maya...murah rezeki cik mat

    ReplyDelete
  2. @ CR - terima kasih ayu...utk CR juga saya doakan yang sama..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... ada gak tersenarai dr secubitgaram ya.. :)

    kalau che mat nak tau, tiffinbiru sentiasa duk antara 3 tangga teratas penyumbang trafik kat secubitgaram .. mekasih sbb che mat dah ubah blog list tiffinbiru dan masukkan link secubitgaram kat situ.. semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat buat che mat dgn kesihatan yg baik dan rezeki yg mencurah.. aminn..

    ReplyDelete
  4. moga ini buat cik mat lbh brsemangat utk terus menulis. Kakchik sokong cik mat, dari dulu, kini dan selamanya. Hidup Cik Mat Gebu!!

    ReplyDelete
  5. salam abg mat..
    saya baru jer follow blog abg ni melalui blog abg ben~
    terliur tau tgk gambar2 masakan abg mat ni...
    akan terus jadi pembaca setia

    ReplyDelete
  6. Salam CMat.. kalau nak belajar masak..nak mula masak..nak dapat mood memasak...carilah di DTS! itu pesan lugie pd kengkawan. Harap CMat tak jemu berkarya dlm DTS.

    ReplyDelete
  7. Salam cik Mat...kalau la traffic tu d dunia realiti..terpaksa le panggil polis trafik kontrol yer! x pun kena pasang lampu isyarat ni..hehehe..apa2pun tahniah Mat...suka tengok blog semua orang..sebab masing2 ada kelebihan sendiri

    ReplyDelete
  8. blog memasak memang mengeyangkan.. btol tak abang mat?? hehe

    Jom rasakan
    Keranamu Jalan Jem

    ReplyDelete
  9. Tahniah dan terima kasih di atas sumbangan Cik Mat selama ini. Semoga bertambah murah rezeki dan maju jaya di masa depan;)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kepada cik mat.. saya mmg pembaca setia blog ni.. dulu dari tak pernah masak, skrg dah boleh dah masak byk resepi..TQ

    ReplyDelete
  11. Salam Cik Mat,
    Seronoknya rasa hati sbb dpt sumbang traffic ke DTS ni (paling best sbb top 5, rasa glemer sekejap mcm top 40 chart, hahahaha).
    Semoga DTS kekal femes!

    ReplyDelete
  12. Yang pasti,blog tiffinbiru ni selalu jd penyumbang traffic utama..hehe..
    err,che mat,mana nak check trafik 25 top nih?nuff ke?

    ReplyDelete
  13. alamak! kena cuba lagi...eq not in the list...hehehe

    ReplyDelete
  14. @ terima kasih tak terhingga mat pada semua..anda lah "nadi" DTS..

    @ LG - terima kasih pada blog LG yang menjadi blog pilihan anak dara saya dan my SIL..

    @ hasue - oo yg ni kan kena register kan "Google Analytics" lepas tu copypaste code dia, dan letak kan blog kita..

    @ eq - erkk ada kot, yang belah bawah tu lagi..alaa releks lahh, tak jadi hal punyaa...

    ReplyDelete
  15. analisys yg baik. kita boleh nampak pengaruh facebook yg cukup kuat. Moga MG terus success. aminnn..

    ReplyDelete
  16. Salam pagi Mat. Tak sangka Along pun tersenarai. Along akan support blog Mat setakat termampu (almaklum ler masa amat terhad, siang kita kerja, malam pun letih jer nak bw). Keep it up!

    ReplyDelete
  17. Salam CMG..tahniah buat mereka2 yang tersenarai dalam top 25 dan tersenarai di bloglist... :)

    ReplyDelete
  18. wahahaha..matttt..akak kan, mmg kalau ade masa sure masuk sini tp ingat senyap2 jek, ko x cek..hehe. tp ok lah kan, kita bg sokongan cuma masa j selalu x menyebelahi akak ni..huhu

    ReplyDelete
  19. yup, betul tu abgMat..dunia masakan saling berkait rapat..No harap dan doakan abgMat terus majujaya dan dilimpahi lebih rezeki nnt..amin

    ReplyDelete
  20. DTS selalu menjadi rujukan/sbagai buku resepi akak....macam2 ada.
    Akak sebagai silent reader,sesekali nak juga tinggalkan jejak di sini..hihi

    Good Luck... :)

    ReplyDelete
  21. Assalam,

    Mwana tumpang gembira blog CMat ni pun jadi rujukan resipi masakan mama. TQ.

    ReplyDelete
  22. Mat, mmg patut pun laaa...nasib baik ko x sepagar dengan akak, xpun akak mmg duk atas pagar...hahahahaa...Pagar YM laaa..hehe..Terima kasih jugak la kat DTS yg mmg sentiasa teratas jgk sebagai punyumbang visitors ke dapur akak...Mat, ko terbaiiiiikkkk!

    ReplyDelete
  23. tumpang kagum dengan usaha mat memeriahkan dunia masakan tanahair, dan tumpang sekaki idea kreatif masak2 mat, moga tiap n3 makin cemerlang, gemilang & terbilang

    ReplyDelete
  24. kite tak jadi penyumbang.

    rasa macam sumbang je langkah ni. eh?

    :D

    ReplyDelete
  25. Cik Mat...Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki buat Cik Mat selalu..walaupun baru dalam alam blog nie...terus jatuh ati kat blog cik mat...mintak tunjuk ajar Sifu...terima kasih...

    ReplyDelete
  26. Cik Mat...Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki buat Cik Mat selalu..walaupun baru dalam alam blog nie...terus jatuh ati kat blog cik mat...mintak tunjuk ajar Sifu...terima kasih...

    ReplyDelete
  27. CMG,

    sebaliknya DTS adalah penyumbang terbesar kepada trafik Sekadar Berkongsi. terima kasih yer mat

    ReplyDelete
  28. cayalah matttt.. gua no 1 tu... yeargh... pertukaran yang berbaloi..

    ReplyDelete
  29. Jutaan terima kasih juga dari DTS-Mat Gebu untuk anda semua...

    @ ben - Setujuuu....sambal telur pecahh!!...

    ReplyDelete
  30. blog ni cantik..kemas :)..congrats

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.