500 BLOG!!!.....SEGMEN HUJUNG TAHUN TERHANGAT.

Erkkk...tak pe lah demi sokongan pada BA, mat gebu yang terkenal dengan sifat malas join segmen, aku join lahh jugaaa...sekadar memeriah kan majlis. Syarat2nya ialah...

1 - Letak banner...
  • Ok dah letak....settle satu...
2- Tajuk: 500 blog....
3 - Tulis serba sedikit tentang diri anda dan tujuan anda jadi blogger...
  • Lelaki, umur 34 (tapi rasa macam 21 jee), duduk kat kampung yang ulu sangat, old fashion dalam berfikir. Tujuan berblog untuk berkongsi serba sedikit ilmu yang allah berikan sementara mat gebu masih bernafas...moga menjadi sedekah jariah ku kelak..insya allahh..
4- Tinggal URL anda di N3 ini....
Pada semua jom kita meriah kan lagi segmen ini....anggap ia satu jalinan muhibbah antara kita blogger2 Malaysia.....

Post a Comment

32 Comments

  1. wahh..pantasnya pemuda 21 thn ni update.akak pon join gak ni..,buang tebiat kan?hehhe

    ReplyDelete
  2. wahh CMG mmg suker sokong kwn2..terbaik la.

    ReplyDelete
  3. cmg pun join..hotttt!!!

    ReplyDelete
  4. muda trang tang tang lg tu.. 21 tahun baru ya.. hihihi

    ReplyDelete
  5. erkkk cikmat. url anda tu means url tiffin biru ler.

    erkk.. chun pun lupa letak url nih. nak p edit lain :P

    ReplyDelete
  6. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  7. melawat awak daripada blog BEN ASHAARI .

    ReplyDelete
  8. saye pon jugak CMG =D
    Harap harap tersenarai =)

    CMG baru 21tahun???betul ke ni??Kagumnye...mude2 pandai masak camni =)

    ReplyDelete
  9. Salam kita pon join gak apa ke hal tak tahu huhuhu... New Entry "SHOUTBOX pentingkah untuk Blog kita?"

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan CMG hehehe xpe.. umor bia tua, tapi bia feel muda heheh

    ReplyDelete
  11. singgah ! jom lah ke page saya :)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

    ReplyDelete
  13. Nak join gak...I'll be back here...Insyaallah

    ReplyDelete
  14. singgah dr blog bro ben ;)

    ReplyDelete
  15. Salam .. wah pantas yer Mat Gebu.

    ReplyDelete
  16. mat gebu join... dasyat... huhu...
    gud luck yaw...^^

    ReplyDelete
  17. @ azila - hahaha, adehh terperasan muda pulak sekejap..wal hal dah tuaa..


    @ LM - kalau ada masa, apa lah sangat kan...cuma serius, saya kan kalau segmen2 ni, hadoii, liat sikit, yang ni tak pe lahh...hehe.

    @ sayap malam - hahaha, tu pasal aku buat segmen ni siap bukak econ, sebab "HOT"..

    @ qaseh - hahaha, erkk..jangan "adik-adik" sudah lahhh..

    @ kak nor - shhh dediam kak nor..segan saya..hehe.

    @ cek chun - erkk salah ke. hmmm..

    @ papa mifz - salam kenal dan terima kasih sudi singgah DTS-Mat Gebu.

    @ nur azila - terima kasih sudi singgah..oo dari blog BA yeaa..

    @ hazlin - hehehe, insya allahh ada rsipi nanti..

    @ misz - tuu dia, good luck yea.

    @ AAP - hahah tu diaa, alah tuan, kita join pun tak rugi apa2, sekadar mengeratkan tali silaturahim sesama blogger..

    @ micke - tuu diaa, ayat sikit nya baik, salam kenal juga..

    @ una - orait, sekejap lagi sampai yea..terima kasih sudi singgah.

    @ laili - salam kenal juga dari kami DTS-Mat Gebu.

    @ mary - terima kasih...

    @ mamawana - sila2 join, kita kasi meriah..

    @ daya - terima kasih dan salam kenal dari DTS - Mat Gebu.

    @ eqlima - terima kasih..saya hargai anda..

    @ hasrul - boleh lah, saja bagi moral support pada Ben..

    @ yad'z - hahaha, adehh dasyat ke hapanya...saya ni biasa2 jee.terima kasih yeaaa..

    ReplyDelete
  18. CMG
    nur dpt no 173.. selepas 2 jam baru join..
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  19. hai..got ur blog at BA..nice to know u

    ReplyDelete
  20. Salam CMG,

    akak pun terjoin jugak! saja nak memeriahkan blog CMG,eh..blog BA...blog CMG mmg dah sentiasa meriah dengan pelbagai masakan dan PLK yg cun tu... ;-)

    ReplyDelete
  21. dtg terjah CMG kt sini..dr segmen bro BA..

    ReplyDelete
  22. salam kenal mat gebu..


    http://atehqshe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

    jgan lupa follow mamat..

    ReplyDelete
  24. salam,
    mengunjungi 500 blog dalam masa 24 jam;D
    dtg dr blog abg ben;)

    blog apisv2

    ReplyDelete
  25. singgah dan follow di sini

    http://dm924.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. salam kenal ,. i follow you :)

    ReplyDelete
  28. Haiii...sy singgah mlalui blog Abg Ben^_^
    Already be y0ur f0ll0wer.
    Salam perkenalan.

    ~> http://lunayu23.blogspot.com/

    ReplyDelete

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.