DRAGONFRUIT CHIFFON CAKE.

6/30/2010 06:05:00 PM
Assalammualaikum, salam Rabu. Semalam mat tak masukkan apa2 N3, sebab malas nak masak, mood down dan langsung rasa menyampah..bukan tu saja...
DRAGONFRUIT CHIFFON CAKE. DRAGONFRUIT CHIFFON CAKE. Reviewed by Mat Gebu on 6/30/2010 06:05:00 PM Rating: 5

MEE HOON GORENG ALA NYONYA..

6/28/2010 11:35:00 PM
Assalammualaikum semua, N3 penutup malam ni mat saja lah nak letak satu resipi yang teramat biasa sangat bagi orang2 Malaysia , Singapura ...
MEE HOON GORENG ALA NYONYA.. MEE HOON GORENG ALA NYONYA.. Reviewed by Mat Gebu on 6/28/2010 11:35:00 PM Rating: 5

URAP PEGAGA DAUN CEKUR

6/28/2010 03:12:00 PM
Assalammualaikum semua, dah makan tengah hari ni.. Hari ni mat masak paling ringkas dan senang, dah lah tu lewat pulak memasak..Biasa lah a...
URAP PEGAGA DAUN CEKUR URAP PEGAGA DAUN CEKUR Reviewed by Mat Gebu on 6/28/2010 03:12:00 PM Rating: 5

COCONUT BUTTER BUN.

6/27/2010 05:35:00 PM
Salam petang Ahad, buat apa semua, kalau ikut mood memang malas nak buat apa2, tapi pada mat berblog masak2 ni banyak cabarannya, jika blog...
COCONUT BUTTER BUN. COCONUT BUTTER BUN. Reviewed by Mat Gebu on 6/27/2010 05:35:00 PM Rating: 5
BEN ASHAARI + KELAB MASAKAN DI FB... BEN ASHAARI + KELAB MASAKAN DI FB... Reviewed by Mat Gebu on 6/27/2010 12:15:00 AM Rating: 5

MAYONNAISE PANCAKE

6/26/2010 11:21:00 PM
Assalammualaikum semua, salam petang Sabtu, ehhh..dah malam laaa, buat apa tu, lepak2 ke?...waaa, ada mak2 sedang bergossip nampak...cerita...
MAYONNAISE PANCAKE MAYONNAISE PANCAKE Reviewed by Mat Gebu on 6/26/2010 11:21:00 PM Rating: 5

KUEY TEOW HAILAM

6/25/2010 10:00:00 PM
Salam semua, apasal pulak malam ni kan rasa mengantuk sangat, jarang mat rasa mengantuk macam ni, dari petang tadi asyik sangap saja...ishh...
KUEY TEOW HAILAM KUEY TEOW HAILAM Reviewed by Mat Gebu on 6/25/2010 10:00:00 PM Rating: 5

SERAWA PULUT DURIAN.

6/25/2010 03:00:00 PM
Salam Jumaat yang mulia untuk semua pengunjung dan followers blog mat gebu...tuu diaa, nampak macam skema sungguh kann. Jangan terkejut bel...
SERAWA PULUT DURIAN. SERAWA PULUT DURIAN. Reviewed by Mat Gebu on 6/25/2010 03:00:00 PM Rating: 5

HEAVENLY CARROT CAKE

6/24/2010 10:00:00 PM
Salam untuk semua, hari ni tiba2 rasa macam mengong, macam hilang ingatan sekejap...erkk!!, tapi nasib baik boleh baking dan memasak. Biasa...
HEAVENLY CARROT CAKE HEAVENLY CARROT CAKE Reviewed by Mat Gebu on 6/24/2010 10:00:00 PM Rating: 5

CHAR KUEY TEOW ALA "MUNA"...

6/24/2010 11:11:00 AM
Assalammualaikum, salam pagi semua...Sarapan apa pagi tadi..Hari ni mat goreng kuey teow. Excelikan kuey teow ni dah 2 hari beli, tersimpan...
CHAR KUEY TEOW ALA "MUNA"... CHAR KUEY TEOW ALA "MUNA"... Reviewed by Mat Gebu on 6/24/2010 11:11:00 AM Rating: 5

REBUNG MASAK LEMAK.

6/23/2010 02:02:00 PM
Assalammualaikum, salam Rabu, macam mana hari ni, semua ok ke?...Kampung mat tengah hujan masa N3 ini sedang ditulis. Sejuk sikit lah. Hari...
REBUNG MASAK LEMAK. REBUNG MASAK LEMAK. Reviewed by Mat Gebu on 6/23/2010 02:02:00 PM Rating: 5

KEK CHIFFON GULA MELAKA.

6/23/2010 05:55:00 AM
Assalammualaikum, selamat pagi semua...Terkejut kee, tengok pagi2 buta dah ada N3 kek chiffon di blog mat gebu. Alaaa, jangan salah faham, ...
KEK CHIFFON GULA MELAKA. KEK CHIFFON GULA MELAKA. Reviewed by Mat Gebu on 6/23/2010 05:55:00 AM Rating: 5

NASI TOMATO BERAYAM

6/22/2010 08:00:00 PM
Salam dan jumpa lagi sekali..Kali ni nak share satu menu biasa yang dimasak oleh orang biasa dan menggunakan bahan biasa2...Cuma diisi dala...
NASI TOMATO BERAYAM NASI TOMATO BERAYAM Reviewed by Mat Gebu on 6/22/2010 08:00:00 PM Rating: 5
GARDEN SALAD WITH HONEY MUSTARD DRESSING. GARDEN SALAD WITH HONEY MUSTARD DRESSING. Reviewed by Mat Gebu on 6/22/2010 06:40:00 PM Rating: 5

KESAH SI BUAH SUKUN...

6/21/2010 10:00:00 PM
Assalammualaikum sekali lagi, N3 penutup malam ni mat nak share satu benda....alah benda biasa2 jee..Pernah makan sukun goreng?...Ini satu ...
KESAH SI BUAH SUKUN... KESAH SI BUAH SUKUN... Reviewed by Mat Gebu on 6/21/2010 10:00:00 PM Rating: 5

TUMIS AIR PETOLA BANTAL

6/21/2010 12:40:00 PM
Salam tengah hari semua. Dah makan?. Hari mat masak paling mudah, paling senang dan paling sempoi lah kata orang. Pernah dengar petola bant...
TUMIS AIR PETOLA BANTAL TUMIS AIR PETOLA BANTAL Reviewed by Mat Gebu on 6/21/2010 12:40:00 PM Rating: 5

DALCA KACANG KUDA

6/20/2010 05:05:00 PM
Salam hujung minggu semua, harap2 semua sihat sejahtera hendaknya...Dah minum petang?. Biasanya hujung2 minggu ni ramai kan ahli keluarga b...
DALCA KACANG KUDA DALCA KACANG KUDA Reviewed by Mat Gebu on 6/20/2010 05:05:00 PM Rating: 5

RICH BLUEBERRY MUFFIN

6/19/2010 06:00:00 PM
Assalammualaikum semua, salam Sabtu. Minta maaf lah semalam mat tak letak apa2 N3, ada juga masak tapi yang biasa2 saja. Benda ulang tayang...
RICH BLUEBERRY MUFFIN RICH BLUEBERRY MUFFIN Reviewed by Mat Gebu on 6/19/2010 06:00:00 PM Rating: 5

STRAWBERRY SWEET BUN

6/17/2010 10:00:00 PM
Salam semua...waaa ni malam Jumaat kan...ehem ehem ramai yang tidur awal nampak, ok sebelum pak tua pun tidur juga, ingin nak share satu re...
STRAWBERRY SWEET BUN STRAWBERRY SWEET BUN Reviewed by Mat Gebu on 6/17/2010 10:00:00 PM Rating: 5

KARI IKAN PARI KERISIK

6/17/2010 01:54:00 PM
Assalammualaikum semua, salam Khamis. Dah santap ke semua. Hari ni mat share salah satu lauk kegemeran mat, dah semestinya "Kari"...
KARI IKAN PARI KERISIK KARI IKAN PARI KERISIK Reviewed by Mat Gebu on 6/17/2010 01:54:00 PM Rating: 5

NASI AYAM..

6/16/2010 04:52:00 PM
Assalammualaikum semua, salam Rabu... Hari ni dari pagi sampai laa ni, langit mendung, hujan renyai2 tapi tak lebat sangat. Tiba2 macam ter...
NASI AYAM.. NASI AYAM.. Reviewed by Mat Gebu on 6/16/2010 04:52:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.