TEMPE GORENG LEMAK MANIS

4/30/2008 06:35:00 PM
Resipi ambik kat dapur "JO" , tapi resipi asal dari "SitiAzma" ....Sedap, rasa lemak2 manis dan garing di luar tapi l...
TEMPE GORENG LEMAK MANIS TEMPE GORENG LEMAK MANIS Reviewed by Mat Gebu on 4/30/2008 06:35:00 PM Rating: 5

LAKSA PENANG

4/29/2008 05:06:00 PM
Puas hati petang ni dapat makan Laksa Penang, beberapa hari lepas terliur tengok JO buat laksa..Mat guna ikan kembong saja dan resipi asal...
LAKSA PENANG LAKSA PENANG Reviewed by Mat Gebu on 4/29/2008 05:06:00 PM Rating: 5

MASAKAN KAMPUNG

4/29/2008 04:46:00 PM
Hari ni cuaca mendung dan hujan2, jadi tengah hari tadi kami makan masakan simple yang biasa org2 kampung masak, mat tak letak resipi sebab...
MASAKAN KAMPUNG MASAKAN KAMPUNG Reviewed by Mat Gebu on 4/29/2008 04:46:00 PM Rating: 5

AYAM GORENG KREMES

4/27/2008 02:57:00 PM
Semalam mat jalan2 ke blog "Lidia" , kepunyaan sorang warga Indonesia yang menetap di Montreal, Canada dan ternampak satu resipi ...
AYAM GORENG KREMES AYAM GORENG KREMES Reviewed by Mat Gebu on 4/27/2008 02:57:00 PM Rating: 5

KEK LAPIS ASAM MANIS

4/26/2008 04:01:00 PM
Ini projek tertangguh yang mat sebut tu. Sepatutnya minggu lepas dah buat, tapi tiba2 masa tu oven meragam, terus batal...... Tapi hari...
KEK LAPIS ASAM MANIS KEK LAPIS ASAM MANIS Reviewed by Mat Gebu on 4/26/2008 04:01:00 PM Rating: 5

UDON GORENG

4/26/2008 03:51:00 PM
Udon Goreng, khas untuk sarapan pagi tadi sebelum melaksanakan projek tertangguh....tak sangka mee udon ni sedap, kalau buat laksa Johor pu...
UDON GORENG UDON GORENG Reviewed by Mat Gebu on 4/26/2008 03:51:00 PM Rating: 5
ANOTHER HOT AT"TAG" FROM MAKCIK NITA..... ANOTHER HOT AT"TAG" FROM MAKCIK NITA..... Reviewed by Mat Gebu on 4/26/2008 03:25:00 PM Rating: 5

GULAI HIJAU

4/24/2008 06:46:00 PM
Aiseyyy...tadi kan masa belum ambil gambar gulai ni betul2 kaler hijau (light green laaa), tapi bila dah tangkap dan edit jadi macam kuning...
GULAI HIJAU GULAI HIJAU Reviewed by Mat Gebu on 4/24/2008 06:46:00 PM Rating: 5
LASAGNA OR LASAGNE? WHICH ONE EKK? LASAGNA OR LASAGNE? WHICH ONE EKK? Reviewed by Mat Gebu on 4/24/2008 06:03:00 PM Rating: 5

ACAR TELUR

4/24/2008 11:23:00 AM
Acar telur, mat kutip resipi dari dapur "Datin Jun" , tapi mat guna telur puyuh, rasa dia kan sedap tau, memang lain, ala2 acar ...
ACAR TELUR ACAR TELUR Reviewed by Mat Gebu on 4/24/2008 11:23:00 AM Rating: 5

VADEY

4/23/2008 01:22:00 PM
Semalamkan mat menjelajah fotopage "RinChan" . Terus tepesona dengan vadey kat situ, hari ni terus buat. Gambar2 dan resipi2 kat...
VADEY VADEY Reviewed by Mat Gebu on 4/23/2008 01:22:00 PM Rating: 5

STRAWBERRY YOGURT MUFFIN

4/21/2008 07:46:00 PM
Jeng...jeng..jeng....Oven dah berfungsi semulaaa.....hahahaha...sonang eyy hati den ni haaa!!!!!...Terus test buat muffin tu jam jugak...T...
STRAWBERRY YOGURT MUFFIN STRAWBERRY YOGURT MUFFIN Reviewed by Mat Gebu on 4/21/2008 07:46:00 PM Rating: 5

TAG FROM CTNIK....

4/21/2008 12:05:00 PM
POKOK BERBUNGA BIASA2.... HERBA.... KAKTUS..... TERATAI DAN KOLEKSI POKOK "QUEEN OF THORN" POKOK BERBUNGA LAGI..... Ini tag dari ...
TAG FROM CTNIK.... TAG FROM CTNIK.... Reviewed by Mat Gebu on 4/21/2008 12:05:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.