TEMPE GORENG LEMAK MANIS TEMPE GORENG LEMAK MANIS Reviewed by Mat Gebu on April 30, 2008 Rating: 5

LAKSA PENANG

April 29, 2008
Puas hati petang ni dapat makan Laksa Penang, beberapa hari lepas terliur tengok JO buat laksa..Mat guna ikan kembong saja dan resipi asal...
LAKSA PENANG LAKSA PENANG Reviewed by Mat Gebu on April 29, 2008 Rating: 5

MASAKAN KAMPUNG

April 29, 2008
Hari ni cuaca mendung dan hujan2, jadi tengah hari tadi kami makan masakan simple yang biasa org2 kampung masak, mat tak letak resipi sebab...
MASAKAN KAMPUNG MASAKAN KAMPUNG Reviewed by Mat Gebu on April 29, 2008 Rating: 5

AYAM GORENG KREMES

April 27, 2008
Semalam mat jalan2 ke blog "Lidia" , kepunyaan sorang warga Indonesia yang menetap di Montreal, Canada dan ternampak satu resipi ...
AYAM GORENG KREMES AYAM GORENG KREMES Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2008 Rating: 5

KEK LAPIS ASAM MANIS

April 26, 2008
Ini projek tertangguh yang mat sebut tu. Sepatutnya minggu lepas dah buat, tapi tiba2 masa tu oven meragam, terus batal...... Tapi hari...
KEK LAPIS ASAM MANIS KEK LAPIS ASAM MANIS Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2008 Rating: 5

UDON GORENG

April 26, 2008
Udon Goreng, khas untuk sarapan pagi tadi sebelum melaksanakan projek tertangguh....tak sangka mee udon ni sedap, kalau buat laksa Johor pu...
UDON GORENG UDON GORENG Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2008 Rating: 5
ANOTHER HOT AT"TAG" FROM MAKCIK NITA..... ANOTHER HOT AT"TAG" FROM MAKCIK NITA..... Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2008 Rating: 5

GULAI HIJAU

April 24, 2008
Aiseyyy...tadi kan masa belum ambil gambar gulai ni betul2 kaler hijau (light green laaa), tapi bila dah tangkap dan edit jadi macam kuning...
GULAI HIJAU GULAI HIJAU Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2008 Rating: 5
LASAGNA OR LASAGNE? WHICH ONE EKK? LASAGNA OR LASAGNE? WHICH ONE EKK? Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2008 Rating: 5

ACAR TELUR

April 24, 2008
Acar telur, mat kutip resipi dari dapur "Datin Jun" , tapi mat guna telur puyuh, rasa dia kan sedap tau, memang lain, ala2 acar ...
ACAR TELUR ACAR TELUR Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2008 Rating: 5

VADEY

April 23, 2008
Semalamkan mat menjelajah fotopage "RinChan" . Terus tepesona dengan vadey kat situ, hari ni terus buat. Gambar2 dan resipi2 kat...
VADEY VADEY Reviewed by Mat Gebu on April 23, 2008 Rating: 5

STRAWBERRY YOGURT MUFFIN

April 21, 2008
Jeng...jeng..jeng....Oven dah berfungsi semulaaa.....hahahaha...sonang eyy hati den ni haaa!!!!!...Terus test buat muffin tu jam jugak...T...
STRAWBERRY YOGURT MUFFIN STRAWBERRY YOGURT MUFFIN Reviewed by Mat Gebu on April 21, 2008 Rating: 5

TAG FROM CTNIK....

April 21, 2008
POKOK BERBUNGA BIASA2.... HERBA.... KAKTUS..... TERATAI DAN KOLEKSI POKOK "QUEEN OF THORN" POKOK BERBUNGA LAGI..... Ini tag dari ...
TAG FROM CTNIK.... TAG FROM CTNIK.... Reviewed by Mat Gebu on April 21, 2008 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.