BEN ASHAARI

Wednesday, November 21, 2012

100 % HALAL...DAH TENTU 'MY SELERA'...

Assalammualaikum...cakk!! (errr...Che Mat ok, masih waras..hehe). Apa khabar anda semua, masak apa hari ni?..Hoo nak makan luar, serius nak makan luar?...Dah ada tempat makan yang anda rasa sesuai?..Dan paling utama ianya HALAL? Yelah sekarang ni kita sering dipergunakan dalam diam. Sebagai contoh, restoran atau tempat makan asal nampak bersih, lawa dan ada tulis Halal yang setakat tulisan saja, kita tanpa was2 terus masuk dan makan. Walhal dari segi penyediaan makanan dan bahan-bahan, mungkin mereka campur dengan benda yang meragukan dan tidak Halal untuk umat Islam. Dan atas sebab itu, mat nak kenalkan pada anda laman web 'MY SELERA' di sini, yang boleh membantu dalam pencarian tempat2 makan yang menarik dan semestinya 100% HALAL. Ada yang lebih menarik untuk anda..nak tau apa, meh sini mat cerita...errr, kita sambung kat bawah...

Di samping ia memperkenalkan tempat2 makan yang bess, halal dan sedap. Anda juga berpeluang membuat duit!..Yea, tak cakap tipu punya! Erkk tak percaya juga, tu gambar atas ada nampak tak..."ANDA MAKAN KAMI BAYAR"...haaa teruja?..Jangan kata anda. Che Mat Gebu pun teruja jugak!!. Sahlah lepas ni mereka2 yang kerap makan luar akan rasa lebih seronok. Tapi macam mana pulak...ANDA MAKAN KAMI BAYAR?"...nak tau juga apa maknanya tu?..Jawapannya  di sini.. Baca dengan teliti dan fahami dulu, apa yang pihak MYSELERA terangkan...

Jadi pada anda semua, kalau menghadapi masalah untuk mencari tempat2 makan yang HALAL, jangan lupa, singgah ke MYSELERA, dan lihat tempat2 makan yang terpilih yang telah di review oleh mereka2 yang pernah menikmati hidangannya atau mereka2 yang kaki makan. Alamat dan lokasi setiap tempat makan juga turut disediakan. Jadikan lah MYSELERA sebagai laman wajib singgah untuk anda dan keluarga anda. Apa yang penting ianya 100% MAKANAN HALAL.....pstt jangan lupa klik 'LIKE' untuk sertai mereka di Facebook....

6 comments:

Cik Teratai said...

bestnya...thanks che bg info ni.

hainom OKje said...

He..he... memang gembiralah orang yg suka makan luar tu.... hu..hu...

ilahjy said...

wah che mat..ada iklan ..mcm ita masam manis..tahniah... perbagai dapo maya kita.. t.kasih atas info nie..

iiima ❥ said...

trima ksh bg info ni :)

iiima ❥ said...

trima ksh bg info ni :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Tq sharing info ni. kalau x bukak blOg ni x tahu pun!!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.