BEN ASHAARI

Saturday, July 2, 2011

BILA OSTAD "JIJI" MENULIS.......BOLEH TAHAN!

Termengantuknyaaa...tapi sebelum mat gebu lena beradu, nak review satu blog blogger ni...Kalau nama penuh dia kan main sedap "Mohammad Azizi Azahazuhari" tapi nama geli2 dia "JiJi"...Waa, mati2 pakcik mat ingat "ah moi"..rupanya "ah bang"..sori Jiji..eh bukan senang okeh DTS nak saja2 buat 1 entri pasal satu blog jee...kira aku ni memilih gak lah..kan...budget bagus beb..perghh berlagak gila, tak madan dengan blog masak2 cikai!!...Mat buat entri ni sebab nak share satu tulisan Jiji yang pada mat bagus untuk kita kongsi bersama....antara tulisan beliau seperti berikut...

"siyesly..tak sumer orang leh terima cara kita..cara kita makan ke..cara kita berpakaian ker..cara kita hidup...kire tu perkara normal le kan..kalo sumer orang leh terima cara kita..aku rasa cam tak berape nak meriah le kehidupan kita tak..asyik hepi je manjang..

begitu jugak dalam dunia blog..takkire le macam mane pon cara kita berblog..jangan ingat sumer orang boleh menerima cara dengan dengan sebaik mungkin..mungkin ada dikalangan mereka yang menerima seadanya..mungkin....sambung sini....


13 comments:

Sunah Sakura said...

tu diaaaaaaaaaaa...untongggglaaaaa CIJI...eh, JIJI.... mesti dia terkentut kegembiraan lepas ni.. :p

UNA budak BAEQ said...

kannn terkentut kegembiraan bersama geli geliannya beliau . hahaha


ostad jiji ngan neslo nya untunglaaa.

Iffah Afeefah said...

untung la

jeles sudah sme ini jiji

Bella Bell said...

ostad jiji memang terbaik! suka dia.. eh.. suka baca blog dia.. heeheh!!~



^^

Along Usop said...

hahah.. bertambah2 la kembang idong Jiji nih.. ngueheheheh.. :P

bersama kak Es said...

wahhh jijiiiiii... bergeli-gelian la dia dapat special place here.

tak hairan la sebab blog dia mmg penuh info dan mendidik indirect..
Kak Es pun suka singgah sana

ShashaCatering said...

Wah! jiji, tahniah dapat tempat kat blog cik mat yang tersohor ini.

Keep up the good job ;)

d_LA said...

wewiiiiitttt..ostad jiji tuh..nak sign !!!

Kalamhati said...

glamer dah ostad jiji seantero donia blog..hehe
tp btol mmg best!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jiji pengsan klu tau CMG buat entri ni kot?hihi.

ostad jiji ni walau tulisannya santai tp msg tetap sampai kan ?saya suka bersidai kat blog dia.

^baju kurung^ said...

ostad jiji retis

cik pulau said...

kembang kentut ostad jiji bila tau PCM buat entri pasal dia.. hahaha

FasiHaH SupiaN said...

wahhh suke lah ostad jiji tu...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.