BILA OSTAD "JIJI" MENULIS.......BOLEH TAHAN! - Dapur Tanpa Sempadan...

Saturday, July 2, 2011

BILA OSTAD "JIJI" MENULIS.......BOLEH TAHAN!

Termengantuknyaaa...tapi sebelum mat gebu lena beradu, nak review satu blog blogger ni...Kalau nama penuh dia kan main sedap "Mohammad Azizi Azahazuhari" tapi nama geli2 dia "JiJi"...Waa, mati2 pakcik mat ingat "ah moi"..rupanya "ah bang"..sori Jiji..eh bukan senang okeh DTS nak saja2 buat 1 entri pasal satu blog jee...kira aku ni memilih gak lah..kan...budget bagus beb..perghh berlagak gila, tak madan dengan blog masak2 cikai!!...Mat buat entri ni sebab nak share satu tulisan Jiji yang pada mat bagus untuk kita kongsi bersama....antara tulisan beliau seperti berikut...

"siyesly..tak sumer orang leh terima cara kita..cara kita makan ke..cara kita berpakaian ker..cara kita hidup...kire tu perkara normal le kan..kalo sumer orang leh terima cara kita..aku rasa cam tak berape nak meriah le kehidupan kita tak..asyik hepi je manjang..

begitu jugak dalam dunia blog..takkire le macam mane pon cara kita berblog..jangan ingat sumer orang boleh menerima cara dengan dengan sebaik mungkin..mungkin ada dikalangan mereka yang menerima seadanya..mungkin....sambung sini....

13 comments:

  1. tu diaaaaaaaaaaa...untongggglaaaaa CIJI...eh, JIJI.... mesti dia terkentut kegembiraan lepas ni.. :p

    ReplyDelete
  2. kannn terkentut kegembiraan bersama geli geliannya beliau . hahaha


    ostad jiji ngan neslo nya untunglaaa.

    ReplyDelete
  3. untung la

    jeles sudah sme ini jiji

    ReplyDelete
  4. ostad jiji memang terbaik! suka dia.. eh.. suka baca blog dia.. heeheh!!~



    ^^

    ReplyDelete
  5. hahah.. bertambah2 la kembang idong Jiji nih.. ngueheheheh.. :P

    ReplyDelete
  6. wahhh jijiiiiii... bergeli-gelian la dia dapat special place here.

    tak hairan la sebab blog dia mmg penuh info dan mendidik indirect..
    Kak Es pun suka singgah sana

    ReplyDelete
  7. Wah! jiji, tahniah dapat tempat kat blog cik mat yang tersohor ini.

    Keep up the good job ;)

    ReplyDelete
  8. wewiiiiitttt..ostad jiji tuh..nak sign !!!

    ReplyDelete
  9. glamer dah ostad jiji seantero donia blog..hehe
    tp btol mmg best!

    ReplyDelete
  10. jiji pengsan klu tau CMG buat entri ni kot?hihi.

    ostad jiji ni walau tulisannya santai tp msg tetap sampai kan ?saya suka bersidai kat blog dia.

    ReplyDelete
  11. ostad jiji retis

    ReplyDelete
  12. kembang kentut ostad jiji bila tau PCM buat entri pasal dia.. hahaha

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.