BEN ASHAARI

Thursday, May 26, 2011

BERTEMU KEMBALI BERSAMA "MAT GEBU".

Assalammualaikum, bertemu kembali bersama mat, setelah tidah bersiaran 1 1/2 hari sejak dari semalam..Huhu, bukan apa, internet meragam, alhamdulillah baru ni settle dah, insya allah boleh lah kita sambung berkongsi2 resipi sempoi, biasalah mat gebu kan jenis masak senang gila..lepas tu ulang tayang tak ingat nyaa....Apa2 pun terima kasih pada semua yang sudi singgah walaupun semalam tak update...Oh yea isu mentega tu mat rasa terharu ramai yang komen dan beri pendapat (belum sempat baca habis, sat lagi kasi baca satu2)...kita kadang2 keliru kan, mat dapat sumber dari internet dan juga dari beberapa laman web....tu lah susah nak sahihkan...apa2 pun mat akan cuba call JAIJ nanti untuk mendapat kepastian mereka...insya Allah, tak janji, yeaa..haha. ok nanti mat letak resipi, lepas habis uruskan hal2 tertangguh....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU..

7 comments:

Sis-Lin said...

Yuhuuu dah ok eh? patut terang je Sdenak pagi ni..hehhehe

Jari mesti dah x bengkak lagi kan..hahahahaha

Selamat berblogging Mat sayanggggg!

[n a j e e b] said...

hai ayahanda.. =)

Melur Jelita said...

Welcome back!

bersama kak Es said...

patut la sunyi sepi jekk

Kak Melur jelita pun adaaaa..akak jgn main hujan aaa

eddie yustin said...

welcome back...

saya ada mention nama mat kat entri ni
http://akueddie.com/2011/05/26/asyik-asyik-ben-ashaari-tak-ada-orang-lain-ke/#more-368

sorry dah tulis baru nak kasi tahu

zuwaidah said...

cik mat, patutpun tak nampak semalam...apa pun syukur alhamdulillah internet dah ok yeee. nanti cik mat buatler resepi baru utk bulan puasa nanti...dah dekat dah nih

Ummi said...

Hahhaha..sempat wat sesi pengenalan blog kat contractor tenet tu eh..ko pastikan mintak nombor tepon mak budak tuh...nak resepi kek kukus mak dia tauuuu...hahahhahahhaha

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.