BEN ASHAARI

Saturday, April 2, 2011

2 JUTA UNTUK BEN ASHAARI....TAHNIAH!

Salam semua, hehe, jangan terkejut, jangan jeless dan jangan marah2, nanti cepat tua..tua sebelum waktunya..kann. Salam pagi semua, masa mat tulis N3 ni, jam 2.02 pagi, hari Sabtu, hmmm..bosan lah..mungkin ini N3 selingan...mat tiba2 rasa memerlukan "RUANG" untuk diri sendiri...untuk minda...dan untuk idea...Teringat kata2 Kak Jee @ Fauziah Abdul Samad...Dia pernah berkata2 pada mat di dalam msg di FB...dia kata tak payah lah letak n3 masak2 sehari sampai 3-4....sebab dia kesian dengan mat"...huhu terharu tau bila ada orang prihatin dengan kita dan terima kasih sangat pada kak jee....hmm...Insya Allah, akan mat laksanakan nanti, dan tak nak terlampau terikat dengan blog....rasa macam nak rehatt panjanggggg.....jeeeeee...

Oh yea, nampak gambar diatas tu?...Tau sapa punya?...Dah tentu lah jiran sepagar mat gebu, Ben Ashaari...Tahniah pada Ben sebab jumlah PV dia mencapai 2 juta lebih!!! dalam usia blog 1 tahun 6 bulan..perghhh, DTS pun rasa2nya tak semampu dia, dalam masa sesingkat itu...pada Ben, pesan mat sebagai jiran, biarlah orang pandang kita dengan pelbagai pandangan, tapi Allah tau apa kita buat, hmmm, cuma berpegang pada perbidalan lama saja "Jangan Kacang Lupakan Kulit"..insya Allah, pasti anda akan berjaya dan diingati sentiasa....kann.. Ok semua. jika mat tak bersiaran dalam masa terdekat ni, maaf dari hamba ku pohon dari anda semua, salam sayang dari DTS-MAT GEBU....

11 comments:

~...AmALinA....~ said...

pakcik matttt nape xtido lagi nihhh??

Bella Bell said...

suka tgk blogger2 ni bersatu ^__^

Sunah Mohammad said...

alamak pakcik mat!

"sebeb" ye???

"Jangn" ye???

errr...




















larikkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

airmataibu said...

che mat, dlm kita mengejar kehidupan seharian, melayan karenah org sekeliling jauh dan dekat, nyata atau tidak nyata serta melayan nafsu dunia yg tiada sudahnya, adakalanya sampai masa kita akan bertanya, "APA YG TELAH AKU LAKUKAN UNTUK DIRI AKU SENDIRI?" memang betul kata kak jee, che mat... che mat juga manusia biasa, jika bukan kita sendiri mengasihani diri sendiri, siapa lagi...???

Dawa said...

combination mat gebu dan ben ashaari dlm tlg menolong menaikkan rating dua2 blog boleh diibaratkan seperti keakraban upin dan ipin. hehe

BEN ASHAARI said...

terima kasih mat...insyaAllah daku mengingatinya..sama la..nk reht gak

Love hurt aeNnn said...

abg ben memang hebat. hee. ;) tahniah abg ben. ;)

akuanakpahang said...

Salam CMG, pergh mmg menarik tu juta-juta :) kita ratus aje huhuhu
New Entry "'Dibogelkan' dalam Facebook"

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaahhhh...dia dah jauhh meninggalkan kita kan Mat...asal jgn lupa jiran sepagar dah laaa...hehehehe...tu pun pi makan doyan ramai2, mst lupa dunia kejap..hehehe

*psstt - kalau rasa perlu rehat, rehat kejap Mat..jgn bebankan otak dan minda kan...x perlu terikat pun...

mohamadSaleh said...

bagus2... selalu tolong menolong

alissa aiman said...

pakcik knp? sakit ke?

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.