BEN ASHAARI

Monday, August 16, 2010

PREVIEW BISKUT RAYA 2010....SIRI 1



Assalammualaikum semua, dah mula plan nak buat biskut raya ke?...Hari ni mat preview sikit biskut raya khas yang akan disiarkan dalam majalah Jelita September 2010 nanti. Buat masa sekarang ni resipi mat tak siarkan, cuma letak gambar saja. Untuk resipi biskut raya, mat akan siarkan mungkin 2 minggu sebelum raya, tapi ada kemungkinan biskut lain dari yang tersiar di Jelita....Kita tengok macam mana nanti yea. Yang ini hanya untuk anda cuci mata dan mat berkongsi idea sikit....Sekian wassalam dan nantikan preview seterusnya yeaaa.... Jangan lupa dapat kan Jelita September 2010 nanti!!...

12 comments:

Ummi said...

WaWaaaaaaa...mst cun melecun lg kukis tu kuar nnt...alaaa..akak xnak buat, nk suh ko jek buat..Nanti akak serang Sedenak raya nnt, ko pas jek balang kat akak..xyah pos, nnt hancusss akak dpt serdak2 jek..tamooo...! Hehee..ngencess tul laaa...kejiiii tauuuu!

PINATBATE said...

sabar jer tengok biskut raya ni,baru 5 hari Mat oii..buat menitik si air liur jer..;P

Yang penting..akan kutunggu majalah JELITA..demi mat gebu..ahiks

aibaks said...

ingat mat wat preview tuk promosi raye 2010..tp tuk preview majalah Jelita edisi september nti.. alhamdulillah.. tahniah kpd mat!

BEN ASHAARI said...

macam pernah ku lihat je biskut tu.. tapi di mana yaa??

FairyLilly said...

Salam Encik Mat,
Mengancam sungguh biskut raya itew..Nanti letak resipi ya.

NYKOLETT said...

mat pakai ilmu ape ya,?kak rose hari2 kene jengah blog kamu nih,kalau tak singgah macam tak lengkap hidup nih....macam magnet le..sirap bandung tuh memang mengancam....tapt kak nak lari aje kat depan umah ade pasar ramadan...but of course lah cannot challenge yours is the best bandung..

kak Erna said...

salam mat..kena tunggu ke..jelita ogos dah beli..nak kena beli la jelita september nampaknya ni..
kalau cepat nanti..cepat la akak dapat beli bahan2 buat kuih..

miza said...

bravo mat.. tahniah.. lepas nie.. makin keraplah resepi mat kuar majalah.. tahniah tahniah..

Mat Gebu said...

salam kak ummi...
Bolehh..tak de masalah, 1 balang = 1 keping biskut..boleh?..

salam pinat...
Hehehe, terima kasih yeaa..

salam aibaks...
Hehehe, saja jeee..biasalah ada syarat2 nyaa..for real mat gebu cookies tunggu yeaa nanti..

salam ben...
Eerkk...dah..dah..jgn sibuk..tapi hari tu preview kan ben cuma 1 spesis jee...tul tak..

salam fairy lily...
Yang ni kena lambat sikit, sebab kena hormat kat Jelita ai..ahaks, tapi jgn risau biskut mat gebu nanti akan muncul..tak sama..

salam kak rose...
Ntah lah kak, ilmu apa tah..ilmu mececeh ada lahh...apa2 pun terima kasih pada kak rose, sudi singgah blog saya ni.

salam kak erna...
Ok...terima kasih yea kak..

salam miza...
Mudah2an, tapi saya bukan lah tukang masak profesional, cuma suka2 saja...

MamaFaMi said...

Hah, lepas ni melilau la pulak mencari majalah Jelita bulan September.... penat tau!

fadelicouscakes said...

Tahniah Cik Mat..memang nampak sedap sangat biskut2 nyer..

aishah said...

sedap nye biskut.. abg mat mmg ade magic.. sy pun hari2 kena singgah blog ni.. :) kalu x singgah..mesti rindu.. sy pun de try resepi2 abg mat
thanks k :)