PARU GORENG BERLADO....

April 30, 2014
Paru goreng berlado antara hidangan kegemaran che mat sejak dulu lagi, tapi tidaklah menghadapnya hari2, cuma sekali sekala. Untuk sediki...
PARU GORENG BERLADO.... PARU GORENG BERLADO.... Reviewed by Mat Gebu on April 30, 2014 Rating: 5
PUCUK UBI PULUT MASAK LEMAK SAMA KERANG.. PUCUK UBI PULUT MASAK LEMAK SAMA KERANG.. Reviewed by Mat Gebu on April 29, 2014 Rating: 5
LEMAK NENAS SAMA IKAN MASIN KURAU.. LEMAK NENAS SAMA IKAN MASIN KURAU.. Reviewed by Mat Gebu on April 28, 2014 Rating: 5

CHAR KUE TEOW

April 27, 2014
Petang tadi hujan di Sedenak, dan che mat terkonteng2 sorang2 kat rumah. Takpe, kita ke dapur dulu. Lagi pun yang lain2 semua keluar ke ...
CHAR KUE TEOW CHAR KUE TEOW Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2014 Rating: 5

SOTONG MASAK HITAM...

April 27, 2014
Assalammualaikum, salam Ahad semua. Masak apa hari ni?..mesti istimewa untuk dihidangkan pada keluarga anda. Sebenarnya pada pandangan ch...
SOTONG MASAK HITAM... SOTONG MASAK HITAM... Reviewed by Mat Gebu on April 27, 2014 Rating: 5
AYAM MASAM MANIS SAMA NENAS... AYAM MASAM MANIS SAMA NENAS... Reviewed by Mat Gebu on April 26, 2014 Rating: 5

RESIPI SERI KAYA..

April 25, 2014
Assalammualaikum, salam semua. Baru che mat dapat nak bersiaran. Pagi tadi tak semena2 streaymix down, line semua ok, tapi tak boleh nak...
RESIPI SERI KAYA.. RESIPI SERI KAYA.. Reviewed by Mat Gebu on April 25, 2014 Rating: 5

RENDANG PEDAS KERANG...

April 24, 2014
Siang tadi che mat bosan gileer, hmmm, takpe, kalau rasa bosan kita buat kerja tak senonoh aje lah, bess juga. Ok, korek2 apa yang ada da...
RENDANG PEDAS KERANG... RENDANG PEDAS KERANG... Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2014 Rating: 5
MANGO LASSI...PENYEJUK TEKAK. MANGO LASSI...PENYEJUK TEKAK. Reviewed by Mat Gebu on April 24, 2014 Rating: 5

ASAM IKAN SAWI JERUK.

April 23, 2014
Sambung cuti berblog?...memang ada niat macam tu, tapi kalau che mat sambung punya sambung punya sambung, alamatnya tak berblog lagi lah,...
ASAM IKAN SAWI JERUK. ASAM IKAN SAWI JERUK. Reviewed by Mat Gebu on April 23, 2014 Rating: 5

KARI IKAN MASAM MANIS....

April 21, 2014
Salam semua, mula2 malas nak masukkan entri ini di blog, tapi sebab che mat rasa ada sikit kelainan dalam resipi kari ikan masam manis, j...
KARI IKAN MASAM MANIS.... KARI IKAN MASAM MANIS.... Reviewed by Mat Gebu on April 21, 2014 Rating: 5
PUCUK LABU MASAK LEMAK PUTIH.. PUCUK LABU MASAK LEMAK PUTIH.. Reviewed by Mat Gebu on April 20, 2014 Rating: 5
RESIPI PULUT KUNING WARISAN.. RESIPI PULUT KUNING WARISAN.. Reviewed by Mat Gebu on April 19, 2014 Rating: 5
PERINGATAN UNTUK ANDA SEBELUM RAMADHAN... PERINGATAN UNTUK ANDA SEBELUM RAMADHAN... Reviewed by Mat Gebu on April 17, 2014 Rating: 5

AYAM TIKKA @ CHICKEN TIKKA

April 16, 2014
Pernah makan ayam tikka atau chicken tikka?..Ia satu menu dari tanah India dan dikatakan berasal dari Wilayah Punjab di India. Namun ia j...
AYAM TIKKA @ CHICKEN TIKKA AYAM TIKKA @ CHICKEN TIKKA Reviewed by Mat Gebu on April 16, 2014 Rating: 5
MENU TENGAH HARI DI PONDOK MAT GEBU... MENU TENGAH HARI DI PONDOK MAT GEBU... Reviewed by Mat Gebu on April 16, 2014 Rating: 5
KERABU PERUT ALA KELANTAN.... KERABU PERUT ALA KELANTAN.... Reviewed by Mat Gebu on April 15, 2014 Rating: 5

MOCHA VANILLA MARBLE CAKE..

April 14, 2014
Salam semua, ok entri kali ni kita buat kek pulak...alah kek cikai2 aje, kek yan senang, tapi kan, hasil dia insya Allah boleh dibanggaka...
MOCHA VANILLA MARBLE CAKE.. MOCHA VANILLA MARBLE CAKE.. Reviewed by Mat Gebu on April 14, 2014 Rating: 5
KETAM NIPAH MASAK LEMAK SAMA REBUNG MADU.. KETAM NIPAH MASAK LEMAK SAMA REBUNG MADU.. Reviewed by Mat Gebu on April 14, 2014 Rating: 5
AYAM PONGTEH....KEGEMARAN CHE MAT. AYAM PONGTEH....KEGEMARAN CHE MAT. Reviewed by Mat Gebu on April 13, 2014 Rating: 5
GULAI NANGKA SAMA TULANG IKAN KURAU MASIN... GULAI NANGKA SAMA TULANG IKAN KURAU MASIN... Reviewed by Mat Gebu on April 12, 2014 Rating: 5

MI HOON GORENG TAUCHO....

April 11, 2014
Salam semua, aikk entri mi hoon goreng?..Macam lah kita orang tak pandai nak buat, betul tak?...Haha, memang betul sangkaan anda, che mat...
MI HOON GORENG TAUCHO.... MI HOON GORENG TAUCHO.... Reviewed by Mat Gebu on April 11, 2014 Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.