NANTIKAN MAT GEBU DI "ERA" KHAMIS INI!!....

Salammmm sayang semua..wahh, heheh, saja lah nak letak satu entri panas sebelum tidur...erkk yee kee si mat tu tidur?..Tak caya kann..tulah mat sendiri pun tak caya, kalau aku boleh tidur awal. Apa2 pun mat nak bagi tau lah, tu hari pihak DIGI sms, dia tanya nak tak di interbiu oleh Radio Era dalam slot pagi...pasal DIGI WWWOW AWARDS kat sini. kategori "top makan2 expert"..(jangan lupa vote sekali..ehemm). Masa dapat tu mat terus sms Ben Ashaari, of coz lah dia yang pertama ku bagi tau, sebab mat join DIGI tu pun atas iniseatif Ben, dia yang call suruh mat join...Lepas tu mat call balik pihak DIGI bagi kata persetujuan..

Tapi masa tu belum sah lagi, cuma Jumaat lepas pihak ERA call kata, nanti mat akan ditemuramah oleh Pak Nil (insya allah) melalui telefon pada hari Khamis 19, sekitar jam 9 pagi macam tu. Hmm kena lah tunggu kan kalau nak dengar..adehhh tah boleh ke tak lah aku diinterbiu nihh...walau pun soalan senang dan sekejap je...apa2 pun kita lihat nanti. Mudah2an Allah swt mempermudahkan segala urusan..insya Allahh ....aminnnnn.....

Post a Comment

48 Comments

  1. pewwwiiiittttttt.....!! da kuar pun...asal tak letak tajuk tadi????

    ReplyDelete
  2. Pheeeewwwww...hehehehe...x lena tdo la ko eh...2 3 hari duk citer kat akak tuh..ko dah wat air asam jawa ke blm...biar sedap serak berlemak sikit sore kooo...Pastu tdo mst cukup tau..nnt ko cakap hilang fokus, mata ngantuks...otak jd senget..hahahahah...Mat, nnt jgn tersasul tuju lagu pulak..hahahaha, org suh ko cakap psl blog...adeehh tiba2 rasa nak tersyuuuuuttt** hahahahhaaha, tahniaaahh Mat!!! Akak x sabar nk dgr...harap2 satu dunia x black out la eh..hahahahha

    ReplyDelete
  3. tahniah abangggggg...*serta merta tukar jd abang..hahahahhaha

    Mat..jgn lupa bgtau ok jam berapa....ko jgn lupa sebut nama aku..muahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. tahniah PCM... tapi aima kat sekolah time tu xleh la nak dengar...huhu..

    latesr entry SCAN BLOG ANDA KOT-KOT TERKENA SERANGAN MALWARE

    ReplyDelete
  5. wah....tak sabar nak dengar era nanti eheheheh..nak dgr sore mat gebu.

    ReplyDelete
  6. wahh.. tahniah... nak dengar la nt.. hehe

    ReplyDelete
  7. salam,

    tahniah cik mat... nanti bgtau bila rakaman tu on air ek...

    ReplyDelete
  8. CMG

    walaupun rupa mu tidak ku kenal

    dapat dengar suara pun jadilah...

    ReplyDelete
  9. hari khamis kul 9 pg kan ?,. okey saye tunggu

    ReplyDelete
  10. tumpang lalu sambil bawak sepanduk " UNDILAH SAYA " ...

    ReplyDelete
  11. sape lalu bawak sepanduk kena bayar tol!!!!

    ReplyDelete
  12. fuh..makin top la nanti mat gebu ye dak.. hehe alhamdulillah.. satu Malaysia leh dengar..lagi2 time mereka pergi kerja or di tempat kerja :)

    ReplyDelete
  13. TAHNIAH.. dari maklong buat CMG kita.. anda memang hebat dan anda memang layak..

    ReplyDelete
  14. Phewittttt.. woahhh dah minum madu and warm water belum?? cam gini nak kena letak alarm kat my phone.. harus dgr suara cik mat kat Era on thursday hehe

    ReplyDelete
  15. saya rasa bangga la pulak , wakil blogger dah ditemuramah nnt.. hehe
    dulu2, blogger mcm biasa2 je di mata org, tapi skarang..haa... siap jumpa paknil lagi.. mcm artis

    woah... MAT GEBU, SIGN PLISS ! :D

    ReplyDelete
  16. wah semakin hebat cik mat yer...lama tak singgah sini....btw tahniah semoga dipermudahkan segala urusan...amin...:)

    ReplyDelete
  17. Jangan lupa sebut syafiq salim nnti... haha :)
    Tahniah.... blogger mmg terbaik !

    ReplyDelete
  18. wah!!!!!!!!!!!!!

    cayalah...
    hidup DTS...

    tak sabar nak dengar di radio era

    ReplyDelete
  19. @ sunah @ tu lahh semalam line tenet mengong..huhu..

    @ kak ummi - hahaha, kejamm gileerr..haha kak terima kasih entri kat blog akak tu...kelakau gilaa..

    @ salim - kah kah kah, mana ada retisnyaa...aku ni kuli jee.

    @ sis_linn - hahaha...weyy koo lupa makan ubat ke..uik ekitar jam 9 pagi, tapi mungkin sekitar jam 9.30 ke atas mcm tu...

    @ muslimah - terima kasih..hmm kat sekolah yeaa...tak pelah.

    @ notti - haha yg tu buat saya lagi teruja + nak pengsan.

    @ cik pulau - terima kasih, harus yeaa..

    @ mak dara - terima kasihh..segan nih..

    @ areef - terima kasih cikgu, hmm esok dalam sekitar jam 9 pagi.

    @ zie - hahahhaa..adehh lawak...

    @ mcm ni lah - yeahh sekitar jam 9 mcm tu. wajib tunggu ok.

    @ ben - hahha, rm 3 sekali kempen, okeh..

    @ izamir - jommmmmmmm....ajak awin sekali..

    @ mr kylephytrie - terima kasih...

    @ miss fyqa - terima kasih..

    @ en amman - haha, tak de lah macam tu, biasa2 saja...

    @ maklong - terima kasih, sebenarnya ramai yang layak dari blog dts ni..

    @ cik heroin - hahaa, tak de maknanyaa..

    @ rima - terima kasih rima, waa xceli i teruja bila geng masak2 komen mcm rima nihh...

    @syue - terima kasih, huhu, jumpa pak nil tu tak lah, dia call je, tu katanya, wallahhualam..

    @ nieza - terima kasih dan itu lah yg saya harapkan, moga dipermudahkan walaupaun ianya singkat saja..

    @syafiq - hahhaa insya allahh...anda juga hebat!..

    @ ayu CR - terima kasih ayuuuu..adehh pengsan koo aku, lagi baca N3 kak ummi...

    ReplyDelete
  20. As'salam Mat
    dtg lewat lah pualk.semua dah samai kebulan ko..hihihi

    Tahniah ya CMG, k.ct memang tak pernah miss dgr ERA setiap pagi. semoga segala urusan hari tu nanti akan dipermudahkan...aminnnn.

    p/s jgn lupa asah lidah bior lancar nak berbual..hahahaha

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah..tahniah CMG & DTS... nampaknya esok kene ejas radio online la...sy kat sekolah...nk dgr jugak macam mana pun... :)

    ReplyDelete
  22. Ha... tu dia. Dah macam artis jugalah kiranya. Tahniah dari kakak!!

    ReplyDelete
  23. wah wah bekembang lagi org kenal ko sok hhee.. tahniah maat!!

    ReplyDelete
  24. caiyok...caiyok..akan ku tunggu mat!!

    ReplyDelete
  25. cayalah bang mat! tahniah! lepas nie boleh le jadi celebriti chef! semoga murah lagi rezeki lepas nih! (nak tumpang 2 kaki!)

    ReplyDelete
  26. wah kelas gitu..kte tunggu khamis ni...

    ReplyDelete
  27. TAHNIAH MAT!!
    mudah2an dapat buka radio kat ofis kul 9 pagi esok.. hehehe..

    ReplyDelete
  28. Tahniah mat! mudah2an berjalan lancar semuanya!!

    ReplyDelete
  29. Tahniah cik mat gebu..jangan kau kelu ye..hehe
    doktor kata AKU overweight

    ReplyDelete
  30. waa..femes nya mat gebu ni..tahniah..tahniah..your blog memang menarik.

    ReplyDelete
  31. hahah..tdi kat radio dgr2 pak nil kol org yang join ni..wahhh..tahniah en mat..........

    ReplyDelete
  32. Wah, esoklah kan abg mat? harus dengar nih.

    ReplyDelete
  33. TAK SABARNYA TAK SABARNYA TAK SABARNYA..... ESOK MA NAK TERPONGGOK DEPAN RADIO EH, TUNGGU KO KENA INTERBIU DENGAN PAK NIL.... I LIKE! MESTI HAPPENING NIH...

    ReplyDelete
  34. salam cmg,tahniaaaaaahhh sbesar KLIA,k.jah ucapkan coz dapat bersiaran d ERA!sila jgn gabra cmg..caiy00kkk!moga terus beraksi di dapor dgn resepi yg laaaaaagi mengancam!pagi2 sok nk ON astro awei2..nk dgr sora cmg..take care..bubaaiizz..

    ReplyDelete
  35. wowwwwwwwwwwww cik mat dah glamerrrr

    ReplyDelete
  36. wahhhhhh...congratz cikmat.nanti sebut nama saye sekali plzzzzz..sy tnggu denga dari Russia.hihihihi...

    ReplyDelete
  37. cayalah cik mat....saya baru je dengar era. Saya pun sokong cik mat.

    ReplyDelete
  38. kesian aku..... td tak dpt nak dengo suara merdu xpakwe aku paknil ngan ko mat... sob sob sob......

    ReplyDelete
  39. eh papepon tahniah mat!!!!

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.