BICARA DARI DAPUR.....BLOG BARU AKU.

Salam semua, entri selingan malam ni mat cuma nak bagi tau, blog baru mat gebu dengan rasminya telah diwujudkan, silalah ke sini...ianya masih baru, tali pusat pun baru dipotong, belum kering lagi....Kita share apa2 tips masakan dan petua2 juga di sana nanti yea...sila lah yang mana ada petua2 tinggalan orang2 terdahulu, boleh tulis diruangan komen blog tersebut...Moga Allah mempermudahkan....ameeenn....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU....

Post a Comment

7 Comments

  1. Tahniah . Dah buka cawangan kedua. Petua pulak . Layannnn.

    ReplyDelete
  2. Tahniah . Dah buka cawangan kedua. Petua pulak . Layannnn.

    ReplyDelete
  3. Waaaaaaaaaaaaaaahhhh tahniah Mat!!! Itu blog untuk curah2 perasaan, airmata dan cinta2 ke...hehehhee...Bravoooo Mat! Peaaceee no war...hahaha

    ReplyDelete
  4. tu dia......selamat pagi pcm... (baru bangun)

    ReplyDelete
  5. dah ikuti blog itu!
    sentiasa menyokong PCM..

    ReplyDelete
  6. dah penuh rupanya blog ni haha...

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.