SEDENAK MENJADI "SAKSI" MEREKA.

Waaaaaaaaaaa....n3 selingan kejap...haha, jangan marah yea, sebab mat kerap selit kan kesah ady dan sunah..bukan apa. mereka ni pertama kali bertemu secara "hidup" dekat satu sudut rumah mat gebu di Sedenak...bersejarah tuu. Jangan pulak kata mat gebu berat sebelah, bukan macam tu yeaa. Orang kata kalau dah ada perasaan, beri komen pun boleh bersaing..kann ady....kann sunahh...Ni komen semalam kat N3 "Oreo Cupcake", sekali mat perasan, ehh, lepas ady komen, sunnah pulak komen...nampak sangat jodoh mereka kuat...mudah2an...Kami doakan, insya Allah... Ok tu saja N3 selingan...salam sayang dari DTS-MAT GEBU..
SEDENAK MENJADI "SAKSI" MEREKA. SEDENAK MENJADI "SAKSI" MEREKA. Reviewed by Mat Gebu on 3/19/2011 08:25:00 AM Rating: 5

20 comments:

  1. hamboiiiiiiiiiiiiiiii...ade entry balas dendam nampaknye...hahahaha~

    Mereka Ada Skandal, Saya Rela...

    ReplyDelete
  2. hehehhehehe...
    so sweet...
    nnt leh mkn nasi minyak kat sedenak tak agak2...???hehheheh

    ReplyDelete
  3. hgahahahahaha... saye tak sabar makan nasi minyak!

    ReplyDelete
  4. @ sunah - hahaha. tak pe kenyataan..

    @ azian - erkk, tu pakcik mat yg kawen..hahaha...

    ReplyDelete
  5. @ yuyu - boleh2..nanti kita masak ramai2...amacam

    ReplyDelete
  6. same2 la kite doakan...hehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah, mudah2an...jodoh mereka kuat...amin...

    ReplyDelete
  8. salam. gudmorning abg mat gebu..;)
    i'm new here! da lame follow tp bese jadi silent reader je hehe..

    kagum dgn sume masakan kamu!;)

    ReplyDelete
  9. hamboi...patot la tido asyik terjaga jer..ada org kutuk2..ahahha

    ReplyDelete
  10. @adybudika
    ade rase dikutuk kew??
    niekn doa..doa utk jodoh anda bersama sunah

    ReplyDelete
  11. @ cik eyka - haha, alah dia mamai lagi tu...biasalah mimpi...kann ady..

    ReplyDelete
  12. salam..nak sama2 amin benda baik :-)

    ReplyDelete
  13. walaupun tak bape kenal diorg ni, tapi rasa hepi plak bila baca kat blog ady n sunnah n kat blog abg ben sendiri pasal diorang..mudah2an jodoh mereka berpanjangan..aminnnn :D

    ReplyDelete
  14. hehehhe, tu lah, mkn nasi myk.... chef nye CMG, ok x ? :P

    ReplyDelete
  15. sifuuuu mat..

    sy suke la.buat lagi k..hhaha kene komplot ngn encik ben skali hehe

    ReplyDelete
  16. Semoga ada jodoh ;)

    ReplyDelete
  17. Amiin....
    Kalau jadi, saya nak ikut rombongan ke Sarawak..hahaha

    ReplyDelete
  18. lauk yg simple tu lah yg sedap...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.