MENJAWAB TAG...AMBIK AWARD...TERIMA KASIH..

Salam semua, N3 kali ni mat nak kutip award dan tag. Terima kasih pada yang sudi memberi
untuk award pertama di atas tu mat dapat dari annaqawina, blognya di sini....

Dan yang ini pulak dari "cik kamoo", award dan tag..erkk, kalau tag tu kena jawab soalan kan...erkk. hehehe, tak pelah demi blogger2 "muda", pak tua luangkan masa yeaa, ok soalan2nya..

Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?...
  • Pada mat, insya allah blog beliau jika rajin dikemas kini boleh menjadi blog "panas" dan menarik perhatian blogger lama dan baru..ni kata2 ikhlas, bukan sebab dpt award ke apa..sama2 kita berdoa..
Kenangan manis dalam hidup anda...
  • Yang ni banyak sangat, sampai jadi tawar hebey dahh. Selagi allah bagi kesihatan dan kesejahteraan itu lah kenangan manis bagi Mat Gebu..aminn..
Kenangan pahit dalam hidup anda...
  • Benda yang lepas jangan dikenang, jika dikenang merosak jiwa..jadi tak mo ingat dah...buat ketat muka jeee...
Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang ini?...
  • Syukur alhamdulillah, kehidupan adalah satu anugerah, manusia memang tak pernah puas dengan apa yang ada, bagi mat, apa yang ada memadai, tapi kalau ada rezeki bertambah, syukur sangat2..
Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai...
  • Rahsia..hanya Allah yang tau...
  • Rahsia juga, sebab tak boleh bagi tau..
  • Rahsia sangat2 sebab selagi tak tercapai buat apa nak bagi tau..
Tag 5 orang untuk award ini!!....
Ok..done..harap berpuas hati yeaa cik kamoo......salam sayang dari DTS - Mat Gebu..
MENJAWAB TAG...AMBIK AWARD...TERIMA KASIH.. MENJAWAB TAG...AMBIK AWARD...TERIMA KASIH.. Reviewed by Mat Gebu on 12/02/2010 03:50:00 PM Rating: 5

13 comments:

  1. CIK MAT GEBU! TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA JAWAB TAG DR SAYA!!

    ReplyDelete
  2. salam cik mat ..... wahhhh "TAHNIAH" dari khai ..... dapat award lagi ....

    ReplyDelete
  3. salam....

    cam tak caya je kena tag dari cik mat gebu ni.. terharu pun ada gak.. thanks.. ;D

    ReplyDelete
  4. Mat Gebu Memang Sporting Habis! I Love U Mat Gebu :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  5. mat gebu dapat award lagi..hehe

    ADA AWARD NTOK AWAK
    "1.Coolest Blogger Award??"

    ReplyDelete
  6. CMG..
    tak sangka di tag oleh blogawan tersohot ini.. appre8..akan d siapkan..
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  7. dah siap..
    *serata.. banyak spelling error ni

    tag oleh cik mat gebu

    ReplyDelete
  8. OMG.....speechless rasanya.....CMG memang Idola Dapur Malaya....

    Bak Kata Sudin...."orang dah bagi....kebas ajelah...."

    Terima Kasih Daun Betik
    Sebab Bagi Award Yang Cantik..

    Terima Kasih Pucuk Ubi
    Kalau Ada Bagilah Lagi....

    Peace...!!!!

    ReplyDelete
  9. Terima kasih abang mat sbb tag dan bagi award kat zqah ! =)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih pada semua dan tak lupa pada mereka2 yg sudi terima tag DTS..terima kasih sekali lagi.

    ReplyDelete
  11. terima kasih Mat sudi jengah & terima award, kalaulah boleh display dlm kabinet rumah rasanya tak muat dah tu kan..hihi..
    semoga terus berjaya dlm apa jua kerjaya..

    ReplyDelete
  12. Tima kasih CMG...(jalan penuh kekwat)...hahaha. Nnt akak display dlm kabinet antik ya...hehehe

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.