AKU MEMANG RASA TAK SEDAP HATI....

Salam semua, N3 selingan sebelum mat gebu masukkan N3 masak2. Jutaan terima kasih mat ucapkan pada semua pengunjung blog tiffin biru, sama ada lama, atau "freshie" yang sudi menjengah ke sini. Ibarat kata2 N3 lepas mat, tanpa dikau siapa lah daku. Kadang2 kan mat rasa terharu, sebab masih ada juga mereka2 yang sudi menjengah walaupun ada kala n3 hanya masakan ulang tayang. Buat silent2 readers juga terima kasih tak terhingga pada mereka dari DTS - Mat Gebu..( tapi kan serius lahh 2-3 hari ni rasa tak sedap hati, walaupun masih bergelak tawa...hmmm)...

Yang mat rasa ter gembira sikit bila, dalam minggu lepas, sewaktu hari bekerja Isnin - Jumaat, blog DTS dapat mengekalkan 6+ K UV...sebelum ni hanya 1 - 2 hari saya, hari selebihnya cuma 5+K UV. Sabtu dan Ahad tu biasa2 saja 3+K UV, itu pun syukur amat2 sangat, mesti ada yang kata..alaa DTS blog lama, sebenarya kan dunia blog ni ibarat kita membeli rumah, jika kita rasa seronok, bahagia, sudah pasti kita menjaga rumah itu dengan sebaik mungkin. Oh yeaa..terima kasih juga pada "Nuffnang"....hehe

Untuk blog2 yang telah turut serta menyumbang pengunjung ke blog DTS, terima kasih
banyak2. Terutama pada blogger masak2 seperti
"LG (lemongrass), Kak Liza, Kak Ummi Kuantan, Rozzan Singapore dan juga Hana. Pada jiran tedekat DTS juga..Ben Ashaari, terima kasih jua saya ucapkan. Kalau perasan refferal teratas dalam minggu tu, datang dari blog lama mat..blog yang penuh suka duka, cacian dan juga dipandang rendah pada masa itu..hmm kesah lama, biarlah menjadi kenangan.. Moga kita saling bantu membantu antara satu sama lain..Akhir kata salam sayang dari DTS - Mat Gebu...
AKU MEMANG RASA TAK SEDAP HATI.... AKU MEMANG RASA TAK SEDAP HATI.... Reviewed by Mat Gebu on 10/23/2010 11:00:00 AM Rating: 5

15 comments:

  1. yearghhhhhhhhhhhhhh .. terima kasih kembali ...

    ReplyDelete
  2. cik mat...

    tahniah...

    bab tak sedap ati tu kan....cuba bawa pi makan angin....mana tau berubah angin....????

    moga2 cik mat dan family diberkati olehnya...

    minta2 sihat-sihat semua...insyallah

    ReplyDelete
  3. mat..
    tahniah, krg ni cuma silent reader je.. apa2pn cmd tetap mantooooppp!!!

    ReplyDelete
  4. walaupun cik mat tak sedapo hati...tapi semua masakan cikmat sedap2 belaka..

    hidupppp cikmat untuk semuaaaa bloggersss....yeeaahaaaa

    ReplyDelete
  5. mat.. ko nape mat? takkan datang bulan kot.. kekekekeke... ucapan tima kasih gak wat ko sbb blog ko menten no 1 kat blog aku... maceh mat!

    ReplyDelete
  6. jangan sedey2... kak rose sokong blog DTS ni daru dulu lagi... masa tu kenal dari Myr... sekarang sari x tau brapa kali masuk...cari resepi cari macam2!

    ReplyDelete
  7. salam ben...
    sama-sama.

    salam puan ayu...
    Hmm, saya malas dah nak fikir...lantak lahh. terima kasih yea.

    salam umialya...
    Sama2 dan terima kasih pada anda juga.

    salam ummi..
    terima kasih, saya pun suka share apa yang saya tau dengan anda2 semua..

    salam hana...]
    Hahaha, aku kan memang betul2 tak sedap hari..mcm geramm jee, macam nak melawan jeee..adehh, lemah tull!..

    salam kak rose..
    Terima kasih tak terhingga atas sokongan akak tu, saya amat hargai..

    ReplyDelete
  8. salam cik mat
    teruskan ya menulis
    terima kasih sebab sudi berkongsi ilmu.walaupun sesekali saya dapat tinggalkan jejak tapi kalu nak cari resipi,kena singgah sini,tq sekali lagi

    ReplyDelete
  9. Salam Mat,
    Tahniah...akak sokong DTS dari dulu, kini dan selamanya...jngn marah2 ya Mat..ceria2 selalu dan senyum sokmoooo....hohohohoho....

    ReplyDelete
  10. tumpang lalu.nnti tumpang lalu blog saya lak yek~

    ReplyDelete
  11. Looohhh igtkan x sedap hati sebab ada fenin2 ke, muntah2 ke..huk aloo..Lenkali kalau rasa x sedap hati jek..telan panadol terus..tido smpai pingsaannn, cuti berblog seminggu kee..hehehee..ada boleeeyyyy? Mati kutu la akak, xda org nak sahut2 nnt..hahahahha
    * Mat, budak kat atas sekali tu sihat dah ke...cara sahut mcm baru bangun tido jek...seharian smlm dia tdo ekss?..hehe

    ReplyDelete
  12. salam ummu...
    Terima kasih, insya allah jika diizinkan allah...

    salam kak yatie...
    Kak semalam saya pi taman U, hmm teringat kak yatie dok situ..kan..

    salam Syed..
    Terima kasih sudi singgah, tadi mat gebu dah merempit ke blog anda...

    salam kak ummi...
    Hmmm, tapi ntah lah kak, saya mmg susah hati, tatau pesal..berat jee hati tu..Yang atas sekali tu ok kot...kita tgk lah nanti mcm mana...

    ReplyDelete
  13. ya Allah bestnya tengok makanannnnnn.. apsal kalau saya masak tak pernah jadi cantik macamni? hias hias hias dok rupa lagu tu juga.

    anyway bestnya dapat blogging macamni. sambutan hangat. tiap haripun visitors ramai.

    jeles ah.

    ReplyDelete
  14. salam izawati..
    Terima kasih sudi singgah...alah masakan biasa2 jee..hmm pasal visitor tu sebenarnya saya berterima kasih orang2 seperti anda, sebab sudi singgah sambil berkenal-kenalan..

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.