ROTI JALA

Roti Jala

Ini salah satu juadah untuk berbuka semalam, mat buat roti jala, atau "lace pancake" in english, kelaskan!!!..Buat mudah dan senang, sesiapa boleh melakukannya, yang penting, ada adunan yang betul, acuan roti jala, non-stick pan (pilihan tepat) dan sedikit minyak....Mat hidangkan bersama kari sardine, macam jemu nak makan kari ayam atau daging.....Resipi boleh rujuk disini.....

Post a Comment

5 Comments

  1. salam cik mat...
    Ana referred to yr roti jala resepi,..but noticed yang santannya 4 camca ...or is it cawan?

    ReplyDelete
  2. salam ana..
    Memang 4 camca besar dan u boleh lah adjust mana yang patut yeaa...

    ReplyDelete
  3. kita pun selalu makan roti jala dgn kari sardin...tak muak sgt.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap je roti jala ni.. Nnti boleh try la sebab hubby dan anak memang suka sangat roti jala ni..^_^

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap je roti jala ni.. Nnti boleh try la sebab hubby dan anak memang suka sangat roti jala ni..^_^

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.